4GB
9600GT
800*600 nejake low/medium, fps mam 99% casu v hodnotach pod 20
dnes skusim este nadvoltovat uplne vsetko a pokusim sa vyliezt nad 3GHz, snad to pomoze... ked ne tak budem musiet makat, makat, makat a kupit si quad core
Moderátor: Baneshee

Takže máš Quad na 3.65, GTX 280, 4 GB RAM, SATA II disk ?hurrican píše:Pekny clanok... No nie je to tak celkom pravda.. GTAcko zdaleka nevypda tak dobre..na to ako sa hybe.... Mam Zelezo ake je hore spominane..dokonca 4jadro na 3.65 a hra ma aj tak nepusti nastavit max.. (co ako raz pisu ze je to pre Pc druhej generacie a zas hned nizsie ze ak chcete hrat max. tak potrebujete Poriadne zelezo) Aj ked znizim detaily a viditelnost napr na 30-35 (co je zo 100 nic moc) tak hra niekde pada aj pod 20FPS.. (tak na 19) Co je Slusne zelezo ozaj bieda (a este bez AA takze to je cele kostrbate) Jasne vstavany benchmark mi ukaze priemer 60 FPS..ale v hre je skutocnost uplne ina.. Proste odflakli optimalizaciu .... Bo grafika na tie naroky urcite tak nevypada.. Uvidime ked pride Mafia 2 .. ;o)

Máš příliš slabý železo na jakoukoli plynulost ...Palad1n píše:Plynule to vubec neni, s HD4850 to hraju na nejnizsi detaily a trha se to docela dost (15-25fps), pravdepodobne bude omezeni v procesoru, protoze je skoro jedno, jake detaily dam, chodi to porad stejne....
Grafika neni oskliva, ale sila gta4 je nekde jinde:)

Souhlas. Na všechny ostatní dnešní hry máte fakt dobrý PC. Koneckonců, v podpise mám něco podobného, že ...(I když o Crysis vs VERY HIGH detailech a zároveň nádherný plynulosti mluvit nemůžu a myslím, že vy taky nespike18 píše:Vzhledem k tomu, že tato sestava stačí na jakoukoli dnešní hru, a to ti ty, které vypadají nesrovnatelně lépe si myslím, že to až tak slabé PC neníOstatně, mám stejnou sestavu, tak vím o čem mluvím.

slaba grafika? nesvitis trochu zelene?:) Vzdyt je +- stejne vykonna a s AA mnohem vykonejsi:)P.CE píše:Máš příliš slabý železo na jakoukoli plynulost ...Palad1n píše:Plynule to vubec neni, s HD4850 to hraju na nejnizsi detaily a trha se to docela dost (15-25fps), pravdepodobne bude omezeni v procesoru, protoze je skoro jedno, jake detaily dam, chodi to porad stejne....
Grafika neni oskliva, ale sila gta4 je nekde jinde:)
Slabej AMD procík !
2 GB RAM je málo !
slabou grafiku, sorry

Podívej se na tuto tabulku PC tuningu:slaba grafika? nesvitis trochu zelene?:) Vzdyt je +- stejne vykonna a s AA mnohem vykonejsi:)ale procak je slaby, to je fakt, na grafiku uz dechem nestaci, ale porad hraju kazdou hru na max detaily! .. Proste tohle je neoptimalizaci...

P.CE píše:Podívej se na tuto tabulku PC tuningu:slaba grafika? nesvitis trochu zelene?:) Vzdyt je +- stejne vykonna a s AA mnohem vykonejsi:)ale procak je slaby, to je fakt, na grafiku uz dechem nestaci, ale porad hraju kazdou hru na max detaily! .. Proste tohle je neoptimalizaci...
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/obe ... 600_aa.png
A řekni mi, jak výkonnou grafiku HD4850 512GDDR3 máš.
"... porad hraju kazdou hru na max detaily!" ...
A pak se podívej, jak jsi s FPS daleko k ke kartě, která vyhrála ...

Četl sis ten test vůbec? Co vidíš ve vyhodnocení - v záporech za větu?Rytmus píše:Co myslíte dala by se ta GTA IV rozjet a hrát na tomhle notebooku ?
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=84

Taky by me to zajimalo, ty stiny jsou zaprve desive narocne a za druhe opravdu osklive, skus dat render quality na very high, stiny jsou mnohem hezci.Hlavson píše:Prosím existuje způsob jak ve hře absolutně deaktivovat stíny ???Je mi na blití....

Ano cenově je někde jinde a výkonově taky.Argumentujes jednim grafem z jedne neprilis dobre naprogramovane hry, ktera "nestrane" nadrzuje nvidii?:) K tomu 1-2 fps je opravdu velikansky rozdil:) .. Hele, HD4850 je proste novejsi, s AA vykonejsi, to jedna dve hry nezmeni, je to vseobecne znamy fakt... Samozrejme netrha rekordy, na GTX280 nema, ale cenove je trosicku nekde jinde, nemyslis? za 3500 je to vyborna koupe. Nikdy bych nevrazil do graficky karty 13000, coz v ty dobe, kdy jsem kupoval HD4850 prave GTX280 stala:D

P.CE píše:Ano cenově je někde jinde a výkonově taky.Argumentujes jednim grafem z jedne neprilis dobre naprogramovane hry, ktera "nestrane" nadrzuje nvidii?:) K tomu 1-2 fps je opravdu velikansky rozdil:) .. Hele, HD4850 je proste novejsi, s AA vykonejsi, to jedna dve hry nezmeni, je to vseobecne znamy fakt... Samozrejme netrha rekordy, na GTX280 nema, ale cenove je trosicku nekde jinde, nemyslis? za 3500 je to vyborna koupe. Nikdy bych nevrazil do graficky karty 13000, coz v ty dobe, kdy jsem kupoval HD4850 prave GTX280 stala:D
Reaguju pouze na to, že jsi si tady něco říkal o svých nejnižších detailech a svým nepěkným zážitku s GTA IV (15-25 fps) a dáváš to za vinu procesoru a hájíš grafiku. Já říkám, vůbec nestůj za svou grafikou a buď pokukuj po GTX280 a nebo si pusť GTA IV raději na youtube. nazdar

P.CE píše:Tento odstavec píšu pouze pro ty, kdo chtějí GTA IV pro PC hrát na maximální detaily a nechápou, proč jim to jejich PC neumožňuje.

chces rici, ze crysis je optimalizovane?:)Still.Lord píše:P.CE píše:Tento odstavec píšu pouze pro ty, kdo chtějí GTA IV pro PC hrát na maximální detaily a nechápou, proč jim to jejich PC neumožňuje.![]()
Tohle hodně lidí nechápu..Že to je prostě pro další generaci PC ala situace kolem Crysis před rokem. Každý řval jaká je to neoptimalizace atd..