maltra píše:ty řecká buzno!
No, a teraz si nainstaluj ten Fraps

.

dobrý maltra, dobrý pokus

já myslim, že budeš spíš muset něco ve stylu, že AMD FX8350 je na frametimes mnohem lepší a že v tom úseku od vrat k trávě podává lepší než Srandy Bitch a Hashwell a že hladisovy výsledky sou stejně tak vytípaný přesně v momentech, kdy ten ukazatel zrovna vystřelil na pár milisekund na svoje maximum, že to prostě jinak není možný, protože FX 8350 je fakt
true eighth core a ne nějakej lacinej fake jako HT(Hovno Threading) u Intelu, kde se 1 jádro vydává za 2 jádra, protože trpí schizofrenií / rozdvojením osobnosti, což poukazuje na psychickou narušenost inženýrů v intelu, jejichž psychický stav se promítá do jejich pracovních výkonů.
Hladis píše:Same nectes. Ache behal u vrat k minam a zpet a ne v trave. Eddward ma Haswell na 4.5GHz, coz je fakt jinde nez Lynfield a ten výsledek odpovida.
Hmm...fajn, tak to už chápu, resp chce teda říct, že ty FPS padly hlavně kvůli GPU, to by asi dávalo smysl, jak jinak vysvětlit ten šílenej propad z 60ti FPS na 38, u mě je to zřejmě tak bídný díky super kombu limitací CPU+GPU, kdy při FOVu 55 mě limituje CPU, takže FPS jsou max 42 a při FOV 70 mě to ještě zbrzdí GPU, přestože tam CPU furt hraje roli (je vytížený kolem 100%), přijde mi to ale divný, očekával bych spíš, že CPU to bude limitovat do jistý míry, tj že když se posune limit GPU dál (tim FOVem na 55 (default)), že FPS budou teda kolem 40 jak mám, ale při FOV 70 by to mělo spadnout jen o 2fps na 38, jako Achemu...možná ale jak jsem psal, to zvýší i nároky na CPU ten větší počet geometrie, který to zorný pole přidá, takže to CPU zkosí ještě o kousek níž, tudíž by to vypovídalo, že Acheho Srandy Bitch má ještě rezervu při těch 60ti fps dokonce tzn že by jinak bylo fps i víc, ale prej SMD součástky @ HW tuning...to sotva
Sobo píše:Nemáš tam náhodou MSAA vyhlazování nebo tak něco? Ty screeny nejsou v plném rozlišení, takže těžko říct, ale ten tvůj se mi zdá trochu vyhlazenější. Každopádně přesně v téhle scéně s Eddwardovým nastavením mám 52-53FPS na 4.2Ghz Haswellu s GTX 670 @ 1130Mhz (reálná frekvence v tom místě).
Používám Subpixel Morphological AA 4x (SMAA 4x), který by mělo bejt méně náročný jako 4xMSAA (multi sampling) při velice podobný kvalitě, ne-li někde snad i lepší...(vypisuju to protože zkratky "SMAA" a "MSAA" přímo vybízejí k zaměnění nebo k označení, že se jedná o překlep, přičemž se o nic takovýho nejedná).
//
@Sobo: Rozdíl oproti MSAA vs SMAA? nebo těch tvých 53 fps je bez AA či jen SMAA 2Tx?
Ten CPU tady dělá asi dost, já těch 38fps co má Ache s HT off ve stejnym nastavení nedostanu, nejvyšší číslo co vytípnu je 35fps a to se to furt pohybuje 31-35fps, kdy nejvíc se to usazuje/uklidňuje kolem 35fps, v OSD všechny jádra CPU 97-100%