vypínáš ji na noc ze zdroje? Pokud ano, to bude tím. Pokud encháváš elektřinu do PC, mělo by to naskočit hned prvně... (vyjma úplně prvního startu a nebo startu po updatu BIOSu)
A0 = OK
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Tak mi přišla HERO a chci se zeptat, jak poznám jestli desku náhodou někdo předtím nerozbalil? Jsou tam nějaké plomby vyjma CPU? Mam nepatrně poškrábaný ten plast (logo) na spodním pasivu u SATA. Žádnou folii jsem tam neměl, jestli vůbec nějaká má být. Jediná folie je na nápisu HERO u CPU, na pasivech. Asi se zbytečně obávám, ale vzhledem k tomu, jak to u nás chodí s balíkama . Jsou lidi, co rozbalí, něco se jim nezdá a pošlou ve 14 denní lhůtě jako nerozbalené zboží bez udání důvodu.
Ihmo jdiný o co se starej je jestli je to funkční (případně jestli jsou OK piny v patici a pod) a jestli ti seděj sériový čísla a tudiž i záruka. Kde má či nemá bejt folie ti nikdo nepoví. A když už jsem u toho, skutečně se může jednat o rozbalenou a vrácenou desku, ty se běžně dostávaj zpět do prodeje.
To je dost kosmetická věc a zrovna tam by folie mohla bejt. Ihmo poznat na 100% se to nedá, většinou to poznáš na stavu izolepy co je s ní zalepenej samotnej antistatickej pitel ve kterym je MB, na ní se dá poznat či je jiná nebo původní už odlepovaná, ale teď když už to máš venku nevim co chceš řešit. Máš s desou ňákej problém nebo jinej důvod proč jí podezřívat?
Žádná folie tam právě nebyla no a deska nebyla ani v žádným antistatický pytli a ani žádné přelepené části izolepou tam nebyly. Podle různých videií deska v žádném antistatickém pytli ani není.
Podezřívám to podle té rýhy.
Hele, kde najdu na desce to seriové číslo? Jediný číslo jsem našel na krabici. A s tou zárukou jsi to myslel jak?
Asi jo .
Da se najít seriové čislo na desce aniž bych ji musel zapojovat? Předpokládám, že čislo se zjištuje i v biosu, ale zatím nemám všechny komponenty.
A ještě jedna věc. S registrací toho produktu získám něco? Co vím tak u šavlozubek je to prodloužení záruky. Nebo to bylo u Rangera?
Ne číslo se nezjišťuje v biosu, ale pouze fyzicky, nalepené bejvá na PCB nebo zezadu nebo z boku na PCI slotu či ATX napájecím konektoru, atd.
Co se registrace týče nevim, u nás máš záruku dle SN a faktury, tečka, registrujou se produkty kde pak máš nadstandardní záruku rovnou u výrobce, platí to pr některé EVGA produkty a pod, ještě jsem neviděl že by někdo u nás registroval Asuse, ani nevim jaké by tam byly benefity.
flanker píše:byla jen možnost profloužení záruky a pak forma nadstandardního servisu, v případě poruchy.
Citace od Flankera.
Jestli se to vztahuje na HERO, to nevím. Každopádně získám alespoň nějaký nadstandardní servis ne? Otázkou je, jestli se produkt musí registrovat do 1 mesíce od zakoupení.
Jinak seriové číslo nalezeno a souhlasí s tím na krabici i faktuře. My fall .
NVME je novej diskovej komunikační protokol, nahrazuje AHCI a je optimalizovanej pro práci s SSD připojených na PCI-E, má mnohem větší prostupnost. Tím "support NVME" pravděpodobně maj na mysli že deska nyní dovede bootovat přes NVME.
Nevim, ještě jsem v ruce NVME neměl, ale typicky by to mělo bejt tak že win7 půjde taky, jen ti při instalaci nenejde disk a ty tam budeš muset nahrát driver pro NVME (jako se nahrával driver na AHCI do XP, tam to ale bylo složitější protože XP neuměly číst z USB během instalace) a tím bych to viděl jako vyřešené, stejná story jako když používáš nestandardní raid řadiče co systém by default nezná.