Call of Duty 2
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Tak dohráno. Ten konec přišel hodně nečekaně, po vzoru CoD1 kde se na konci hrálo znova za všechny tři národy jsem i tady čekal ještě nějakou závěrečnou misi za Rusko ... a ono nic, najednou tam byly titulky. Co si o hře myslím, jsem už tady víceméně napsal a těch pár dalších misí to nijak nezměnilo. Celkově pro mě tak 6.5/10 s tím, že už se k tomu v dohledné době naplánuju vrátit.
Goldnoob team proud member!
- Suhy
- Nováček

- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já to zrovna teď pařím...single se mi moc líbí, mulťák po netu taky super...Líbí se mi jak je tam uděláno padání skopčáků když je sejmu...akorát mě trochu štve že když chvílu někde kempím, tak tam skopčáci chodijou furt, to znamená že musím pořád postupovat...
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nekdo tady v souvislosti s COD2 zminoval Serious Sama...
Bohuzel me COD2 prijde dost podobny, proste arkada runandgun, rozdil od 1cky nulovy. Dohral jsem, odinstaloval a vratim se k ni zase za rok, abych porovnal dojmy (na novem stroji doufejme:-)
A ta mise jak snajpite ze sila...grr
Bohuzel me COD2 prijde dost podobny, proste arkada runandgun, rozdil od 1cky nulovy. Dohral jsem, odinstaloval a vratim se k ni zase za rok, abych porovnal dojmy (na novem stroji doufejme:-)
A ta mise jak snajpite ze sila...grr
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- PaloXP
- Začátečník

-
- Alechandro
- Nováček

-
Energie ?????
Ahoj,
zajímalo by mě, jak zjistím, kolik mi ještě zbývá energie než umřu? Nikde nevidím žádnej indikátor.
zajímalo by mě, jak zjistím, kolik mi ještě zbývá energie než umřu? Nikde nevidím žádnej indikátor.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Energie ?????
Jakmile přežiješ souboj a na chvíli to "vydejcháš"Alechandro píše:Ahoj,
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Fredy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam problem se savy hral jsem cod2 a najednou se to zacalo sekat tak jsem to vypl povipynal jsem ICQ... znovu spusti dal back to game PC spadlo do modre obrazovky a pslao to ze to udelal sour ovladace tak jsem orig cd ke karte preinstaloval ovladace spustil jsem hru napred se ukazala tabulka kterou jsem bohuzel necet dal ano hra se spusila ale nic nebylo ulozeno ale profil zustal tak jsem ji vypl sel jsem do c:/PF/acti./cod2 tam jsem otavrel slozku main a tam ve slozce savy zadne soubory nebyly ale kdyz misto savy jsem spustil players v tom svuj profil pak savy tak tam bylo souboru pomerne hodne ale ve hre nejsou nevite jak je mam do te hry dostat od zacatku jse mi to hrat nechce
- vesničan
- Začátečník

No nejdřív musim připomenout to, jak ste strašili, že to na gefoorcech 6600 už nepujde na velký rozlišení a velký detaili - nesmysl hrál sem to na nejvyšší detaili a ani se to nepokusilo kousnout, tak myslim, že i to strašení s Alanem Vakem, co je v jinym threadu nebude tak horký - jinak dohrál sem to asi za pět a půl hodiny na obtížnost regular a to mi příjde slabý na čekatele titulu hry roku jinak proč ne- rozhodně dokonalejší hra než bratři v ruce - to je propadák...
- Thellwin
- Administrátor

- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neverim ti ze jsi to dohral za 5,a pul hodiny! sorry ale fakt
mozan kampan za rusy to jo ale neclou hru!
to se nqa me nezlob
a dalsi co mas za kartu? a pc
neverim ti ani ze na 6600 jedes na veschno HICH nebo EXTRA
ja ne asvi 6600GT jedu na 1280*1024 75Mhz a vse yes a textury mediuma mam tak 20-35Fps
mozan kampan za rusy to jo ale neclou hru!
to se nqa me nezlob
a dalsi co mas za kartu? a pc
neverim ti ani ze na 6600 jedes na veschno HICH nebo EXTRA
ja ne asvi 6600GT jedu na 1280*1024 75Mhz a vse yes a textury mediuma mam tak 20-35Fps
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dotaz - nevi nekdo, jak zadat CD key, kdyz jsem CoD2 smaznul, tedka na novych win obnovil ze zalohy, hra jede (vytvorit multiplayer level), ale pri konektu na i no-cd-key servery se to zrejkne, fatal error, invalid CD key?
Staci mi poradit kde ho zadat
Nechci po nikom CD key, ten mam, jen se chci vyhnout reinstalu - navic se to muze stat vickrat, takze reinstall pokazde neni reseni.
Zkusil jsem jakysi CD key changer, tvari se funkcne, ale asi take chce alespon jeden CD key zadany, nevi nekdo?
Stary Call of Duty to mel pekne v registrech, snadne...
Jak to ma dvojka? Take v registrech? Protoze jsem v nich NIC nenasel, nepomuze nekdo??? (staci ulozit tu vetev registru...
)
Staci mi poradit kde ho zadat
Zkusil jsem jakysi CD key changer, tvari se funkcne, ale asi take chce alespon jeden CD key zadany, nevi nekdo?
Stary Call of Duty to mel pekne v registrech, snadne...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak rozjet i multiplayer po netu (vse ostatni zdase jede i bez toho) kdyz si CoD2 jen zkopirujete na disk ze zalohy a nemate uz ty windows, se kterymi jste ho instalovali? Snadno. Vytvorite si CoD2.reg soubor, jenz bude obsahovat tohle:
Upravite cesty k programu (InstallPath) a MultiEXEString na vase cesty, zbyte nechate jak je a doplnite vas CD key misto mych X-tek a jede to

Kód: Vybrat vše
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]
"InstallPath"="D:\\Call of Duty 2"
"InstallDrive"="F:\\"
"Language"="eng"
"StartMenuFolder"="C:\\Documents and Settings\\Administrator\\Nabídka Start\\Activision\\Call of Duty® 2"
"Version"="1.0"
"UninstallString"="C:\\PROGRA~1\\COMMON~1\\INSTAL~1\\Driver\\9\\INTEL3~1\\IDriver.exe /M{D0A05794-48C2-4424-A15A-9F20FCFDD374} /l2057 "
"EXEString"="D:\\Program Files\\Activision\\Call of Duty 2\\cod2sp_s.exe"
"MultiEXEString"="D:\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe"
"QA"="14.0"
"codkey"="xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx""It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevi nekdo, jak prinutit CoD2 aby clovek mohl mit nick s barvickami? Vzdycky mi to ta pitoma hra vrati do jednobarveho textu, vzdycky... Nevi nekdo jak to delai ti, co tam barvy maji - v nicku??? 
Me napadlo neco jako "Quake.3 + exec trodas.cfg" ale to bohuzel nejede... Ale nejak to jit sakra musi!?
Me napadlo neco jako "Quake.3 + exec trodas.cfg" ale to bohuzel nejede... Ale nejak to jit sakra musi!?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na Cod1 to fungovalo
otevri konzoli a /bind n name a pises akde 1-0 jsou barvy tak treba
^1T^2R^8O64D^1A^7S
vzdy musi dat tu strisku a pak cilso,strriska zmizi a a zmeni s ebarva podle cilsa .fakt nevim jak to bylo ale myslim ze 1je red!
jinak jak sem psal /bind n name tak muzes samozrejme zmenit to N na jakikoliv pismeno a cislo jde o to ze kdyz ve hre zmackes(v tomto pripade) tak se ti zmeni nick na to co jsi si nabindoval
kolkrat muzes videt halsky typy LOOOOOOOOOOOL a td jsou to take bindy stylu /bind s say kde opet s muze byt cokoliv je to spousteci klavesa
otevri konzoli a /bind n name a pises akde 1-0 jsou barvy tak treba
^1T^2R^8O64D^1A^7S
vzdy musi dat tu strisku a pak cilso,strriska zmizi a a zmeni s ebarva podle cilsa .fakt nevim jak to bylo ale myslim ze 1je red!
jinak jak sem psal /bind n name tak muzes samozrejme zmenit to N na jakikoliv pismeno a cislo jde o to ze kdyz ve hre zmackes(v tomto pripade) tak se ti zmeni nick na to co jsi si nabindoval
kolkrat muzes videt halsky typy LOOOOOOOOOOOL a td jsou to take bindy stylu /bind s say kde opet s muze byt cokoliv je to spousteci klavesa
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, bindy co mam ulozeny v configu mam a pouzivam. Jen ten nick mi to revertuje zase zpet na normalni... zkusim to zadat ve hre, za pokud nic nedam... 
- Isghole
- Začátečník

-
zdravim
muze mi nekdo napsat (pokud existuji) ip servru,kde se hraje cod2 v multiplayeru,pls? proste neco jako je napr. Gamezone.
muze mi nekdo napsat (pokud existuji) ip servru,kde se hraje cod2 v multiplayeru,pls? proste neco jako je napr. Gamezone.
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- l_iNu$
- Začátečník

- danny1691
- Začátečník

No zas bych úplně hůl nad touto hrou nelámal. Prolítnul jsem jí na nejlehčí obtížnost, abych zjistil jak se věci mají.
Příště si ji sjedu na vyšší obtížnost, to bude asi zajímavější mela
Příště si ji sjedu na vyšší obtížnost, to bude asi zajímavější mela
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm