Assassin’s Creed Odyssey
Moderátor: Baneshee
- rbclass
- Žlutá karta

-
Re: Assassin’s Creed Odyssey
Netestuj to v aute..skús napr taký lynx alebo prime95..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mozna cpu zdegradovalMirek E. píše:Tak podle memory dump to schazuje procesor...
Rok bezi na 5.1GHz a 1.35V a ted to pada i pri 1.38V. Hozeno zase zpet na default a uvidi se. Mozna zkusim vyndat a znovu usadit procesor, novou pastu atp.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Znovu to hrám. Dal som to na najtažsiu obtiaznosť. Ja tú hru milujem. Úžasný feeling stareho Grécka z toho sála.
- Raikkonen
- Začátečník

-
Právě probíhá odhalování nového Assasina, podtitul by měl znít Valhalla, vydání 17. listopadu 2020. Zatím běží jen tvorba artworku, tak snad ke konci streamu bude i něco dalšího.
https://www.youtube.com/watch?v=Y2aoke5icgk
https://www.youtube.com/watch?v=Y2aoke5icgk
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To vypada na nordskou kulturu/stredovek.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Hlavně ať se to moc nepodobá na origin a odyssey, toho už jsem fakt přehraný, ale popravdě moc inovací v hratelnosti nečekám.
- heroik
- Začátečník

V hratelnosti asi tolik ne, ale v grafice a prostredi alespon teda cekam posun. Ubisoft ma takove nepsane pravidlo, ze na tom makaji "obdil" a to druhe je vzdy takovy reskin (AC Odyssey, FC New Dawn...)
- stoRmjE
- Začátečník

-
Odyssey neni žádný reskin, dělalo na tom jiný studio už v době kdy se pracovalo na originsheroik píše:V hratelnosti asi tolik ne, ale v grafice a prostredi alespon teda cekam posun. Ubisoft ma takove nepsane pravidlo, ze na tom makaji "obdil" a to druhe je vzdy takovy reskin (AC Odyssey, FC New Dawn...)
- fmx rider
- Začátečník

-
Taky nesouhlasím uplně s tím, že je to reskin. Origins jsem hrál cca před rokem včetně obou DLC a nechal tam 77h pro splnění všeho. Odyssey hraju až tento rok, začal jsem včera Atlantidu a mám teď 165h. Příjemně se ta hra vyvinula (oproti Origins) a i po takové době pořád baví, což jsem vůbec nečekal. Sice už to není Assassins Creed, ale za mě dobré.
Už jsem to psal u více her a u AC to platí taky. Myslím si, že je mnohem lepší počkat až vydají do hry všechen obsah, opavy a tkz. jí skončí podpora, protože pak mám kompletní zážítek. A taky koupím gold edici za €24..
Už jsem to psal u více her a u AC to platí taky. Myslím si, že je mnohem lepší počkat až vydají do hry všechen obsah, opavy a tkz. jí skončí podpora, protože pak mám kompletní zážítek. A taky koupím gold edici za €24..