War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od LoCo99 »

tiger je tragedie, ale je to dobře, protože v realitě byl OP max proti těm shermanům a T-34 a to ještě měl stát v dálce na místě schovanej :D

prostě z těch 80 mm pancíře nic nevykouzlíš

KoenigsTiger jo to je jiná story
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Tygr me is 2 prostreli jak prd, staci se podivat, kolik maji pruraznost... Dost casto tygera proste neprostrelim, ted nevim jestli H nebo P nebo mam proste bad luck :D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ty ale mas na mysli KT. Tak treba KT-P jde skoro na ranu i od M4A1(76)W. Takze ho musis dat i s IS1 :)
Hcko uz je horsi no.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

Sobo píše:Sakra, jak já nesnáším ty low tier minitančíky.

Obrázek

Člověk na tom bojišti může nechat duši, vystřílet co se dá, asi 4x ubránit a znova obsadit bázi, ale někdy prostě i sebevětší úsilí nestačí. Hlavně se mi líbí, jak všechny moje tanky mají v podstatě jenom lepší kulomet, zatímco BT-5ka přijede rychlostí asi 150 km/h, střelí jednu ránu, která vletí doprostřed tanku -> bum -> všichni mrtví. A já jak idiot snipuju panáčky po jednom.

Fakt, kdo v téhle hře chce vyhrávat i poslepu a připadat si jak největší zabiják, tak ať hraje rusáky. Jsem opravdu zvědavý, kdy že teda zvednou BR pro T-54, jak slibovali v patch notes. Už to jsou od vydání 1.70 asi tři updaty a kde nic tu nic... Ale ještě víc by mě zajímalo, jaký byl vůbec důvod přidání té munice, když ani jedna ze současných variant T-54 ji nikdy nepoužívala (to až později T-54B/T-55). Dostali snad Němci nebo Amíci nějakou novou úžasnou techniku, která by narušila balanc? Ne, rusáci to s jejich 80% win ratem měli asi málo lehký, tak teďka už mají na ranku V přes 90%.
haha, hrajes za amiky, tak to ti preju :-D, jinak zrovna amici toho dostali nejvic, od te doby co pridaly do hry m18 a zaclo to v RB mixovat nemce s rusakama proti amikum, tak RB skoro nehraju, hrat tyhle hry s moji Pz IV. H a Pz IV. J, to je fakt sila, jako by nestacilo, ze vsechny shermany maji temer neprustrelnou vez, jeste jim pridaly tohle prase co jezdi 80km/h a vsechno streli na ranu
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vysel special k vyroci valky.

Premiovy ucet 365d aktivovan :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jsi to koupil za polovic? Jinak ten discount na vozidla platí jenom pro amíky a rusáky, co? Němci zase nasrat... :lol:

Fakt uvažuju, jestli mám zkusit toho JT. Na 99% jsem si jistý, že to v RB bude nehratelné. A dávat za to mega + posádku, ouch. Nejezdí tu s tím někdo?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jo, za 7490 GE na 365d premium se tady vyplati.

No Nemci a Japonci prece neslavej konec II. svetovy valky ne? :roll: Ale taky me to trosku stve, nemuzu koupit novy stroje se slevou.

// tak vysoko jeste nejsem, takze s JT tim neporadim.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Minule som sa pýtal, ale tuším nedočkal som sa odpovede: je nejaký rozdiel medzi AB a RB čo sa týka xp zárobku?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No RB letadla rozhodne vydelavaji vic SL a RP nez AB, ale u tanku si tim jistej teda nejsem.
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

tusim, ze se na oficialnim foru jednou vyjadril nekdo z gajinu ze nevidi duvod proc by meli byt v RB a SB vetsi odmeny nez v AB (tanky)
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tuším, že mám za sebou svoju prvú SB bitvu a teda bola to docela sranda :) Len som spravil jednu obrovskú chybu, keď som na respawnu zvolil lietadlo... :cry:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak bitvy na BR 8.0 přesně podle očekávání - němci + amíci dostávají neustále na prdel od rusáků. PaK 44 nedokáže IS-4M prostřelit ani na 90° na bok (přitom 260 pen vs 160 pancíř), T-54 bez poválečné sabot/HEAT munice taky nesmrtelné. Taky je zajímavý ten bodový systém - když s KT s 88mm dělem zabiju dvě T-54, tak pořád nemám dost bodu na to, abych se respawnul v pitomém Jagdpantherovi s BR 6.7? WTF? Kolik těch T-54 mám s tím Tigerem jako přejet?

Taky věřím, že nové mapy jsou určitě fajn, ale když jsem 6x po sobě dostal Karpaty (předtím 3x Jungle a 2x Mozdok), tak už jsem krutě znásilňoval ALT + F4....

Já bych si to prémko koupil, ale to by nejdřív museli vyřešit tyhle píčoviny a oprostit se od té svojí stalinovské víry, že rusáci jsou vždycky ve všem a za všech okolností nejlepší. Takhle prostě nemůžu, nebudu dávat prachy takovým hovadům, brání mi v tom můj morální kodex.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jackiii píše:Vysel special k vyroci valky.

Premiovy ucet 365d aktivovan :roll:
Taky, taky :)

Co říkáte na britskýho Mustanga? Dost o něm přemýšlím.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Mustanga nemam, takze vykon nemuzu posoudit... ale obecne nizsi premiak nez T4 bych nebral. Nedaji se s nim expit jety.

Co se PU tyce - mel jsem dohromady asi 14 dni za ty dva roky hrani a uplne mi to stacilo. :) Vesmes vsechny stroje, co jsem chtel, mam. Uz ani nemam duvod hrat, jen obcas si hodim par bitev, abych nevypad z formy.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja mel premiak jen asi 14 dni za to, ze sem si koupil pristup do closed bety tanku. Jinak vse nahrany poctive bez premka, taky tomu odpovida lvl profilu. Pouze 80. :|
Kteryho Spita presne myslis? Jsou tam dva balickovy a jeden za GE.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Mustang 1A, ne spit :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja uz neumim ani cist :mrgreen:
Na toho si hodne lidi stezovalo, ze ho pekne zhorsili, ale to mival BR 4.7, ted ma 4.0 takze uz to asi nebude uplne nejhorsi letadlo.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

"Don't trust you're armor and instead relay on you're mobility."
http://wiki.warthunder.com/index.php?ti ... I_Ausf._J1

Vážne? Som pošahaný maďaro-čobol a bije mi to do očí!!!
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak to psal fakt nějaký pro translator. :lol:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak som si kúpil späť Ju 87D-5 (lebo G-1 je naprosto nanič), mountnul 4x20mm a hľa, prvá bitva 7 kills :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“