7 vzdušných nebo pozemních cílů?RiCK píše:Tak som si kúpil späť Ju 87D-5 (lebo G-1 je naprosto nanič), mountnul 4x20mm a hľa, prvá bitva 7 kills
War Thunder
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: War Thunder
- RiCK
- Začátečník

7 enemy hráčov (lietadlá)
G-1 teoreticky mohol byť celkom dobrý na zostreľovanie tankov v GF ale po prvom výstrelu sa s tým už nič nedá trafiť a hneď ťa nejaký sherman zostrelí samopalom. Za to D-5 môže byť uber-dobrá na vyčistenie vzdušného priestoru/likvidovanie papierových cieľov (ano, vás, AAA
)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Dá sa na zemi nejak cúvať?

//
No nič, už som sa zasekol v baráku

//
Tý vole, stačilo raz vystrelil a už ma to respawnlo s doplnenou muníciou...

//
No nič, už som sa zasekol v baráku

//
Tý vole, stačilo raz vystrelil a už ma to respawnlo s doplnenou muníciou...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Couvat se samozrejme neda, dobiji se zakladne "Z", ale da se nastavit automaticky doplnovani munice.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Broxik
- Začátečník

juu dik za tip na premiak. Rok se mi nechtelo ale 90 dni sem si zaplatil.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- RiCK
- Začátečník

Doplňovanie munície mám automaticky, len ja som tam pristal s plným ammo
Tak som konečne upgradol T-34ku na T-34E STZ a teda, nic moc zmena
I keď to prvé stock ammo narobí docela dobrú paseku ak penetruje. V T-34 1942 som používal prevažne APCRka, ktoré sice penetrovali ale žiadny dmg. APCRka fakt len zblízka a s vysokým RoF, prvou ránou lokalizovať posádku a potom ich po jednom likvidovať 
Tak som konečne upgradol T-34ku na T-34E STZ a teda, nic moc zmena
- LoCo99
- Začátečník

na co APCR u t-34 když jejich kanony jsou uplně adekvátní BR
téměř oneshotujou všechno , APCR snad jen na IS-1 a jumbo zepředu
téměř oneshotujou všechno , APCR snad jen na IS-1 a jumbo zepředu
- RiCK
- Začátečník

S (ani nie) 100mm penetráciou proti uhlujúcim sa Tigrom a čarovným Shermanom? Fakt ne, dík
Ale zrovna čumím, že to prvé ammo je APHEBC, tak to vysvetľuje ten uber-demidž
Ako je na tom s demidží APCB? Tie ruské 76mm. HEATy s 80mm. penetráciou ani nerieším, 2x som ich zobral do bitvy a ani raz som nič neprebil.
Btw, priznávam sa, že čo som teraz expil tú T-34E, tak som power-grindil KV-2ku v arkádových bitvách a ty vole, to je fakt kruté jak človek vôbec nemusí mieriť
Ale RB je RB
Hrozne sa mi tam páči, že enemy tanky nemajú žiadne markery. Netreba žiadny kktský camo rating a podobné zhovadilo s mizením tankov, stačí zaujímavá mapa s členitým terénom a tanky bez markerov, a hneď je to zaujímavejšie 
//
Oplatí sa na KV-2ku upgradovať posádku na Expert? Nehodlám si ho nechať, ale na IS-1 mi ešte stále treba 24k xp čo ešte nejakú dobu potrvá. Čo myslíte?
Otvorím Crew a len čumím, 420 unused crew xp points
///
Beriem späť, 5 výstrelov so stock APHEBCčkom, 5 killov
Ty vole dáva to neskutočný dmg 
Btw, priznávam sa, že čo som teraz expil tú T-34E, tak som power-grindil KV-2ku v arkádových bitvách a ty vole, to je fakt kruté jak človek vôbec nemusí mieriť
//
Oplatí sa na KV-2ku upgradovať posádku na Expert? Nehodlám si ho nechať, ale na IS-1 mi ešte stále treba 24k xp čo ešte nejakú dobu potrvá. Čo myslíte?
Otvorím Crew a len čumím, 420 unused crew xp points
///
Beriem späť, 5 výstrelov so stock APHEBCčkom, 5 killov
- LoCo99
- Začátečník

matrioška power
u kv-2 je mezi min a max urovni posádky rozdíl 10 vteřin u reloadu
jinak nedoporučuju jít hned na is-1 bez su-152 a T-34 s zis53 nebo co to tam je
a přece nenecháš tigra se nějak uhlovat, t-34 neni sniper na tigry
a z blízka tigroš nemá šanci, dáš mu jedničku na vanu a hoří, druhou doleva doprostřed a loví munici
u kv-2 je mezi min a max urovni posádky rozdíl 10 vteřin u reloadu
jinak nedoporučuju jít hned na is-1 bez su-152 a T-34 s zis53 nebo co to tam je
a přece nenecháš tigra se nějak uhlovat, t-34 neni sniper na tigry
- RiCK
- Začátečník

Chcelo by to viac garážových slotov
Z medek som si teraz kúpil T-34E, vskutku nic moc stroj, a na nasledujúcu T-34-57 sa teším ešte menej, nemám rád delá nízkých ráží. Z TDčok mám vyskúmané SU-122 ale niet miesta v garáži, nejak sa nechcem zbaviť lietadiel.
- LoCo99
- Začátečník

hraju AB takže mi ty sloty nevaděj, měnim tanky podle BR přátel v skupině
- icebosss
- Začátečník

-
ta hra je fakt retardovaná, proč když mi v tanku zabijou střelce nebo nabíječe a nahradí ho jiný člen, proč se znovu nabíjí???
dále, pokud jsem na šikmý ploše a střílím na cíl, střela jde vždy trochu mimo, já myslel že ten náměrnej kříž to má kompenzovat a ne že střílím do zelenýho a pokud je tank šikmo na bok tak to střelí úplně jinam
dále, pokud jsem na šikmý ploše a střílím na cíl, střela jde vždy trochu mimo, já myslel že ten náměrnej kříž to má kompenzovat a ne že střílím do zelenýho a pokud je tank šikmo na bok tak to střelí úplně jinam
- RiCK
- Začátečník

Asi je ten AB zámerný kríž fixovaný k tanku a nie k prostrediu.
- icebosss
- Začátečník

-
takže se vztahuje jen k nějaké absolutní rovině? pokud nejsem rovně mám smůlu? 
- RiCK
- Začátečník

vzťahuje sa k rovine tanku, nie k prostrediu. Ty vole ešte sa sťažuj, skús hrať RB 
- icebosss
- Začátečník

-
vztahuje se k pěknýmu prdu, stojím křivě a mířím rovně a stejně to letí někam šikmo, takže mají něco špatně
- LoCo99
- Začátečník

nic nemaj špatně, jenom musíš trochu přemejšlet
ten AB ukazatel funguje na 99% když stojíš na rovině, pokud se v jakykoliv ose trochu nakloníš tak je vychýlenej, ale co je problem je že se nepromítne.... ale tak snad poznáš na kterou stranu to bude "zanášet" ne
edit : tady sem si dovolil ukázku snad je to z toho jasný https://www.youtube.com/watch?v=v0ihObE ... e=youtu.be
ten AB ukazatel funguje na 99% když stojíš na rovině, pokud se v jakykoliv ose trochu nakloníš tak je vychýlenej, ale co je problem je že se nepromítne.... ale tak snad poznáš na kterou stranu to bude "zanášet" ne
edit : tady sem si dovolil ukázku snad je to z toho jasný https://www.youtube.com/watch?v=v0ihObE ... e=youtu.be
- icebosss
- Začátečník

-
ale já to chápu, ale pokud to je zjednodušená bitva, proč to rovnou nemají kompenzované?
když už ti to ukazuje, že kde má enemy slabé místo, můžou rovnou přidat tohle..
to samé chci vidět, jak si to spočítáš ve vteřině na kilometr daleko, tu kompenzaci...
když už ti to ukazuje, že kde má enemy slabé místo, můžou rovnou přidat tohle..
to samé chci vidět, jak si to spočítáš ve vteřině na kilometr daleko, tu kompenzaci...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Časem to budeš dávat od oka 
- Riku
- Začátečník

Nějaká novinka? jsem si ani nevšiml.. hrál jsem to o víkendu po několika týdnech 
PS5 Pro | LG OLED CX55