Misoo9005 píše:Zdarec, mam Inno3D 8800GT s nize ukazanym chlazenim....ale OC je velice ubohej...pres 670/1650/1900 se nedostanu..Pri vyssich taktech se obraz ve 3Dmarku 2003 komplet rozsype. Delam nekde chybu...nemam neco chlazeny??diky predem za rady
vyber GK sa riesi inde. ale keby si aspon trochu hladal tak vacsina kariet je rovnake. Niektore maju iny nez referencny chladic pripadne su pretaktovane. Ale kartu zober tu ktora bude najlacnejsia pripadne s nejakym lepsich chladicom. na znacke nezalezi
zdravim, mam Zotac 8800GT 512 OC a mam takovej zvlastni problem, ze kdyz pretaktuju na 700/1700/1900 (pameti mi bohuzel vic nejdou) tak v 3Dmarku mam oproti defaultnim taktum cca o 700 bodu min :/ nevite nekdo kde muze bejt problem ? Teplota v zatezi +- 70stupnu s origo chladicem na 50%, ale uz mam objednanej NV Silencer 5 rev3 a pridavny passivy na pameti ten kraval se neda vydrzet
tak pozri ktore score sa ti znizilo. Ak cpu tak hladaj problem inde. pripadne zniz mierne takty a uvidis co to robi. ak uz bude score normalne tak ta karta tie takty jednoducho nezvlada. skus nejaku narocnu hru. napr. crysis ten ti povie ci su tie takty stabilne
vidim ze mas 400W zdroj. mozno to sposobuje aj on.
Chalani, tak som zistpval teploty, a zistil som ze sa prehrievaju napajace, cim ich chladite? Ja som odrezal povodny chladic a nehal som len to, co je porebne na tie napajace co su asi 4 suciastky x2 a jedna co vyzera ako stabilizator, neviem ci on alebo nejaka suciastak tam strasne kuri.. Poradite mi?
pasivy by mali stacit. ak nie tak jedine to ofukovat nejakym ventilatorom. ja osobne tam mam vsade pasiv plus to ofukujem zvrchu 120 mm ventilatorom na 7V
hej aj ja dokonca dvoma 120, sakra ale kuri to tak ze na tom nudrzim ruku, mam v mod... Team Fortress 2 ide uplne super ale ina hra tak to po chvili padne, neviem si s ym rady...
fab30 píše:praveze chalani co to taktuju, isli az na 920 ja ma len slabych 850, chladim spravne suciastky?
nezabudaj ze kazdy kus je jedinecny. to mas ako s procesormi. niektore dostanes na 4GHz pri 1,57V a niektoremu mozes pustit 1,7 a nedostanes sa cez 3,6. Zrejme viac ako 850 z toho nedostanes. ale to je na GT aj tak uctihodne. btw moc neverim tomu ze tych 920 maju na bezne pouzivanie. akurat na to aby prebehli 3dmark a pochvalili sa
Ahoj, jj mam Gainward GF 8800GT 512 a naprosta spokojenost, neska sem ji navic taktoval takze v crysis na high 1280x1024 kolem 30a vejs, jinak na default kolem 25, pod enem VYJIMECNE, takze co rict, az na ty teploty je to dobra karta, ale kdybych si moih vybyrat tak bych sel do nejaky ktery to nelita na 90stupnu v zatezi
BTW nevite nekdo pls jak zistim a popr i nastavim otacky vetraku na grafice GF8800GT??? dikec...
Xm4iK píše:Ahoj, jj mam Gainward GF 8800GT 512 a naprosta spokojenost, neska sem ji navic taktoval takze v crysis na high 1280x1024 kolem 30a vejs, jinak na default kolem 25, pod enem VYJIMECNE, takze co rict, az na ty teploty je to dobra karta, ale kdybych si moih vybyrat tak bych sel do nejaky ktery to nelita na 90stupnu v zatezi
BTW nevite nekdo pls jak zistim a popr i nastavim otacky vetraku na grafice GF8800GT??? dikec...
v Rivatuner je muzes regulovat a zjistis na kolik % ti fan jede ale presny otacky to ti nerekne
strommer píše:Taky vám při zatížení tato karta piští?
Mě zkřehotala taky, tak jsem ji reklamoval, reklamaci uznali a vyměnily Sparkle za Leadtek a ta uz nepíská a má ještě lepší chladič a vůbec celé zpracování karty je lepší.
Tak sem konecne vymenil na sve Zotac 8800GT 512MB OC referencni chladic za NV silencer 5 rev. 3 + par passivu a maximalni spokojenost v idle 45 stupnu a v zateci max 60 a neni slyset. Akorat se mi povedlo zatim taktnout "jen" na 710/1721/950 ( pameti bohuzel nemuzu ani stimhle chlazenim dostat vejs asi to bude jejich maximum Jen sem zaznamenal , ze tenhle chladic mi jede porad na stejny otacky at v Rivatuneru nastavim Fan 20 nebo 100%, je to normalni nebo je nekde zrada? Jinak k tomu piskani taky mi obcas zapiska ,ale vetsinou jen v menu nebo uvodnim intru jinak behem hry sem to jeste nezaznamenal.
prochybike píše:Tak sem konecne vymenil na sve Zotac 8800GT 512MB OC referencni chladic za NV silencer 5 rev. 3 + par passivu a maximalni spokojenost v idle 45 stupnu a v zateci max 60 a neni slyset. Akorat se mi povedlo zatim taktnout "jen" na 710/1721/950 ( pameti bohuzel nemuzu ani stimhle chlazenim dostat vejs asi to bude jejich maximum Jen sem zaznamenal , ze tenhle chladic mi jede porad na stejny otacky at v Rivatuneru nastavim Fan 20 nebo 100%, je to normalni nebo je nekde zrada? Jinak k tomu piskani taky mi obcas zapiska ,ale vetsinou jen v menu nebo uvodnim intru jinak behem hry sem to jeste nezaznamenal.
jojo,jsem na tom se svoji Inno3D 8800GT OC stejne.Takty GPU a shaderu jdou zvedat bezproblemu,ale jakmile zvednu pameti z 950MHz vys,tak napr. pri hrani Crysis to do par minut padne.Ale 3D Marky 05 a 06 mi karta prosla i s takty 756/1800/2000MHz.V realu ale na hry to pujde urcite o dost min a jak jsem psal,ty pameti musim mit na tech 1900MHz(950MHz) protoze to jinak u her pada.U 3D Marku ale ne,hold hry grafiku vic zatizi...
muze mi nekdo poradit s kartou 8800gt kdyz ji taktuju tak mi to spis ubira body v 3dmarku nez pridava jak je to mozny?ma nekdo stim skusenost?diky za radu mam XFX Edite XXX jadro 675 ddr3 1975