GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- Pato
- Nováček

-
san
Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: san
- jo to mas pravdu,da se to, ale ja jedu 1280/max aa6x a na lcdaku je to paráda, v 1024 by to neslo.Pato píše:Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ted sem to hral asi 5 hodin v kuse a uz sem daleko, uz sem delal tri mise pro Catalinu a diky ni mam na svym konte o 25k vice
hodna to slecna, ale jak sem ji tak poslouchal tak je poradne razna, ale kecy ma dobry
ted mi volal Officer Timppany
ale to az odpoeldne az vstanu, ted du spat
jinak kombajn rulezzz
dal sem si na zaver dva zavody a vzdy prvni
rozlouceni s Catalinou bylo dojemne... jak oba zastirali jak si budou chybet
zajímaví pro mě bylo rozlousknutí Big Smoka a Rydera jak se spolcili nebo oc to bylo.... a Officer Timpanny (nebo jak se to pise
) jak me premistil na druhej ostrov.... to je hrozny jezdeni si ukladat a podobne
ale co... hlavne me mrzí, že asi nebudu jezdit za Deniskou
ale jo, udelam si cestu k ni
a ted uz do postele, bolí mě záda a za krkem z toho
jinak kombajn rulezzz
zajímaví pro mě bylo rozlousknutí Big Smoka a Rydera jak se spolcili nebo oc to bylo.... a Officer Timpanny (nebo jak se to pise
a ted uz do postele, bolí mě záda a za krkem z toho
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pato píše:Chcem sa vyjadrit k tomu co tu uz viackrat zaznelo ze graficke ako 5200 moze ist do srotu. Je to pekná hovadina. Ja to hrajem na Athlon XP 1800+ doska Abit KT7A (do CPU 1200 MHz, nepodporoje A XP, velmi stará) RAM 128+256 SDRAM grafika 5200 64bit 128MB a ide mi to 1024x768 high detail bez seknutia (mierne trhanie-plinulost hry pri dazdi a hmle-zanedbatelné) a este mi stale skenuje pc antivirus avast!! Tak nie je o com!!
Já mám 128bit. přetočenou a líp jak 1024 a low mi to nejede
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Pato
- Nováček

-
san
A este mal som tam 16 bit a dal som tam 32 bit (1024x768x32 very high detail) a tiez to islo docela dobre, sekat to nesekalo len to islo tak trochu spomalene hlavne v lese ked ma nahanali polisi na dzipoch. Ale ja tam rozdiel medzi 16 a 32 bit nevidim takze nevadi.
- Infernal
- Začátečník

akoze ludia,, mam ORIGINALKU----okrem toho ze mi nejde radio ani zvuk vo cideach, mam SB audigy, dnes to spustam a ono mi napise ze ORIGINAL CD COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED-----mam ho v mechanike,,nejde mi hra do ....
EDIT: hra uz nejde stale to vypisuje aj po preinstalovani a vcera som to hral len som vypol PC a dnes toto
EDIT: hra uz nejde stale to vypisuje aj po preinstalovani a vcera som to hral len som vypol PC a dnes toto
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co jiné ovladače na zvukovku???Infernal píše:akoze ludia,, mam ORIGINALKU----okrem toho ze mi nejde radio ani zvuk vo cideach, mam SB audigy, dnes to spustam a ono mi napise ze ORIGINAL CD COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED-----mam ho v mechanike,,nejde mi hra do ....
Nemáš náhodou nějaký virtuální mechaniky. To by mohlo být tou příčinou. Ale třeba se pletu..
A zeptám se vás, co máte s tou kamerou v autě?? Vždyť mě to jede normálně, stejně jako GTA3 i VC, tak nevím co stím máte...
- Pato
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník

Lidi ma takovej problem a to jak se tancuje s autem
? nejak mi to vubec nejde mackam vzdy sipku kdyz je v tom kolecku ale dycky spatne....
A druha vec je:kde sezenu padak?
chtel bych si jen tak zaskakat ale nevim kde ho ziskat...predem diky
A druha vec je:kde sezenu padak?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ty sipky mackej na numericke klavesnici do rytmu, no a padak je na nejvyssi budove ve meste.Skeeter píše:Lidi ma takovej problem a to jak se tancuje s autem? nejak mi to vubec nejde mackam vzdy sipku kdyz je v tom kolecku ale dycky spatne....
A druha vec je:kde sezenu padak?chtel bych si jen tak zaskakat ale nevim kde ho ziskat...predem diky
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dobra vem si 3 prsty, ukazovacek a prostrednicek leve ruky (to je ta nalevo od prave ruky) a ukazovacek prave ruky (to je ta na napravo od leve). stiskni prostrednickem leve ruky pismenko W a zaroven aj ukazovackem pismenko S , ale pozor, musis zaroven . v tu chvili se ti zacne protacet zadni kola , pote vem ukazovacek prave ruky a zmackni jednu ze sipek doprava nebo doleva (vypadaji +/- takto " <- " nebo " -> " ) .Pato píše:Ja tu prvu misiu v autoskole nemozem ani zanic prejst PLEASE.
co na tom proboha nechapes?
0118 999 881 999 119 7253
- kail
- Začátečník

zdravim ... neviete nahodou co sa da robit s touto holkou ?

je na streche jedneho domu v niektorej dedine a striela do tercov ... prisiel som k nej, daco mi aj povedala, ale nejako som to nezachytil
a potom uz nic ...

je na streche jedneho domu v niektorej dedine a striela do tercov ... prisiel som k nej, daco mi aj povedala, ale nejako som to nezachytil
Naposledy upravil(a) kail dne sob 18. čer 2005, 14:59, celkem upraveno 1 x.
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
imho..kail píše:je na streche jedneho domu v niektorej dedine a striela do tercov ... prisiel som k nej, daco mi aj povedala, ale nejako som to nezachitila potom uz nic ...
gtasa.cz píše:Helena je starší žena, kterou můžete najít v obchodě se zbraněmi v Ammu-Nation v Blueberry - oblast Red County. Má ráda svalnaté a hubené může. Ráda jí v World of Cog steakhouse a má ráda Well Stacked Pizza restauraci.
0118 999 881 999 119 7253
- Skeeter
- Začátečník

- kail
- Začátečník

dik ... ani som nevedel, ze nieco ako gtasa.cz existujecool.user píše: imho..gtasa.cz píše:Helena je starší žena, kterou můžete najít v obchodě se zbraněmi v Ammu-Nation v Blueberry - oblast Red County. Má ráda svalnaté a hubené může. Ráda jí v World of Cog steakhouse a má ráda Well Stacked Pizza restauraci.
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10