mám GK 7600 GS (AGP) od GIGABAYTU a když jsem to dal na high,medium,nebo low, tak mi to pokaždé dělalo tohle.Nevíte co stím? Jinak karta nebyla taktovaná.
Moderátor: Baneshee

Leon*cz píše:No je jisté,že tahle hra, jak vidím většinu lidí zklamala.. Věděl jsem že to bude náročná hra,ale tohle je brutus..Jinak chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný, komu to ve hře dělá tohle:
mám GK 7600 GS (AGP) od GIGABAYTU a když jsem to dal na high,medium,nebo low, tak mi to pokaždé dělalo tohle.Nevíte co stím? Jinak karta nebyla taktovaná.

To potom hraješ ty hry v neskutečnym rozlišení a pri pouzití 8xAA, jinak si nedovedu vysvetlit proč ti ty novy hry jedou tak hrozneHEAD píše:ja mam ale prumernou sestavu a dneska mi ve VSECH novych hrach pada fps pod 20.Viz treba COH,oblivion,G3 atd.Hlavne potrebuju nutne novou GK 7800gtx je uz dneska shit.pocitam s nakupem x1950xtx a ty mela g3 rozhejbat jak nic

Přestaň kecat nesmysly že 7800GTX je shit ... vetšina lidí takto výkonou grafiku nemá a při pohledu na tvoji sestavu neříkej že máš průměr.HEAD píše:Ja mam ale prumernou sestavu a dneska mi ve VSECH novych hrach pada fps pod 20.Viz treba COH,oblivion,G3 atd.Hlavne potrebuju nutne novou GK 7800gtx je uz dneska shit.Pocitam s nakupem x1950xtx a ta by mela g3 rozhejbat jak nic

wallot píše:
Jen pockejte jak budete rvat az vyjde Crysis

Jak uz se tu psalo hra je hodne narocna na procesor.Co cekas od P4???RDK píše: ... zabudol si dolezitu vec a to tu ze CRYSIS si zasluzi UPGRADE lebo vyzera bozsky co sa o G3 neda povedat .... toto je prva hra ktora neni na mojom PC hratelna cakal som ze sa to stane az s CRYSIS ale toto mi vyrazilo dych ako takto priemerne vyzerajuca hra papka HW ktory si ani nezasluzi ...