Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Leon*cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No je jisté,že tahle hra, jak vidím většinu lidí zklamala.. Věděl jsem že to bude náročná hra,ale tohle je brutus..Jinak chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný, komu to ve hře dělá tohle:

Obrázek

mám GK 7600 GS (AGP) od GIGABAYTU a když jsem to dal na high,medium,nebo low, tak mi to pokaždé dělalo tohle.Nevíte co stím? Jinak karta nebyla taktovaná.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Máš originál?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Leon*cz píše:No je jisté,že tahle hra, jak vidím většinu lidí zklamala.. Věděl jsem že to bude náročná hra,ale tohle je brutus..Jinak chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný, komu to ve hře dělá tohle:

Obrázek

mám GK 7600 GS (AGP) od GIGABAYTU a když jsem to dal na high,medium,nebo low, tak mi to pokaždé dělalo tohle.Nevíte co stím? Jinak karta nebyla taktovaná.

.... mal som podobny problem ked som sa priblizil k jednemu mestu dalej od CapeDun .... zrazu mi vyskocila cela grafika a chodil som vo vzduchu az som pribehol pri mesto s tou bubulinou kde mi zmrzlo PC ale pri novom nahrani uz to bolo OK .... taketo gravirne Bugs som este v ziadnej hre nevidel tomu sa da povedat SIILA .... nechapem ako mohli odflaknut takto tu hru to je hanba na 100 rokov aspon keby vyzerala ta hra ako Oblivion tak nepoviem nic ale toto je hanba ... na mojom PC je ta hra skoro nehratelna len sa vzdy rozculujem ako to Laguje a seka .... v lese mi to Laguje cca 35 FPS a v mestach je to este horsie 10x viac Laguje a 10-25 FPS ... JE TO HROZA .....
Naposledy upravil(a) RDK dne stř 25. říj 2006, 23:46, celkem upraveno 1 x.
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak sem mel dneska moznost si to 2 hodinky zahral, a je to jeste vetsi propadak nez sem cekal. bugy,ohranost... radsi si dam predchozi dily :roll:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak s E6400@3.2GHz je hra absolutne plynula a trosku me brzdi grafika coz bude ale dnes vyreseno 7900GTO@GTX (hra necuka ale ma malo fps - ve meste 25)

jinak lagy se nekonaji, hra neswapuje pohoda. na zadne bugy jsem nenarazil a bez cracku od razoru je hra stejne hratelna co se tyce plynulosti jako s nim takze jsem ho uz vymazl jelikoz obcas delal neplechu.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Leon*cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No origoš nemám, pujčil jsem si to nejprve od kámoše,jestli to vůbec rozchodím (nebudu přece kupovat něco, co mi pak bude ležet v šuplíku,no ne?) ,takže je to od někud stáhlé.Ale mu to prý zobrazje normálně,tak nevím a to má 6600GT PCe.Mohlo by to být ovladačema? Musím totiž na tu moji používat specialní pro AGP..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pánové ještě, aby Vám to na Vašich core 2 duo, a 79xx, x19xx a 2GB RAM nechodilo. Vždyť jsou to hi-endové sestavy za desítky tisíc Kč. Hry ovšem nemají být programovány nebo aspoň vydavatelem vydávány tak, aby ideálně běžely jen na současném hi-endu, který vyžaduje neustálé opětovné investice. To je rys, který mi na PC scéně v poslední době jaksi vadí. Na všechno je málo času, vydavatel tlačí, ať je hra už na trhu, nezbytné odladění se nekoná a ještě tam hodí debilní zpomalující ochranu proti pirátskému kopírování, jako kdyby to nebylo jedno, když si takový warez user stáhnu hru už cracklou z netu. O provázanosti s výrobci HW nemá už asi cenu hovořit. Je naprosto zřejmé, že to jsou spojité nádoby. Zřejmě se tato podpora výrobců HW vyplatí více, než potenciálně více prodaných kusů - i majitelům slabších konfigurací.

edit: ještě bych doplnil pochopitelnou významnou roli médií z branže.

A vše to má jediný cíl: vyždímat ze spotřebitelů více peněz.

(sorry za takovouto menší hodnotící odbočku. Doufám, že použití slova crack a warez nebude vykládáno jako porušení pravidel a že toto fórum se netváří, jako že tento "fenomén" neexistuje a tak se o něm nemůže ani psát, aniž by to neskončilo přinejhoším se žlutou kartou nebo přinejlepším odfiltrací příspěvků na SD. Odkazy sem nikdo nedává a aplikaci jednotlivých cracků tady taky nikdo neřeší.).
Naposledy upravil(a) shadow dne čtv 26. říj 2006, 12:17, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Po shlédnutí Gothic III na kamošove průmerném PC (X2 4200+, 1900xt 512, 2GB) a jak na tom GIII "běží" - mi nezbejvá než absolutne souhlasit se shadowem.

Existují hry, ktery behaj svižne na kdejakym stroji a přitom vypadaj dobre a co víc - jsou zabavný :) (na čemž snad taky jeste malilinko zaleží - i kdyz je mi jasny, že jak hra neumí PS 3.0 - jako by nebyla ;-) )

GIII se nahrává tak dlouho (na výše zmíněným stroji), že jsem si dal skoro kafe než mi vůbec neco ukazal. Vzhledem k tomu, ze mam doma obdobné basic PC, v zajmu zachování duševního zdraví si to ani nepujčim.

Hry tohodle typu si podle me nezaslouží podporu ze strany zakazníků, nedovedu si predstavit jak to může nekdo hrat na opravdu "průmerném českém herním PC", který je asi jeste dost pode mnou zminovanym průmerem nahore :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nechapu co vsichni furt brecite.Na mem dneska uz prumernem PC se to loaduje 1:30 sec pri novym spusteni.Jinak ve hre je load temer okamzity.Je pravda, ze to nekdy zalaguje, ale jen na par sec, nez se textury nahrajou do pameti.Potom je hra treba 1H naproto bez lagu.V prirode nepadaj fps temer vubec pod 30 a ve mestech jen malokdy pod 20.Musite si uvedomit, ze ve hre nejsou zadny loadingy jako treba v oblivionu a celej ten obrovskej svet se musi vejit do pameti :wink: :roll:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

No, 30 / 20 FPS to jsou opravdu zázračné frameraty vzhledem k tvé sestavě :roll:
show must go on..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam ale prumernou sestavu a dneska mi ve VSECH novych hrach pada fps pod 20.Viz treba COH,oblivion,G3 atd.Hlavne potrebuju nutne novou GK 7800gtx je uz dneska shit.Pocitam s nakupem x1950xtx a ta by mela g3 rozhejbat jak nic :wink:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

HEAD píše:ja mam ale prumernou sestavu a dneska mi ve VSECH novych hrach pada fps pod 20.Viz treba COH,oblivion,G3 atd.Hlavne potrebuju nutne novou GK 7800gtx je uz dneska shit.pocitam s nakupem x1950xtx a ty mela g3 rozhejbat jak nic :wink:
To potom hraješ ty hry v neskutečnym rozlišení a pri pouzití 8xAA, jinak si nedovedu vysvetlit proč ti ty novy hry jedou tak hrozne :roll:

GIII je naročnej víc než je zdrávo, kdyby podle toho aspon vypadal - ale bohužel nevypadá. Všichni víme, ze se daj udelat hry, ktery vypadaj líp a zaroven za to nepožadujou tak krutou daň v podobe HW, jen se musí chtít. A ono se už dneska často nechce, protože neni čas a možná ani důvod.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

HEAD píše:Ja mam ale prumernou sestavu a dneska mi ve VSECH novych hrach pada fps pod 20.Viz treba COH,oblivion,G3 atd.Hlavne potrebuju nutne novou GK 7800gtx je uz dneska shit.Pocitam s nakupem x1950xtx a ta by mela g3 rozhejbat jak nic :wink:
Přestaň kecat nesmysly že 7800GTX je shit ... vetšina lidí takto výkonou grafiku nemá a při pohledu na tvoji sestavu neříkej že máš průměr. :wink: Ná tvé sestavě by měl Gothic 3 šlapat jak z praku kdyby soudruzi z NDR neudělali někde chybu.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vsechny hry hraju v 1024x768 a snazim se to hrat na maximalni detaily s aspon 4xAA a 8/16AF :)
GF7800gtx je proste slaba.Dneska je to mainstrem karta.Dneska se da koupit 7900GTO za 8tis.A ta je daleko vykonejsi.A kdybych ji nemel pretocenou tak by vubec nemelo smysl uvazovat o nakym AA :wink:

EDIT:TO nordir na zakl. taktech da 7800gtx 7500bodu v 3Dmarku 05.Opravdu mega vykon :roll: :twisted: Rikam dneska mainstrem jak vysitej :lol: jediny stesti je, ze me bezi na 550Mhz a pak da 9500bodu.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

7800 GTX neni dnesni prumer ceskeho herniho PC znam dost lidi co sou radi za to ze maji FX 5200 a zahraji si neco na low a ty tu rikas ze 7800gtx je shit :D :D
KDO mi odebral moji zlutou kartu
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

No, HEADe, já myslím, že se necháváš zbytečně ovlivňovat tou "rétorikou a filozofií herního průmyslu". Proč my spotřebitelé máme neustále upgradovat naše počítače, abychom si zahráli v plné kráse tu kterou hru, proč se nesnaží více vydavatelé po stránce optimalizace jejich produktů, aby jejich hry šly v plné kráse na našich stávajících konfiguracích bez nutnosti neustálého a drahého upgradu? Jak naznačuje Sent, očividně proto není důvod. Ze strany vydavatelů, médií ani výrobců HW anebo i SW (viz požadavky Vista a Direct X 10). A vyvojáři? Ty jsou rádi, když je někdo zafinancuje. Diktovat se může jen málokdo.

A nějaká hratelnost a kvalita herního zážitku ve vlastním slova smyslu ? O tu jde až ve druhé řadě.

Jinak 7800GTX skutečně není shit a skutečně nemáš průměrnou sestavu. Obzvláště po přetaktu. Nesmíš považovat zdejší komunitu pár vyvolených majetných jedinců za průměr. Možná tomu nebudeš věřit, ale tvými slovy o mainstreamu ve vztahu k tvé sestavě se může dokonce někdo se slabší sestavou cítit i dotčen.... :)

Děkuji za pochopení za mé OT vzhledem k tématu, ale očividně Gothic 3 si takovouto diskuzi žádá.
show must go on..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No pri dnesnich cenach kdy GF7900GT stoji 7700Kc a je to vlastne o neco rychlejsi 7800gtx se neda mluvit o high-endu.O x1900gt za 6litru ani nemluve.To vsechno jsou stejne nebo rychlejsi karty, nez 7800GTX.Stejne tak A64 3700+ stoji dneska par svestek :)
HIGH-END je C2D a x1900xt/x1950xtx nebo GF7900GTX.A ne A64 3700+ a naka GF7800gtx
:-D
Takze staci sestavit pc jako mam ja dneska za zlomek ceny za kterou jsem to sestavoval :x a mate PC na kterym beha G3 uplne v pohode
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

na gothica mi stacila 7800GT na default taktech pro 1280x1024 vse na high (AF jen naky maly) gothic je o CPU kvuli ochrane a pameti. 7800GTX je na ni dostatecna karta.

a se ani vyvojarum nedivim ze pouzili takovouhle ochranu ktera se blbe prolamuje (s crackem ta hra neni stabilni, jsou vypadky grafiky a zvuku) Securom co bude na US verzi je proste tak trapnej ze ho tam nema cenu ani moc davat.

komu se nelibi upgradovat pc kvuli hram muze vzdy prece mit konzoli ale ta ma zase mnohem drazsi hryzvlast kdyz ted nove pc hry jsou vetsinou pod 1000.- Udrzovat pc ve stavu schopnem hrat nove hry proste neco stoji

Jen pockejte jak budete rvat az vyjde Crysis :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

wallot píše:
Jen pockejte jak budete rvat az vyjde Crysis :)

... zabudol si dolezitu vec a to tu ze CRYSIS si zasluzi UPGRADE lebo vyzera bozsky co sa o G3 neda povedat .... toto je prva hra ktora neni na mojom PC hratelna cakal som ze sa to stane az s CRYSIS ale toto mi vyrazilo dych ako takto priemerne vyzerajuca hra papka HW ktory si ani nezasluzi ...
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

RDK píše: ... zabudol si dolezitu vec a to tu ze CRYSIS si zasluzi UPGRADE lebo vyzera bozsky co sa o G3 neda povedat .... toto je prva hra ktora neni na mojom PC hratelna cakal som ze sa to stane az s CRYSIS ale toto mi vyrazilo dych ako takto priemerne vyzerajuca hra papka HW ktory si ani nezasluzi ...
Jak uz se tu psalo hra je hodne narocna na procesor.Co cekas od P4??? :oops:
Nemuzu si pomoct, ale prumerny cpu(jakejkoliv dualcore treba amd64x2 atd) to zvlada v pohode.Hold P4 na 3.4Ghz je dalo by se rict lowend(pri dnesnich cenach) :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“