PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

Stoobi píše:Ty nápisy jsou dělaný tak, že jsem je měl doma řízlý na plotteru, tkaže jsem je nalepil a pak už standardně dělal ty pruhy, apod...pak samozřejmě odlepit a nápisy jsou na světě...:)
nejak tak jsem si to myslel :)

jinak tu krabicku kdyz upravis tak aby tam nebyl takovy prechod na tu sit tak to bude dobre :wink:

a jak jsem se dival na ty prostrelene diry v tech dvirkach co takhle udelat neco od tech naboju i na tom panelu za dvirky ze by byl trochu poruseny tim nabojem? :twisted:
Naposledy upravil(a) maart dne pát 15. zář 2006, 08:46, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

maart píše:a jak jsem se dival na ty prostrelene diry v tech dvirkach co takhle udelat neco od tech naboju i na tom panelu za dvirky ze by byl trochu poruseny tim nabojem? :twisted:
O tom jsem taky uvažoval, ale když si představím, jakou paseku by tam v reálu udělal náboj, tak to asi nemá cenu tam něco jakoby decentně zdobit...to mi příjde lepší tam nedělat nic a možná to vypadá reálněji...:)

Případně to někdo prostřelil, když byly otevřený... :lol:
Don#2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don#2 »

Stoobi píše:...Případně to někdo prostřelil, když byly otevřený... :lol:
Case s vlastním příběhem??Unikátní!!

Jinak case je nádhera to snad každému dojde když se na to jen koutkem oka podívá.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a pokračujeme...:) Dneska a včera jsem pracoval na tý dřevěný bedně, co se tak nelíbila a tady je úprava této části, zatím z nějakých 40% hotová, tedy ten protřední plech s nápisy už hotovej je...:) Asi nemá cenu žádný velký popis, nápis Fist Alpha je vytvořen z 1mm červeného plexi.

A omluvte stav 6 šroubků, které nejsou natřené, ale ty jsou upevňovací a dával jsem je tam až nakonec, samozřejmě natřený budou...:) A co se týká té maskovací sítě dole, tak ta tam ve výsledku bude malinko jinak, teď jsem jí tam jen dal na zakrytí prázdného prostoru.

Vlastně ještě bych zapomněl na otvor pro mechaniku, opět je v rozpracovaném stavu, navíc mechanika tam bude jiná, takže to berze s rezervou... :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:

PS: Ještě si dovolím podotknout, že opět ta část ještě není zašpiněná a na první fotce je znatelný, že ten plech je jemně nakřivo - to bude ve výsledku rovně, te´d to tam je jen posazený... :wink:
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

tak mě se to libi uz ted moc a to to jeste neni hotovy a ta bedna ted vypada vyborne a ta kombinace s tim drevem se k tomu vyborne hodi :bigups:
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

nebylo v prvopocatku planovane LCD na bok?? jeslti jsi to zminoval tak sry..
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Strby píše:nebylo v prvopocatku planovane LCD na bok?? jeslti jsi to zminoval tak sry..
jj, říkal jsem si, kdo si na to vzpomene... :-D LCD tam samozřejmě je...pod tímhle krytem... :twisted:
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stoobi píše:
Strby píše:nebylo v prvopocatku planovane LCD na bok?? jeslti jsi to zminoval tak sry..
jj, říkal jsem si, kdo si na to vzpomene... :-D LCD tam samozřejmě je...pod tímhle krytem... :twisted:
Foto! Foto!
Naposledy upravil(a) Trinom dne čtv 14. zář 2006, 19:56, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

tak předně smekám nad tím napísem z plexi, takhle to opracovat muselo dat dost práce :worship:
ta mechanika se takhle dole se mi tam moc nezdá, ale to asi nemá smysl hodnotit když ji tam mas jenom na zkousku
a ten kryt na LCD, se bude jakym zpusobem otevirat? :o
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Mechanika je tam nastčená a bude zakrytovaná, takže vůbec nebude vypadat takhle...:) To ani nebylo tématem dnešních fotek...ale řešilo se tady její umístění, tak aby bylo jasno....

Co se týká LCD a krytu, tak uvidíte na dalších fotkách...pevně doufám, že zítra...popř. o víkendu... :wink:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jakožto občasný kolemjdoucí musím říct, že tento mod je překombinovaná splácanina. Vím, že je za tím spousta práce a babrání se s detaily, ale mě osobně to přijde jak mobilní vojenská kuchyň z vietnamský války. Takový Stoobi tuning 2.0 považuju za špičkový decentní mod, ale toto.. to je děs :roll:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

RaZZoR píše:Jakožto občasný kolemjdoucí musím říct, že tento mod je překombinovaná splácanina. Vím, že je za tím spousta práce a babrání se s detaily, ale mě osobně to přijde jak mobilní vojenská kuchyň z vietnamský války. Takový Stoobi tuning 2.0 považuju za špičkový decentní mod, ale toto.. to je děs :roll:
..takhle presne bych vyjadril jak jsem ty svoje predchozi posty myslel.. nevim no.. pripada me to strasne velky a preplacany..
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

ted se mi to zase libi, pekna prace, uvidime co z toho nakonec vzejde :up:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Stoobi píše:Mechanika je tam nastčená a bude zakrytovaná, takže vůbec nebude vypadat takhle...:) To ani nebylo tématem dnešních fotek...ale řešilo se tady její umístění, tak aby bylo jasno....

Co se týká LCD a krytu, tak uvidíte na dalších fotkách...pevně doufám, že zítra...popř. o víkendu... :wink:
snad to nedopadne jako green master :roll: ... FOTKYYY! :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sorry chlapi, ale o víkendu jsem neměl vůbec čas, navíc v pátek mi debilní ovladače zničily komplet partition na disku a nejspíše jsem přišel o polovinu dat, mezi kterými byly všechny fotky modů, zálohu nejspíše někde najdu, ale hrozně starou, takže si asi dokážete představit, jak jsem nasra**j...ale doufám, že dneska nebo zítra nějaký foto bude...
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stoobi píše:...v pátek mi debilní ovladače zničily komplet partition na disku a nejspíše jsem přišel o polovinu dat, mezi kterými byly všechny fotky modů...
Tohle tě pochopitelně omlouvá :)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak to by mě taky nas*alo s tim HDD

Jinak hned od začatku se mi moc nelíbila ta bednička na boku, ale jax tam udělal tu díru (btw číms ji udělal? vypada fakt gut) tak už to vypada paradně. Ten napis z toho plexi vypada zblízka opravdu dobře, muselo to dat práce :wink:
Prostě máš ke casemodingu cit jak nikdo jinej 8-)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No za chvíli jdu do dílny pokračovat, takže doufám, že dneska nějaký fotky budou...ale ještě nevím, jak mi dneska zbyde čas..budu se snažit...:)

Jinak díru jsem původně říznul motorovkou, jenže to nebylo ono, tak jsem vzal přímočarku a trošku to dodělal, pak nejhubší pilník na dřevo, co jsem našel a brousil, abych to pořádně zdrsnil...výsledek snad vypadá tak nějak, jak jsem si představoval.

Co se nápisu týká, tak to plexi je z krabičky od CD, na celej nápis padlo jedno víčko od CD, až jsem se divil, že se to nějak narvalo...:)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak motorovkou :)
Hlavně bych nechal to dřevo tak jak teďka je, s jinou barvou by to nemuselo tak vyniknout...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Dřevo už zůstane...:), jen příjde zašpinit, hlavně ten řez je moc čistej...a omlouvám se, že nejsou fotky, ale nepodařilo se rozjet trafo na LCD, takže se to protáhne, navíc nějak není čas...:(
Odpovědět

Zpět na „Projekty“