TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

PetoS píše:Otazocka: Navezuje dej Oblivionu na predchadzajuce Elder Scrollsy alebo mozem kludne zacat hrat Oblivion a o nijake dolezite informacie nepridem? Dik
Kludne mozes zacat hrat Oblivion. Dej nenavezuje na Morrowind....Praveze sa ti to bude viac pacit ked si nehral Morrowind aspon ....:-)
XBOX360
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Lidi,mam jedno dilema..sem level 15 takze nic moc,ale zase sem dobrej v luku a rychlost mam taky vysokou.Nemam nejak motivaci zabijet nepratele ale radeji utecu a tak (napr.zavirani oblivion bran a tak)Uz mam jit do Paradise ale chci se zeptat na jakym levelu je tam dobry jit.Rad bych jeste zustal a vylepsil se v magii treba ale tak nejak kdyz zacnu delat questy tak dostanu odmenu 50 zlatych za splneni,takze to proste je nuda.Jak poznam jaky questy sou tak nejak pro muj level?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butcherson píše:Uz mam jit do Paradise ale chci se zeptat na jakym levelu je tam dobry jit.Rad bych jeste zustal a vylepsil se v magii treba ale tak nejak kdyz zacnu delat questy tak dostanu odmenu 50 zlatych za splneni,takze to proste je nuda.Jak poznam jaky questy sou tak nejak pro muj level?
V Oblivionu je úroveň nepřátel přímo úměrná Tvojí úrovni, takže to neřeš...i kdyby jsi šel na Paradise na prvním levelu, tak by to mělo jít zvládnout, protože by tam všichni byli na odpovídající úrovni....
Smolda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smolda »

Pro vetsinu questu neni urcenej level (krom nekterych daedrickych svatyni),hra se da dohrat na 1 lvl,protivnici se ti prizpusobi (pokud nemas nejaky plugin upravujici level scaling,napr. OOO)
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

hm,to ste me moc nepotesili..tzn nemam motivaci pokracovat v pobihani po kralovstvi a muzu to rovnou ukoncit.Skoda..Jinak vyborna hra!
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butcherson píše:hm,to ste me moc nepotesili..tzn nemam motivaci pokracovat v pobihani po kralovstvi a muzu to rovnou ukoncit.Skoda..Jinak vyborna hra!
Jde o to, jak se k tomu postavíš :) Jestli je pro Tebe motivace k dalšímu snažení jen zvládnutí těžkých nepřátel, tak jsi asi v koncích...pro mě je motivace jinde : nové předměty, zajímavé questy, vymakaná postava :wink:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

potreboval bych poradit.. jakozto velky hrisnik (bounty prez 150 tisic...) sem sel do lagru, odsedel si to.. a bohove me nemaji radi.. nakazil jsem se vamprisimem (jen tou nemoci, jeste sem nespal) .. a nechteji me vylecit.. existuje nejaky mastickar nebo neco podobneho? nechce se mi shanet lek na vampirismus (spsi ty ingredience)..... :-/
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Vyborna hra akurat sa mi nepacia tie straaaasne velke priestory...ved predsa uz samotna hlavna mapa je obrovska, a ked vojdem do akehokolvek dungeonu alebo domu, objavi sa zas velky priestor s dalsimi tromi vchodmi...proste je to na mna trochu privelke, ale inac je to super...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

palda píše:potreboval bych poradit.. jakozto velky hrisnik (bounty prez 150 tisic...) sem sel do lagru, odsedel si to.. a bohove me nemaji radi.. nakazil jsem se vamprisimem (jen tou nemoci, jeste sem nespal) .. a nechteji me vylecit.. existuje nejaky mastickar nebo neco podobneho? nechce se mi shanet lek na vampirismus (spsi ty ingredience)..... :-/
Existuje lektvar Potion of Cure Disease, to by mělo pomoct..
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

PetoS píše:Vyborna hra akurat sa mi nepacia tie straaaasne velke priestory...ved predsa uz samotna hlavna mapa je obrovska, a ked vojdem do akehokolvek dungeonu alebo domu, objavi sa zas velky priestor s dalsimi tromi vchodmi...proste je to na mna trochu privelke, ale inac je to super...
rofl ved ta hra je prave o tom ze sa tam mozes volne pohybovat. to je na nej praveze krasne. nie si stiesneny vopred danym priestorom ako napr. ulice, chodby, domy... tu mozes ist vsade... :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

sceenshot problem...

Příspěvek od =WiSh= »

NEJDOU mi screenshoty... Nikdy jsem je nejak nepotreboval, ted jsem si je chtel udelat ale proste to ty BMP neulozi... Nemuze to delat nejake rozsireni, stalo se to nekomu...?
bAllowScreenShot=1 mam, klavesu prinscreen taky, tak netusim, kde muze byt zrada...? :oops:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: sceenshot problem...

Příspěvek od J X P »

=WiSh= píše:NEJDOU mi screenshoty... Nikdy jsem je nejak nepotreboval, ted jsem si je chtel udelat ale proste to ty BMP neulozi... Nemuze to delat nejake rozsireni, stalo se to nekomu...?
bAllowScreenShot=1 mam, klavesu prinscreen taky, tak netusim, kde muze byt zrada...? :oops:
potvrzuji, ze mi to take nefunguje a nevim proc ... bude vedet nekdo snad ?
---
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: sceenshot problem...

Příspěvek od k0$Ti »

J X P píše:
=WiSh= píše:NEJDOU mi screenshoty... Nikdy jsem je nejak nepotreboval, ted jsem si je chtel udelat ale proste to ty BMP neulozi... Nemuze to delat nejake rozsireni, stalo se to nekomu...?
potvrzuji, ze mi to take nefunguje a nevim proc ... bude vedet nekdo snad ?
v hre sa robia cez Shift+PrtSc ale lepsie cez FRAPS, tak ulozis aj viac ako jeden
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Screenshoty řeště v druhém threadu o TES4 a ne tady. Příště už to smažu ...
Goldnoob team proud member!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Butcherson píše:hm,to ste me moc nepotesili..tzn nemam motivaci pokracovat v pobihani po kralovstvi a muzu to rovnou ukoncit.Skoda..Jinak vyborna hra!
Chlapec, RPG nie je styl pre teba. Radsej sa venuj CounterStrike, QuakeIV a podobnym hram, lebo sa mi zda, ze tys tu hru absolutne nepochopil.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Othrondir píše:
PetoS píše:Vyborna hra akurat sa mi nepacia tie straaaasne velke priestory...ved predsa uz samotna hlavna mapa je obrovska, a ked vojdem do akehokolvek dungeonu alebo domu, objavi sa zas velky priestor s dalsimi tromi vchodmi...proste je to na mna trochu privelke, ale inac je to super...
rofl ved ta hra je prave o tom ze sa tam mozes volne pohybovat. to je na nej praveze krasne. nie si stiesneny vopred danym priestorom ako napr. ulice, chodby, domy... tu mozes ist vsade... :wink:
Nehovorim, ze sa mi nepaci ta volnost....len hovorim, ze je to az moc velke, napriklad v san andreas bolo to tiez obrovske, ale tu, napr. hne jak sa prvy krat dostanem na cerstvy vzduch je kusok od mna vchod do Vilverinu, a to su dalsie velke podzemne priestory...je to na MNA privelke, ale to bol len taky dotaz...

Inac otazka: Pri waterfronte v Imperial City som nasiel kona, ale hned jak z neho zosadnem mi odchadza prec...da sa tomu nejak zabranit, alebo kde si mozem kupit nejake dopravne prostriedky?
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

PetoS píše:Inac otazka: Pri waterfronte v Imperial City som nasiel kona, ale hned jak z neho zosadnem mi odchadza prec...da sa tomu nejak zabranit, alebo kde si mozem kupit nejake dopravne prostriedky?
To bude tim, že jsi ho nenašel, ale ukradl :) Koně se dají pořídit v každý stáji u měst, myslim že stojí kolem 500 goldů. Dalšího taky můžeš dostat hned na začátku při řešení main questu ve Weynon Priory. Na dalšího sem narazil taky při plnění guestů pro Dark Brotherhood a je toho ještě určitě víc...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

PetoS píše:Inac otazka: Pri waterfronte v Imperial City som nasiel kona, ale hned jak z neho zosadnem mi odchadza prec...da sa tomu nejak zabranit, alebo kde si mozem kupit nejake dopravne prostriedky?
no najlacnejsie kone su v Brume (500), viem ze v Anvile je za 4000, v Chorrole by mal byt za 5000 - tj. najdrahsi akeho mozes kupit. potom ako bolo spomenute predo mnou mozes ziskat jednoho celôkom rychleho ak splnis ulohy pre dark brotherhood alebo najdes jednoho vo Weyon Priory alebo neskor v Cloud Ruler Temple...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ten za 500 je chcipacek, za 4000 je najsilnejsi a za 5000 najrychlejsi, staci si vybrat... este maju kade-tade aj nejake MidRange kone...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

inak da sa v hre kupit nejake brnenie na kona? mody nechcem
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“