GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: san

Příspěvek od indigo »

Pato píše:Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
- jo to mas pravdu,da se to, ale ja jedu 1280/max aa6x a na lcdaku je to paráda, v 1024 by to neslo.
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) no ja to mozem skusit na podtaktenom semprone 2300+ @1260MHz, 384DDR a FX5200 64bit, uvidime :)
k tej vga,nejedna sa o to ze moze ist do srotu, skor to bude tym ze vykon dnesnych VGA sa netestuje v hrach ako GTA SA, od toho tu mame ovela narocnejsie veci :wink:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

ted sem to hral asi 5 hodin v kuse a uz sem daleko, uz sem delal tri mise pro Catalinu a diky ni mam na svym konte o 25k vice :-D hodna to slecna, ale jak sem ji tak poslouchal tak je poradne razna, ale kecy ma dobry :roll: ted mi volal Officer Timppany :-D ale to az odpoeldne az vstanu, ted du spat :lol:
jinak kombajn rulezzz :oops: dal sem si na zaver dva zavody a vzdy prvni :) rozlouceni s Catalinou bylo dojemne... jak oba zastirali jak si budou chybet :lol:
zajímaví pro mě bylo rozlousknutí Big Smoka a Rydera jak se spolcili nebo oc to bylo.... a Officer Timpanny (nebo jak se to pise :) ) jak me premistil na druhej ostrov.... to je hrozny jezdeni si ukladat a podobne :roll: ale co... hlavne me mrzí, že asi nebudu jezdit za Deniskou :sad: ale jo, udelam si cestu k ni :roll:
a ted uz do postele, bolí mě záda a za krkem z toho :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Pato píše:Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
:?
Já mám 128bit. přetočenou a líp jak 1024 a low mi to nejede :evil: Co máš za drivery????
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

Vies ze ani neviem, tusim 6693
A skusal som dat detail very high a tiez uplna pohoda.
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

A este mal som tam 16 bit a dal som tam 32 bit (1024x768x32 very high detail) a tiez to islo docela dobre, sekat to nesekalo len to islo tak trochu spomalene hlavne v lese ked ma nahanali polisi na dzipoch. Ale ja tam rozdiel medzi 16 a 32 bit nevidim takze nevadi.
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

akoze ludia,, mam ORIGINALKU----okrem toho ze mi nejde radio ani zvuk vo cideach, mam SB audigy, dnes to spustam a ono mi napise ze ORIGINAL CD COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED-----mam ho v mechanike,,nejde mi hra do ....

EDIT: hra uz nejde stale to vypisuje aj po preinstalovani a vcera som to hral len som vypol PC a dnes toto
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Infernal píše:akoze ludia,, mam ORIGINALKU----okrem toho ze mi nejde radio ani zvuk vo cideach, mam SB audigy, dnes to spustam a ono mi napise ze ORIGINAL CD COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED-----mam ho v mechanike,,nejde mi hra do ....

EDIT: hra uz nejde stale to vypisuje aj po preinstalovani a vcera som to hral len som vypol PC a dnes toto
Co jiné ovladače na zvukovku???

Nemáš náhodou nějaký virtuální mechaniky. To by mohlo být tou příčinou. Ale třeba se pletu..

A zeptám se vás, co máte s tou kamerou v autě?? Vždyť mě to jede normálně, stejně jako GTA3 i VC, tak nevím co stím máte...
Pato
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pato »

ako mam prejst kolo v autoskole - to prvé co sa mam tocit v tom kruhu
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Pato píše:ako mam prejst kolo v autoskole - to prvé co sa mam tocit v tom kruhu
drz zaroven plyn, brzdu a spiku do leva/prava
0118 999 881 999 119 7253
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Lidi ma takovej problem a to jak se tancuje s autem :) ? nejak mi to vubec nejde mackam vzdy sipku kdyz je v tom kolecku ale dycky spatne....
A druha vec je:kde sezenu padak? :) chtel bych si jen tak zaskakat ale nevim kde ho ziskat...predem diky
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Skeeter píše:Lidi ma takovej problem a to jak se tancuje s autem :) ? nejak mi to vubec nejde mackam vzdy sipku kdyz je v tom kolecku ale dycky spatne....
A druha vec je:kde sezenu padak? :) chtel bych si jen tak zaskakat ale nevim kde ho ziskat...predem diky
- ty sipky mackej na numericke klavesnici do rytmu, no a padak je na nejvyssi budove ve meste.
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

Ja tu prvu misiu v autoskole nemozem ani zanic prejst PLEASE.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pato píše:Ja tu prvu misiu v autoskole nemozem ani zanic prejst PLEASE.
dobra vem si 3 prsty, ukazovacek a prostrednicek leve ruky (to je ta nalevo od prave ruky) a ukazovacek prave ruky (to je ta na napravo od leve). stiskni prostrednickem leve ruky pismenko W a zaroven aj ukazovackem pismenko S , ale pozor, musis zaroven . v tu chvili se ti zacne protacet zadni kola , pote vem ukazovacek prave ruky a zmackni jednu ze sipek doprava nebo doleva (vypadaji +/- takto " <- " nebo " -> " ) .

co na tom proboha nechapes?
kail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kail »

zdravim ... neviete nahodou co sa da robit s touto holkou ?
Obrázek
je na streche jedneho domu v niektorej dedine a striela do tercov ... prisiel som k nej, daco mi aj povedala, ale nejako som to nezachytil :oops: a potom uz nic ...
Naposledy upravil(a) kail dne sob 18. čer 2005, 14:59, celkem upraveno 1 x.
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

Dobre uz to mam. Preto to neislo lebo brat sa tam hral z nastaveniamy a sipkamy sa otacala kamera tak som to musel preladit.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kail píše:je na streche jedneho domu v niektorej dedine a striela do tercov ... prisiel som k nej, daco mi aj povedala, ale nejako som to nezachitil :oops: a potom uz nic ...
imho..
gtasa.cz píše:Helena je starší žena, kterou můžete najít v obchodě se zbraněmi v Ammu-Nation v Blueberry - oblast Red County. Má ráda svalnaté a hubené může. Ráda jí v World of Cog steakhouse a má ráda Well Stacked Pizza restauraci.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak sem jsem si zaskakal padakem a je to super akorat je to desne kratky :) da se nekde skakat jeste z vetsich vejsek nez z mrakodrapu ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
kail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kail »

cool.user píše: imho..
gtasa.cz píše:Helena je starší žena, kterou můžete najít v obchodě se zbraněmi v Ammu-Nation v Blueberry - oblast Red County. Má ráda svalnaté a hubené může. Ráda jí v World of Cog steakhouse a má ráda Well Stacked Pizza restauraci.
dik ... ani som nevedel, ze nieco ako gtasa.cz existuje :)
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“