prostě z těch 80 mm pancíře nic nevykouzlíš
KoenigsTiger jo to je jiná story
Moderátor: Baneshee

haha, hrajes za amiky, tak to ti prejuSobo píše:Sakra, jak já nesnáším ty low tier minitančíky.
Člověk na tom bojišti může nechat duši, vystřílet co se dá, asi 4x ubránit a znova obsadit bázi, ale někdy prostě i sebevětší úsilí nestačí. Hlavně se mi líbí, jak všechny moje tanky mají v podstatě jenom lepší kulomet, zatímco BT-5ka přijede rychlostí asi 150 km/h, střelí jednu ránu, která vletí doprostřed tanku -> bum -> všichni mrtví. A já jak idiot snipuju panáčky po jednom.
Fakt, kdo v téhle hře chce vyhrávat i poslepu a připadat si jak největší zabiják, tak ať hraje rusáky. Jsem opravdu zvědavý, kdy že teda zvednou BR pro T-54, jak slibovali v patch notes. Už to jsou od vydání 1.70 asi tři updaty a kde nic tu nic... Ale ještě víc by mě zajímalo, jaký byl vůbec důvod přidání té munice, když ani jedna ze současných variant T-54 ji nikdy nepoužívala (to až později T-54B/T-55). Dostali snad Němci nebo Amíci nějakou novou úžasnou techniku, která by narušila balanc? Ne, rusáci to s jejich 80% win ratem měli asi málo lehký, tak teďka už mají na ranku V přes 90%.

Taky, takyJackiii píše:Vysel special k vyroci valky.
Premiovy ucet 365d aktivovan