Tom Clancy’s The Division

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zhor
Začátečník
Začátečník

Re: Tom Clancy’s The Division

Příspěvek od zhor »

Taky me prekvapuje co se tady o hre pise. Videl jsem jeste pred vydanim hry rozhovor s vyvojarem kde tvrdil ze na SP byl kladenej velkej duraz, takze jsem z toho zmatenej, jestli to mam koupit kdyz MP mi nic nerika, protoze me proste bavi hrat proti AI (jsou hry ktery ji maj docela slusnou)...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Riku: hurá, díky. Já to vesměs tak nějak nacházím všude na fórech a v recenzích, už jsem i nejednou četl, že solo je kolikrát 'more immersive' než co-op. Jde o to, že mě prostě odjakživa baví single player, ať už je příběh sebevětší klišé. Jediný, co mi dost vadí je skutečnost, že tam není stealth mechanismus, to je fakt škoda.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Swat píše:Proč teda všude jinde na fórech (prolez jsem jich už fakt hodně) čtu, jak to lidi jedou sólo a jde to? I vývojáři se vyjádřili, že to jde v pohodě hrát sólo, že k tomu s ohledem na sólo hráče bylo přistupováno apod...? Jak lidi levelujou, tak už jsem i četl, že ani DZ není nemožná v sólo režimu atd. Hru zatím nemám, ale uvažuju o ní, všude vesměs čtu, že jako solo experience je to hodně slušný, jen u nás v tý český kotlině opět čtu spíše věci od lidí, který už mají zřejmě v popisu práce být neustále v negaci.....

Ide to hrat aj solo, cela hra sa da prejst solo a aj ked hraš sam je to velmi zabavne. Hrat Online je ale vecsia zabava pridava tam socialny prvok a aj moznosti taktizovania. Ved staci si pozriet ten prvy E3 trailer kde ukazuju ako tam skupinka hracov dobije spoločne zakladnu to je hlvana myslienka tejto hry hrat spolu. Ja sa snazim hrat misie so zivimi hračmi, vzdy si vytvaram partiu. Zatial bohuzial nemam stabilneho partaka tak hram public s kym pride. Samozrejme hram aj sam... Do Dark zony som este nesiel.
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

98% času jsem hrál solo.. i DZ hraju sólo.. neříkám, že mám nějaký OP gear.. spíše podprůměr.. moc nehraju zatím takže jen 118k dps 60k hp.
Coop hraju jen challenge protože na solo na to nemám ještě gear. :oops:
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9

>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Na solo challenge nemá imho gear nikdo.

Já jedu teď DZ, už jsem ranknul 50, nakoupil spoustu plánů, načež mě sejmuli 3x po sobě hackeři, co se teleportovali a stříleli jak Chuck Norris.

Následně kámošovi vlezl dement před hlaveň a chcípl jsem jako lvl 2 rogue.

Imho, super hra, fakt jo ale tyhle dvě věci mě neuvěřitelně štvou.

1) Cheateři
2) To, že kdejaký jelito leze do palby apak to člověk odsere 3x tolik. -60k DZ XP fakt psychicky bolí.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Btw na YouTube jsem viděl pár Challange solo videí...
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Přemýšlel jsem jestli vůbec na to psát nějakou "recenzi", ale myslím si, že podobný názor bude mít skoro každý po 100h+ hraní.

1) Graficky je to ok, engine mi příjde dobrý, ale něco tomu chybí
2) Hrát se to jako SP dá v pohodě, i DZ, ve více lidech je to lepší, ale prostě se všechno pořád dokolečka opakuje a to začne být ohromná nuda
3) To co byla v betě největší sranda - jít rogue, se tady nevyplatí, protože přijít o 3 DZ lvl, což znamená 2-3h hraní mi za to nestojí, navíc když to přežiju tak dostanu směšnou odměnu. Možné řešení si založit další postavu odmítám, protože jsem té hry jednoduše přejezený
4) Aktuálně mám 198/63/11k gear a nevidím důvod to hrát dál, abych si vylepšil o 10% staty, tak bych musel dělat samé věci dokola a dokola třeba 50h

Jak jsem z toho byl ze začátku nadšený, hlavně z bety, tak čím víc jsem to hrál, tím víc to považuju za průměrnější a horší hru.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

fmx rider : no uvidis co prinese season pass :-)
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Tam jde hlavně o to že to teprve vyšlo.. a každý patch přidá bonusy..questy, daily questy.. apod..
Jako u Diabla např..

Pokud budou vydávat co pár měsíců větší patche, kde upraví daily gameplay.. přidají itemy.. tak proč ne..

Pokud tohle ovšem dělat nebudou, tak věřím, že to za chvílí omrzí.. ale myslím si, že tam budou velké změny.. minimálně v té DZ.. na betě DZ pvp bylo super.. teď to nerfli tak, že to dělá tak 5% lidí protože jak tu bylo psáno, strašně se to teď nevyplatí.. a věřím tomu, že vývojáři to vidí a udělají nerf expů/klíčů za smrt tak, aby lidi začli chodit pvp.
Naposledy upravil(a) VeCkO dne pon 21. bře 2016, 18:56, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30

>>>>INSTAGRAM<<<<
Icydead
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icydead »

Nerf ztraty expu a celkovy boost jak lootu tak ostatnich veci v DZ bude uz v zitrejsim patchi.
as
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Jop.. to byla jen otázka času.. protože nikdo nechodil pvp.
je to logický krok.

>>>>INSTAGRAM<<<<
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Easy řešení, udělat si druhej char, přehodit si gear a jet rogue, na druhým charu si to hlídat. Na druhou stranu, já před chvíli sejmul dva Manhuntery a dalo mi to 50-52 lvl :D
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Mno krasa,takze patch venku a je to bugnuty,jako roug nestratis vubec nic,takze DZ jsou ted jedny velky jatka v podani PVP :)
Edit: aha,ani kdyz te zabije NPC tak nic nestratis :)
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Icydead
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icydead »

Ten patch z poloviny nefunguje. Ten farmici boss je tam porad a padaj z nej snad jeste lepsi veci, fast travel do DZ checkpointu nefunguje, smrt v DZ cela bugnuta, hra ma pri prvnim cistem spusteni minutovej black screen a pri prvni zmene grafickeho presetu se ceka dalsi minutu nez se to nastavi a kdyz to clovek potvrdi tak zjisti ze to ta hra zignorovala, apd. Cely podelany. Meli by to okamzite vypnout a nahodit hotfix.
as
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hmm tak jsem marně doufal, že se ta lokace vpravo dole, kde je napsáno "Už brzy zdarma" odemkne s patchem.... Ale prd :) Takže se vlastně nic nezměnilo :)
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Mám pocit,že v betě (hrál jsem obě a myslím že v té druhé veřejné) byla možnosi výběru "singleplayer" .... v plný verzi ať pátrám jak pátrám nikde to najít nemohu .... vím,že v betě,kterou jsem hrál se synem mě musel syn neustále oživovat,ve veřejné v sigle to fungovalo jako v ostatních hrách - smrt a pak loading ze záchytnýho bodu .... může někdo poradit ??? A nebo možnost nastavit single (i když přes net) z plný verze vypustili ???? Já už sem na mulťák starej a nikdy mě moc nebavil .....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co to plácáš za nesmysly?
Nic takového nikdy nebylo.

Když hraješ solo, tak když umřeš, máš možnost se oživit na záchytném místě.
Když hraješ v partě, jsi odkázan na spolubojovníky, jestli tě oživí :)
Teprve když vychcípe celá parta se objevíte na posledním záchytném bodu (když jste třeba v misi).
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Dík,už jsem to zkusil a hra asi pozná,že hraju sám .... i když jsem trochu zklamanej z misí ... přce jen RPG jsem si představoval pestřejší ale na druhou stranu parádní optimalizace,vše na max včetně těch nových stínu nV a FPS kolem 60 i na moji sestavě s několik let starým procesorem ....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Tak !specialreport byl docela zajímavej, hodně novejch věcí a herního obsahu přijde 12.4. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“