Zo zaciatku si budete moct vybrat auta : Lexus IS300, Chevrolet Cobalt SS, Wolkswagen Golf, Fiat Punto
- osobne som si vybral auto FIAT PUNTO
- hw naroky sa mi vidia byt mensie ako v deme, cize mne to ide plynulejsie pri tych istych detailoch ako pri deme - takze si mozem zvysit nejake detaily
Rider008 píše:- hw naroky sa mi vidia byt mensie ako v deme, cize mne to ide plynulejsie pri tych istych detailoch ako pri deme - takze si mozem zvysit nejake detaily
to by som ani nepovedal...asi sa ti to len zda
Zacal som s golfikom....teraz mam RX8
Inak to nie je tazke....zapotite sa len vtedy ked sa chcete dostat o stupen vyssie v blacklistu
Paci sa mi to ze ked vyhrate napr. circuit tak este nie je konec...musite sa zbavit fizlov ktorych chce nachytali pocas pretekov
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2 Casemod
Marian píše:co sa tyka grafickych nastaveni tak sa v plnej hre nic nezmenilo...nastavenia su rovnake ako v deme
coz se celkem dalo ocekavat, struktura menu byva proti demu malokdy zmenena. obzvlast v takovem kratkem casovem rozmezi mezi vydanim dema a plne hry.
Neda se nic delat, budete muset jezdit s MB, me osobne moc nevadi .
heh, musim se akorat pousmat jak se tu rozcilujete s motions blur. Ja mam NVIDIA MX420 a mam klid, protoze mi to karta nepodporuje. Hra mi jede obstojne na 1024x768 (oproti 800x600 skoro zadnej rozdil) a detaily na minimum, krom krajiny, ta je na max. A fakt parada, porad krasne ostre.
Jak jednoduche reseni
Co ma milo prekvapilo tak bolo ze ked som porazil 15 (cloveka) na blackliste, tak ste si mohli vybrat z karticiek dve. (myslim ze bolo na vyber z 5-6 karticiek)
Vybral som si performance (dostal som brzdy - asi to najhorsie co moze byt) , a potom som si vybral otaznik (a dostal som superove auto ). - to bude asi to najlepsie co sa mohlo stat
Rider008 píše:Vybral som si performance (dostal som brzdy - asi to najhorsie co moze byt) , a potom som si vybral otaznik (a dostal som superove auto ). - to bude asi to najlepsie co sa mohlo stat
presne takto som vyhral vytunenu mazdu
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2 Casemod
jj kradete tu jako straky pokuď vím až na pár šťastlivců můžeš tuhle hru mít v ČR až ... he he od teď
jinak moje dojmy stále jn z dema ... neskutečně jednoduchá arkáda ... všechny NFS jsem bez nějaké veliké snahy dohrál pomalu z prstem v nose na maximální obtížnost NFSU I i II byly totálně trapně jednoduchý a poté co jsem si zkusil demo mám pocit že tu hru snad dělaj pro opice ... je to stejný i ve full warezmani ?
tak som vcera konecne nainstaloval demo a celkom to ujde!
-ovladanie je len sila zvyku a casom si na to zvykne asi vačšina ludi
-grafika je v pohode hram na 1024*768 full detaily a ide to v poho pretoze moja GK polovicu nastaveni nepodporuje! Takze na tomto nastaveni mi to ide plynulejsie ako nfsu2 pri 800*600ful detaily
-policajti sa celkom daju len keby mali tak o 15% viac UI.
vcera som sa nahanal asi s 12 autami 10 minut a nakoniec som im usiel a podla mna by to chcelo pridat na inteligencii
Nechapu jak nekdo muze rict ze Policie v NFS:MW je skvela......se podivejte jak cheatujou ....opravdu sranda kdyz fizlove z 0-100 zrychli behem vteriny...nebo kdyz se otacej tak se otocej na miste jak kolotoc
jedina vyhoda je ze se do tebe nechtej bourat za kazdou cenu....zatim se hral DEMO!!!!!!!!! takze dojmy z plny verze snad budou lepsi....jinak zatim hodnoceni dema 4/10 a to sem hodnej
Taky jsem konecne nainstaloval DEMO, dneska mozna budu mit i plnou... Grafika je nadherna, hudba taky dobra... Proste celkova atmosfera se hochum od EA podle me dost povedla... Po prvnich dojmech z teto hry se mi to jevi jako nejlepsi dil NFS od dob NFS 5: Porsche challenge.
Mne se v demu pri honickach s Poldama nejvic libila ta "monstroznost" ... uz zadny komorni nahaneni ... pekne frcim, za patama 12 policejnich aut, prede mnou blok, za mnou blok, z boku vylitne rychlosti tak 400km/h dalsich 6 policejnich aut ... nejhorsi je, kdyz me natlacej ke zdi, to uz je pak spis haluz, jestli uniknu neb ne.
Ale rozhodne nejsou ti policjati tak trapni, jak trena v NFS6
Jediny, co si zatim nedokazu predstavit, je tuneni Lamba nebo Astona. No, uvidime.
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění
Chroust píše:Toz sem ve skole sosnul NFSMW. ........... A co se tyce optimalizace, tak bych rek, ze nic moc, proste to nemuzu slusne rozbehat, porad se to seka a vice mene je jedno jaky mam nastaveny detaily.
Doufam, ze to demo je narychlo splacany a ze full bude mnohem lepsi! Ale to je asi (nejen) me zbozne prani?
Co to ? jake mate ve skole PC, ze mluvis o vykonu ? docela by mne zajimalo na jake sestave jsi to zkousel, protoze me prijde demo optimalizovany i s DX9 efekty pomerne dobre, rekl bych mnohem lepe nez treba plna CoD2 v DX9. Tu v proste ve slusnem FPS nerozbehas bez SLI rezimu nebo high end karty ani omylem.
Jsem plny ocekavani na doplneni informace .
sosnul sem to ve skole, bo tam je trochu lepsi pripojeni , ale zkousel sem to samozrejme na vlastnim stroji
takž mám Full legal verzy ... jak jinak ... a jede tam všechno už i Multíky se rozjížděj ... ale jak sem si myslel ... hrozná arkadovka ... porsche 5 stále bezpečně nejlepší tyhle bych porovnal tak s NFS 6 který se taky moc nepovedly ale mají k těmhle sakra blízko ... každopádně nic moc další obyčejné NFS ... tak snad NFS 10 bude lepší ...