Call of Duty: Modern Warfare 2 SP
Moderátor: Baneshee
- barco
- Středně pokročilý

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 SP
American popcorn movie, jednoducho 5 hodín rozmýšlať a iba sa valiť dopredu.
V tomto diely je to dotiahnuté do dokonalosti. Som rád, že som nakoniec nekúpil.
.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeste jsem to nehral, ale jsem taktez rad, ze tento dil mi v me sbirce bude chybet... proc kupovat, kdyz to prezenu, 5 hodin zabavy za 1200 nebo kolik to stoji... a multak taky stoji za starou backoru 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Thellwin
- Administrátor

Za ty peníze, za které se to teď prodává to nestojí, lepší je půjčit si to od někoho. Ale jinak je to docela zábava na jedno, max. dvě odpoledne. Vypnout, přijmout "pravidla", která hra předkládá, nesnažit se nic dělat po svém a jet dopředu bez ohlédnutí zpět 
Goldnoob team proud member!
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
z eSuba.eu
Kód: Vybrat vše
Modern Warfare 2 sice trhá rekordy prodejnosti, nicméně se potýká s velkými komplikacemi. Nebudeme si nic nalhávat - Multiplayer stojí za starou bačkoru, stejně tak jako "dokonalý" systém IWnet. Singleplayer je krátký, leč docela zábavný, ale hlavně je vysoce brutální, díky čemuž si vysloužil věkové omezení - až od 18 let. Možná tak ani není překvapením, že se hrou zabývaly i některé vlády evropských zemí, kterým se nové dílo od Activision zrovna dvakrát nelíbilo. A nelíbilo se třeba ani Rusku, jenž odsoudilo misi "No Russian", kde se americký voják infiltruje do ruské teroristické skupiny vedenou Makarovem. Společně spáchají atentát na ruské letiště. Rusové tento akt vzali hodně osobně, jakožto "útok Američanů na jejich domov" a okamžitě vydali příkaz, aby hra byla stažena ze všech obchodů a byla následně cenzurována. Vývojáři z Infinity Ward slíbili novou verzi do měsíce. Zároveň vydali patch, který misi zruší.amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli vydali patch tak to teda nevim ja dnes rano zacal hrat singl mise MW2 je ve verzi 1.0.165 mam orïgos RETAIL DVD verzi tak by se stahl i dalsi update a to letiste je myslim druha mise a vse fachci normalne jsem si zastrilel a zagranatoval.Asi jsem zvrhlej ale ten spomalenej mod vipadal efektne tak sem to pokropil bez nakych zabran.Podle mne s tim i vyrobce hry pocital ze si budou muset tuto cast obhajit.
Hra je paradni pecka,ja uz toho odehral mraky jsem odkojenej jeste z davnych dob dosovskyma hrama Duke3d,Quakem atd. tak tenhle titul dokazu ocenit a stejne ted naka prevratna FPS nova hra neni.Ja si to dal na tu 3nejtesi obtiznost aby to hrani chvilku vydrzelo ale stejne vic hraji MP.
Hra je paradni pecka,ja uz toho odehral mraky jsem odkojenej jeste z davnych dob dosovskyma hrama Duke3d,Quakem atd. tak tenhle titul dokazu ocenit a stejne ted naka prevratna FPS nova hra neni.Ja si to dal na tu 3nejtesi obtiznost aby to hrani chvilku vydrzelo ale stejne vic hraji MP.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
moje dojmy po dohrani:
Mise za Anglany jednoznacne lepsi, za amiky to jsou jen blby jatka, s Pricem se hraje i na taktiku a tady ty mise maj spad a napeti, skoda ze takova neni cela hra, jinak celkem zpestrujici konzolovy prvky ala datluj co nejvic ted tuhle klavesu
, hodne dobry animace pri specialnich akcich. Kdyby hru udelali vic stealth a o taktice, byl bych nadsenej. Pro me dost shazujou hru akcni pasaze typu strilej a ted tam posli granat, pripadne scripty kam se podivam. Celkem rad sem si zahral special ops, zatim mam jen pit na 3 hvezdicky, tenhle konzolovej obsah se mi libi. Zaverecne titulky jsou taky krane udelany a urco je dobry si je prohlidnout. Kdyz tak uvazuju tak jedina vec, co se mi libila na letisti byla hudba, jinak tadle mise stala tezce za hovno, ono uz i realna predstava ze jako us vojak infiltrujete ruskou militantni skupinu a pak s ni jdete jen tak vymlatit letiste a aktivne se ucastnite na vybijeni... todle by si nikdo nevzal na triko, jo fajn, kdybych je mel postrilet aby stihli zabit co nejmin civilistu ok, nebo hrat nachvili ochranku letistni... takovejch moznosti. Celkem to timhle zazdili. Porad hrajeme za tu "dobrou" stranu, ja budu klidne hrat za tu spatnou, ale at se ma nepritel cim branit...
takze mi to vychazi tak na 8/10 za postavy z minulejch dilu, stealth mise a velmi pekny modely a zajimavy momenty
Mise za Anglany jednoznacne lepsi, za amiky to jsou jen blby jatka, s Pricem se hraje i na taktiku a tady ty mise maj spad a napeti, skoda ze takova neni cela hra, jinak celkem zpestrujici konzolovy prvky ala datluj co nejvic ted tuhle klavesu
takze mi to vychazi tak na 8/10 za postavy z minulejch dilu, stealth mise a velmi pekny modely a zajimavy momenty
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Thellwin
- Administrátor

Tak dohráno. Musím souhlasit s příspěvkem výše, mise za Brity o třídu výš než za Amíky. V podstatě bych sem mohl zkopírovat koment k MW1 s tím, že už jsem nebyl tak nadšený jako v případě prvního dílu. Bavil jsem se stejně jako u MW1, ale už tam nebyl ten pocit ohromení.
A hlavně chyběla mise, který by člověka nechala sedět s otevřenou pusou, která by o dvě třídy převyšovala zbytek hry. Mise ve stylu Chernobyl z prvního dílu.
Za mě 8/10
A hlavně chyběla mise, který by člověka nechala sedět s otevřenou pusou, která by o dvě třídy převyšovala zbytek hry. Mise ve stylu Chernobyl z prvního dílu.
Za mě 8/10
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak já sem hrál taky misi na letišti, a kupodovu, vůbe nevadilo, když sem nezastřelil ani jednoho civilistu, oni to tam šili a já s kulasem chodil s nima po terminálu ale ani jednoho civilistu sem nezabil a vůbec to nevadilo, pak samozřejmě přišli ozborjení poldové se štítama a to sem začal střílet normálně, ale civilisty vůbec střílet nemusíte, stačí se jen koukat.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Spetsnaz
- Začátečník

a nebo rovnou tu misi přeskočit je tam možnost Skip mission.
- Thellwin
- Administrátor

Já se klidně přiznám, Misi jsem hrál a vystřelil jsem si. Nevidím v tom žádnou tragédii 
- Spetsnaz
- Začátečník

Já taky.... Proč bych si to nezahrál , je to jenom hra. Jinak hru jsem taky dohrál a musím říct je to fakt jako akční film. Pro mě jde o jednoznačně hru roku. Ale myslím si že MW1 to nepřekonalo.
- jack08
- Středně pokročilý

Mise "No Russian" Airport Mission kterou jsem taky jenom prošel a nevystřeli, bude zřejmě vadit hodně lidem a podle mě ji v Activisionu mohli v klidnu vynechat, protože tím jinak docela dobrá hra trochu utrpěla. Ještě ji nemám sice celou dohranou, ale myslím si, že COD4 byl lepší.
- Syntex
- Začátečník

-
Tak No Russian jsem hrál taky, z počátku jsem si říkal, jestli to myslí vážně, protože si nedokážu představit jak to může projít do prodeje. Copak to nikdo nekontroluje obsah hry?
Abych pravdu řekl, mě osobně ta mise nevadila, protože si z toho nic nevezmu, ale děti co to hrají si z toho můžou vzít hodně špatnou zkušenost, ikdyž je to jenom "hra".
A 18+ nepomůže, stejně 9/10 náctiletých tu hru mají stáhlou.
Každopádně patch tuhle misy už zrušil
Abych pravdu řekl, mě osobně ta mise nevadila, protože si z toho nic nevezmu, ale děti co to hrají si z toho můžou vzít hodně špatnou zkušenost, ikdyž je to jenom "hra".
A 18+ nepomůže, stejně 9/10 náctiletých tu hru mají stáhlou.
Každopádně patch tuhle misy už zrušil
- bubanek
- Středně pokročilý

No Russian zapadá do příběhu. Nevím proč ji ruší. Komu si nelíbí, ať ji skipne.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Náhodou mě se ta mise líbíla. Postřílel sem civilisty do jednoho a celý den tak měl dobrou náladu 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Swat
- Mírně pokročilý

Já nevystřelil.Nejsem žádnej humanista ani aktivista,ale prostě jsem nechtěl střílet.Aspoň že dali hráči na výběr to projít bez výstřelu,nebo to přeskočit úplně.Hrál jsem to sám a prostě jsem začal střílet až když tam naběhli poldové se štítama.Ještě k tý délce hry-jak jsem psal tak 18 misí není málo,ale při tom spádu je to krátký.Mohli by v budoucnu zatáhnout a tu hru natáhnout,což při tomhle spádu znamená aby tam bylo aspoň třicet misí.Myslím,že to je ve schopnostech IW,protože nápady k navození správný bitevní atmosféry mají dobrý.Jakkoliv je ta hra lineární a jakkoliv kdo řve,že je to furt jen recyklace předchozích dílů,tak si to stejně vždycky všichni projdeme a dovolím si tvrdit,že se většinou více či méně bavíme.Ten pocit z boje a filmový atmosféry je tam prostě perfektní.Hlavně dabing a radiová komunikace zní uvěřitelně,zvuky jsou hustý a konkrétně v tomhle dílu má hudba grády,Zimmer je prostě machr.Jinak abych neobjevoval Ameriku-v recenzi na Tiscali se píše,že "tentokrát" už posily nejsou neomezené,že se mu několikrát podařilo to vystřílet a nikdo další už nenabíhal....Včera večer jsem schválně rozjel jedničku (a dneska odpoledne jí dohrál-naše nekonečná diskuze
) a kde to šlo,tak jsem to zkoušel a už v MW1 to funguje taky tak.Samozřejmě v misích,kde se máte za určitou dobu dostat k větráku,nebo v podzemí za ty protipožární dveře na to není prostor,ale pokud byl čas,tak jsem to zkoušel a funguje to.Ve dvojce taktéž.Takže si dovolím tvrdit,že co se týče MW 1,2-ne vždy se hráč musí pohnout aby spustil/vypnul příslušný script.Několikrát jsem zaklek na jedno místo a kosil všechno,co naběhlo,někdy to trvá dlouho,někdy kratší dobu,najednou AI nabíhat přestala.Vylezl jsem z krytu a šlo se dál.Nejsem žádným zastáncem série,ale myslím,že v tomto ohledu-aspoň těmto dvěma dílům-spousta hráčů křivdí,když tvrdí že "dokud se nepohnu,furt to nabíhá" apod.Jak je to ve WaW nevím,v MW to na dost místech lze vystřílet.Pokud jsem objevil nějakou všeobecně známou věc,tak mě nekamenujte,no.
Naposledy upravil(a) Swat dne stř 18. lis 2009, 03:34, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- GaGy
- Začátečník

Lidi mám 3Gb ram .. Ale v některých misích to dost škube..Myslíte že je to málo ??..
Protože po vypnutí COD mi klesne využití ram na 700Mb... Jenže když zapnu PC tak win žere 1Gb ram. Připadá mi to dost divné že po vypnutí hry to žere méně ramky.
Jinak hra umí krásně využít i Quada.
Jinak mise na letišti je docela brutalní ,to jako pánové s activision hodně překvapili.
Taková fajná poprava :DDD
Ted hraju misi na plošině a protože hraju na druhou nejtěšší obtižnost tak sem to musel vypnout ,protože mě pořád davají
Hodně Smouku a nejde nic vidět a oni pořád nabýhají. A jsou to velké nervy

Protože po vypnutí COD mi klesne využití ram na 700Mb... Jenže když zapnu PC tak win žere 1Gb ram. Připadá mi to dost divné že po vypnutí hry to žere méně ramky.
Jinak hra umí krásně využít i Quada.
Jinak mise na letišti je docela brutalní ,to jako pánové s activision hodně překvapili.
Ted hraju misi na plošině a protože hraju na druhou nejtěšší obtižnost tak sem to musel vypnout ,protože mě pořád davají
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Thellwin
- Administrátor

3GB by měly v klidu stačit, já jsem se dostal na celkové vytížení jen něco málo přes 2.2GB
- Swat
- Mírně pokročilý

GaGy: Soap ti právě řekne,že máš zůstat mimo kouř,takže když pak použiješ tu termální optiku,tak je uvidíš...Pak už jen musíš být rychlej a vykosit je,ale rozhodně je třeba nelézt do kouře.
To mě nejvíc sere ta mise na farmě,kde mám bránit ten comp,ta mi prostě nejde,nabíhá to tam ze všech stran...
To mě nejvíc sere ta mise na farmě,kde mám bránit ten comp,ta mi prostě nejde,nabíhá to tam ze všech stran...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co já vím když jsem si stáhl z hry do windowsu tak sem vyděl využití pamětí na 1,6 Gb ram.
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.