Red Dead Redemption 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Red Dead Redemption 2

Příspěvek od Frostys »

Asi překlep :)
Ale jsem zvědav, kdy to bude. Nerad bych to dohrál na PSku a pak zjistil, že za chvíli vychází PC verze.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Still.Lord píše:GTA 6, ne? :)
Nebo GTA5 na nové konzole? :)
Jo to byl překlep :) Prostě mě baví jak u prakticky každé Rockstar hry se tenhle scénář opakuje. Pamatuju si jak jsem se před dekádou dohadoval s lidma na fóru doupě.cz že GTA4 na PC samozřejmě vyjde. O pár měsíců později oznámeno. Pak to samý s LA Noire, GTA 5 a RDR2.

Ale ta jednička RDR zůstává vyjímkou...

Kéž by jí Rockstar zremakoval do enginu dvojky, když už maj ten svět ve dvojce komplet postavenej.
Frostys píše:Asi překlep :)
Ale jsem zvědav, kdy to bude. Nerad bych to dohrál na PSku a pak zjistil, že za chvíli vychází PC verze.
Stále tipuju někde kolem dubna - června 2019.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

Nechcem byt pesimista ale na PC verziu Red Dead Redemption cakam uz 8 rokov.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

RDR2 na PC

Příspěvek od Vlastik80 »

:arrow: https://www.vortex.cz/prozkoumali-jsme- ... rze-rdr-2/ .. on někdo věřil, že to bylo pravdivé video? :o
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

já bych si vsadil na druhou polovinu roku 2020 pro PC verzi, až se začne prodávat RDR2 na nový konzole a něco tam prodají tak potom pustěj PC verzi, podle mě nejrozumnější model jak vydělat co nejvíce a ještě jít na ruku Sony a MS protože vždy s novou generací konzolí je tam lehký prázdno s titulama a vylepšený RDR2 pro novou generaci by jistě nějaký konzole prodalo i PCčkářům kterým začne docházet trpělivost
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

ArgCZ píše:já bych si vsadil na druhou polovinu roku 2020 pro PC verzi, až se začne prodávat RDR2 na nový konzole a něco tam prodají tak potom pustěj PC verzi, podle mě nejrozumnější model jak vydělat co nejvíce a ještě jít na ruku Sony a MS protože vždy s novou generací konzolí je tam lehký prázdno s titulama a vylepšený RDR2 pro novou generaci by jistě nějaký konzole prodalo i PCčkářům kterým začne docházet trpělivost
Taky si myslím, vydat to někdy teď na na PC je ekonomicky naprostej nesmysl ...
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

No nic, dneska jsem si půjčil ps4 pro, koupil rdr 2 a jdu na to...na ps jsem hrál tak 2x v životě tak jsem zvědav jak mi to půjde :lol:
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Tak jsem to včera rozehrál a první dojem hodně dobrý, má to svoji atmosféru...ale na tom gamepadu je to utrpení, hned při první přestřelce jsem chcipnul asi 3x :roll:
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

ArgCZ píše:já bych si vsadil na druhou polovinu roku 2020 pro PC verzi, až se začne prodávat RDR2 na nový konzole a něco tam prodají tak potom pustěj PC verzi, podle mě nejrozumnější model jak vydělat co nejvíce a ještě jít na ruku Sony a MS protože vždy s novou generací konzolí je tam lehký prázdno s titulama a vylepšený RDR2 pro novou generaci by jistě nějaký konzole prodalo i PCčkářům kterým začne docházet trpělivost
Teoria je to pekna ale ja mam teoriu ze nova generacia konzol bude plne spätne kompatibilna. Teoreticky im ale aj v takom pripade nic nebrani vydat nejaky "super" remaster RDR 2 pre novu generaciu konzol ale popri nej bude mozne hrat aj pôvodnu verziu zo starých konzol.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

LastPCgamer píše:
Teoria je to pekna ale ja mam teoriu ze nova generacia konzol bude plne spätne kompatibilna. Teoreticky im ale aj v takom pripade nic nebrani vydat nejaky "super" remaster RDR 2 pre novu generaciu konzol ale popri nej bude mozne hrat aj pôvodnu verziu zo starých konzol.
Tyhle konzole jsou x86, nový konzole budou taky X86 ikdyž na ryzenu, takže by kompatibilitě nic bránit nemuselo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem dohrál RDR1 na X1X na 100% kompletaci a bylo to naprosto boží,jsem rád,že jsem si to mohl vychutnat.I downscalovaný na 1080p to vypadá i po devíti letech víc,než dobře,absolutně bez stutteringu po celou dobu hraní (na 360ce to pro mě bylo tenkrát nehratelný). Jsem rád,že jsem do toho Xka šel.Nijak nepopírám výhody PS,ty exkluzivity jsou jasný,ale jak jsem tu psal dřív,šlo mi v první řadě o zážitek v RDR vč.jedničky,takže u mě zvítězil Xbox.

Po celou dobu hraní jsem měl nainstalovanej i RDR2,kterej jsem spustil až po dohrání jedničky.Nechápu,jak jsem to vydržel,ale nějak jsem tušil,že kdybych to pustil,jedničku bych už na těch 100% asi nedotáh.

Každopádně jsem tedy rozjel dvojku a samozřejmě jsem nadšenej.Ten smysl pro detail je úžasnej,i když kolikrát je určitá interakce striktně lineární,tak ale to neskutečně posílí atmosféru a celkovej dojem z hraní.Zajímalo by mě,kolik je v tý hře animací?Ještě jsem nehrál hru,kde by postava se světem interagovala takhle plynule.Kolikrát prostě postava v jiný hře udělá něco,co nemá,zarazí se o překážku,začne sebou mrskat apod.Tady se prostě opře rukama,přidrží,vyhne,udělá krok navíc,tudíž se to fakt chová jak nějakej interaktivní film z divokýho západu.K tomu možnost zapnout tu kinematickou kameru,navíc když člověk jede na koni a má waypoint,tak kůň jede automaticky tam,nikde nenaráží a člověk si může vychutnat scenérii. Ten svět stačí jen pozorovat,včera jdu po Valentine a oknem salonu najednou prolítne chlap až na ulici do bahna,za ním vyskočí druhej chlap a začnou si tam dávat do dršky (ten samej salon,ze kterýho v jedný fázi vyletí i Arthur).

Dal jsem pár bounty hunting misí,každá naprosto jiná,což je fajn změna oproti jedničce.Implementace únavy a hladu u hráče a koně je fajn survival složka,která opět hráče nutí dělat i jiný činnosti ve hře, ten lov je taky vynikající.Jsem furt na začátku (chapter 2),ale už teď je mi jasný,že u tohohle strávím hodně času. Jsem rád,že jsem to vydržel a před tím dotáh RDR1 a Odyssey obě na 100%,teď si dám challenge dotáhnout na 100% tohle.

Jinak na Xku to jede dobře,pár záškubů jsem zaznamenal,ale nic dlouhodobýho,spíš jednorázový dropy,nejnáročnější se zdá být lucerna v noci se zapnutym eagle eye,jinak to jede plynule.Nicméně jestli někdy vyjde pc verze,tak jí koupim taky,2080 s tím bude určitě hejbat líp,než konzole.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat píše:Tak jsem dohrál RDR1 na X1X na 100% kompletaci a bylo to naprosto boží,jsem rád,že jsem si to mohl vychutnat.I downscalovaný na 1080p to vypadá i po devíti letech víc,než dobře,absolutně bez stutteringu po celou dobu hraní (na 360ce to pro mě bylo tenkrát nehratelný). Jsem rád,že jsem do toho Xka šel.Nijak nepopírám výhody PS,ty exkluzivity jsou jasný,ale jak jsem tu psal dřív,šlo mi v první řadě o zážitek v RDR vč.jedničky,takže u mě zvítězil Xbox.

Po celou dobu hraní jsem měl nainstalovanej i RDR2,kterej jsem spustil až po dohrání jedničky.Nechápu,jak jsem to vydržel,ale nějak jsem tušil,že kdybych to pustil,jedničku bych už na těch 100% asi nedotáh.

Každopádně jsem tedy rozjel dvojku a samozřejmě jsem nadšenej.Ten smysl pro detail je úžasnej,i když kolikrát je určitá interakce striktně lineární,tak ale to neskutečně posílí atmosféru a celkovej dojem z hraní.Zajímalo by mě,kolik je v tý hře animací?Ještě jsem nehrál hru,kde by postava se světem interagovala takhle plynule.Kolikrát prostě postava v jiný hře udělá něco,co nemá,zarazí se o překážku,začne sebou mrskat apod.Tady se prostě opře rukama,přidrží,vyhne,udělá krok navíc,tudíž se to fakt chová jak nějakej interaktivní film z divokýho západu.K tomu možnost zapnout tu kinematickou kameru,navíc když člověk jede na koni a má waypoint,tak kůň jede automaticky tam,nikde nenaráží a člověk si může vychutnat scenérii. Ten svět stačí jen pozorovat,včera jdu po Valentine a oknem salonu najednou prolítne chlap až na ulici do bahna,za ním vyskočí druhej chlap a začnou si tam dávat do dršky (ten samej salon,ze kterýho v jedný fázi vyletí i Arthur).

Dal jsem pár bounty hunting misí,každá naprosto jiná,což je fajn změna oproti jedničce.Implementace únavy a hladu u hráče a koně je fajn survival složka,která opět hráče nutí dělat i jiný činnosti ve hře, ten lov je taky vynikající.Jsem furt na začátku (chapter 2),ale už teď je mi jasný,že u tohohle strávím hodně času. Jsem rád,že jsem to vydržel a před tím dotáh RDR1 a Odyssey obě na 100%,teď si dám challenge dotáhnout na 100% tohle.

Jinak na Xku to jede dobře,pár záškubů jsem zaznamenal,ale nic dlouhodobýho,spíš jednorázový dropy,nejnáročnější se zdá být lucerna v noci se zapnutym eagle eye,jinak to jede plynule.Nicméně jestli někdy vyjde pc verze,tak jí koupim taky,2080 s tím bude určitě hejbat líp,než konzole.
No a až to dorazíš, tak můžeš xkřáp prodat a koupit pskřáp :)
A co žes koupil rtxko za 22 litrů? Byla chuť na upgradík? :mrgreen:
Moje chcípla po 4 dnech, tak jsem si nechal vrátit prachy a jedu furt na 1070.
Každopádně enjoy, RDR2 je nejlepší věc od witchera a do cyberpunku to určitě nic nepřekoná :)

Mám chuť si taky dojet na 100% (jsem na 87% po dohrání) nebo rozjet new game, ale řekl jsem si že se nebudu na 30fps dál trápit a pro druhé, stoprocentní dohrání počkám na PC verzi.

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul: no před rokem jsem udělal upgrade všeho,ale 980ku jsem ještě ponechal,protože ještě stačila.Nicméně během loňska jsem plánoval upgrade gpu,abych to zkompletoval.Uvažoval jsem i o Ti verzi,ale nakonec jsem odmítnul platit 10 a víc litrů za max 20% výkonu navíc. Já to četl,že tobě umřela..Šel jsem úmyslně do Gigabytu,protože jsem od nich měl v minulosti několik desek a karet a v životě jsem s nima neměl problém a i teď zatím naprostá spokojenost.

Nicméně k tématu,bohužel musím konstatovat,že mě tenhle styl/žánr baví daleko víc,než fantasy.Witcher je skvělej,ale nejsem schopnej ho dohrát,a to ho mám nainstalovanýho od doby,co vyšel !! RDR jsem prostě zapnul a propařil noc, jak jedničku,tak teď dvojku. Navíc mě,opět bohužel,ve Witcherovi neskutečně sere rozpohybování postavy a právě díky nedokonalejm animacím se mi na to kolikrát nedobře kouká,navíc kůň je v tý hře úplně marnej.

Tím,že jsem si RDR1 pořádně užil až teď po letech a hned na to rozjel dvojku,tak zkrátka vidím ten propastnej rozdíl mezi těmahle hrama a zbytkem světa.I když jiný hry taky dokážou překvapit,tak ale žádná nepůsobí tak přirozeně a nepřiková mě k židli tak,jako tohle.Navíc jedna z mála her,kde zaujme i příběh,u těch ostatních je to vždycky celkem jedno a jde hlavně o hratelnost.Rockstar si prostě jede svojí vlastní ligu,to je jasný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Příběh v RDR1 jsem dohrál na cca 66ti procentech. A pořád jsem měl motivaci se k tomu vracet a dodělat to,protože ty činnosti jsou prostě zábavný-hledání kytek/bylin, pokladů,shooting challenges,minihry.

Když si vzpomenu,co jsem musel dělat v Odyssey,abych měl 100% completion,tak začínám bejt na Ubisoft nasranej čím dál víc.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat píše:
Nicméně k tématu,bohužel musím konstatovat,že mě tenhle styl/žánr baví daleko víc,než fantasy.Witcher je skvělej,ale nejsem schopnej ho dohrát,a to ho mám nainstalovanýho od doby,co vyšel !! RDR jsem prostě zapnul a propařil noc, jak jedničku,tak teď dvojku. Navíc mě,opět bohužel,ve Witcherovi neskutečně sere rozpohybování postavy a právě díky nedokonalejm animacím se mi na to kolikrát nedobře kouká,navíc kůň je v tý hře úplně marnej.
Tvle tak tohle mě zvedlo ze židle, ty a nebejt schopnej docenit witchera? No kde to sme! :-D
Jako animace možná nemá tak vymazlený jak Arthur, ale nehraje se to o nic hůř, a ten příběh, atmosféra, questy, postavy, to je všechno prvotřídní a důvod proč ho stále hodnotím výš než RDR2 (ikdyž obě hry jsou u mě 10/10, RDR2 má tyhle aspekty taky špičkový, ne že ne).

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jsem věděl,že tě to zvedne ze židle,já taky neřekl,že je Witcher špatnej. Srovnáváme tu desítkový hry. Ale čím jsem starší, tím víc potřebuju určitý rozpoložení, abych se do určitý hry dostal a nadchnul se pro ní. A u Witchera se mi to dlouhodobě nedaří.

U RDR jsem v tom okamžitě. Potřebuju i určitej druh prostředí, ve kterym mě baví bejt. Problém, kterej mám s Witcherem, mám i s Gta 5, nejsem tyhle hry schopnej odehrát ačkoliv vím, že jsou skvělý. Zapnu RDR a nechci se od toho zvednout. Ten celkovej pocit ponoření se do danýho světa u mě vyvolá čím dál tím míň her.

Ale nikdy jsem neřekl, že W3 je špatná hra. Jak jsem řekl, pozoruju na sobě, že to souvisí s věkem, okruh her, který mě upoutaj, se zmenšuje. A kolikrát jsou to klidně i hry, který u recenzentů nedopadly nejlíp, např. Sniper Ghost Warrior 3 aj. Tam když se vypnou všechny asistence, tak to má dost hustou atmosféru, bohužel to spousta recenzentů nepoznala.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat píše:Jsem věděl,že tě to zvedne ze židle,já taky neřekl,že je Witcher špatnej. Srovnáváme tu desítkový hry. Ale čím jsem starší, tím víc potřebuju určitý rozpoložení, abych se do určitý hry dostal a nadchnul se pro ní. A u Witchera se mi to dlouhodobě nedaří.

U RDR jsem v tom okamžitě. Potřebuju i určitej druh prostředí, ve kterym mě baví bejt. Problém, kterej mám s Witcherem, mám i s Gta 5, nejsem tyhle hry schopnej odehrát ačkoliv vím, že jsou skvělý. Zapnu RDR a nechci se od toho zvednout. Ten celkovej pocit ponoření se do danýho světa u mě vyvolá čím dál tím míň her.

Ale nikdy jsem neřekl, že W3 je špatná hra. Jak jsem řekl, pozoruju na sobě, že to souvisí s věkem, okruh her, který mě upoutaj, se zmenšuje. A kolikrát jsou to klidně i hry, který u recenzentů nedopadly nejlíp, např. Sniper Ghost Warrior 3 aj. Tam když se vypnou všechny asistence, tak to má dost hustou atmosféru, bohužel to spousta recenzentů nepoznala.
Však já tě neobviňuju z toho že bys psal že je Witcher špatnej :)
Jen mě prostě zaráží že ty, člověk s vkusem hodně obecně podobném mému a tak zatíženej na atmosféru, není schopen se do Witchera dostat. Je to zvláštní. Já dal jedničku třikrát, dvojku taky, a ve trojce mám zatím utopeno 550 hodin přes dvě dohrání, a za pár let si plánuji dát celou ságu (knihy a hry) znovu (a možná i seriál, pokud ho neposerou).

Přijde mi právě že RDR2 i Witcher jsou v některým ohledech velmi podobný hry - nádhernej atmosférickej open world, skvěle napsaný postavy a questy...tak bych si tipnul že když se někomu líbí jedno, mělo by bavit i to druhý.

racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Red Dead Redemption 2 sells 23 million copies
https://www.tweaktown.com/news/64766/re ... index.html
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

tak dobrá zpráva, letošní červenec prý PC verze

https://www.gamebro.cz/red-dead-redempt ... pic-store/

"nečekaně" exkluzivně Epic Store, nejspíš nepůjde o časovou exkluzivitu, typnul bych si že podmínky epic storu jsou důvodem proč hra vyjde hned jakmile to bude možný
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Líbí se mi, jak anonymní žvást na 4chanu je dnes považován za "neoficiální zprávu" a reportován herním webem. Tim samozřejmě neříkám že to nemůže bejt pravda, ale na 4chan může kdokoliv psát cokoliv..

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“