No v mem pripade nedostanu HTT na vic jak 210 primo v Biosu, ani kdyz snizim HT na 4 nebo 3x tak se pocitac nerozbehne uz pri HTT na 211. Hral jsem si s tim opravdu dlouho a abych byl uprimny 210 a 212 neni takovy rozdil abych si kvuli nemu delal hlavu.

Jak uz jsem psal v predchozim prispevku, prestal jsem komp taktovat protoze pri taktovani ClockGenem se neprepinala frekvence a voltaz. Pravda vykon toho procesoru na 2.4GHz je uplne jinde (teda aspon podle testu) ale i tak jsem velice spokojen se soucasnym stavem. Takze jsem proste jen prehodnotil priority!
Taky musim rict ze vsechny testy a taktovani jsem provadel pouze ve Win XP, od te doby co pocitac provozuju na Win XP x64 bit Pro edition tak pouzivam pouze onu moznost "TOP PERFORMANCE" v BIOSu ktera malinko zvysi HT, HTT a frekvenci PCIe sbernice a to pri zachovani stejneho vCore.
Ale k Tvemu dotazu ...
ClockGen pouzivam verzi 1.04 a podotykam ze se jedna o verzi pro nForce 4 !!!
Stealth mode ...
Nejjednodussi cesta je zapsat potrebny retezec primo do Registru systemu, ale pak jakakoli zmena cloveku zabrala dost casu, takze ja osobne jsem to vyresil nasledovne. Vytvoril jsem si jednoduchy BATCH soubor kam jsem zapsal nasledujici -> CG-NVNF4.exe -file=OCsettings.ini
Soubor OCsettings.ini se muze jmenovat jakkoli uznas za vhodne. Do toho souboru pak zapises vsechny hodnoty jak potrebujes. Muj INI soubor obsahuje pouze toto ->
[CG-NVNF4]
FSB=240
Vyresil jsem to takhle protoze jsem ze zacatku hodne experimentoval, takze jsem s tim INI souborem casto pracoval. Nakonec ale jsem vsechny ostatni hodnoty nastavil primo v BIOSu a ClockGenem jsem upravil pouze HTT
Takze tak ... toto nastaveni ale od Windows XP x64 uz nepouzivam a jedu na standard, ale to jsem vlastne uz psal

BTW:
Zajimalo by me jak si dopadl u vyrobce, jestli Ti poslali upresneni pro vypnuti "Intelligent Tweakeru" nebo stale na odpoved cekas ?