Jinak na notebooku se da hrat velmi dobre, jedine nutne je externi klavesnice a mys a s tim nemam problem. Monitor neni tak dulezity, lcd panel na notebooku bohate staci
Counter-Strike
Moderátor: Baneshee
- Radim L.
- Nováček

-
Re: Counter-Strike
Detaily nemusi by na high urovni samozrejme. Jde mi hlavne o tech stalych 100fps, kvuli tomu orezu co pujde (=bude legalni v ligach). Ja se prave dost bojim slabe grafiky, jinde mi nekdo psal, ze sam ma mnohem silnejsi grafiku ale dava to tak max. na 80fps stabilnich...
Jinak na notebooku se da hrat velmi dobre, jedine nutne je externi klavesnice a mys a s tim nemam problem. Monitor neni tak dulezity, lcd panel na notebooku bohate staci
- sawyer193
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je Cs 1.6
CS se mi líbí, ale zaostává na grafice, ale na tu dobu...
CS jsme dřív hrával 7 hodin denně a stále mě to bavilo. Teď už to tak půl roku nehraju
Známka 2
Vadí mi, že je na to hodně cheatů, takže online je nehratelný.
Upravil bych grafiku.
Ale je to dobrá pařba!
CS se mi líbí, ale zaostává na grafice, ale na tu dobu...
CS jsme dřív hrával 7 hodin denně a stále mě to bavilo. Teď už to tak půl roku nehraju
Známka 2
Vadí mi, že je na to hodně cheatů, takže online je nehratelný.
Upravil bych grafiku.
Ale je to dobrá pařba!

- GaGy
- Začátečník

Sawyer193 Blbost..
Cs je dobré a to že je grafika taková z toho tu hru dělá dobrou... Dneska jsou všechny hry převlečené v hezké grafice ,ale hratelnost je velmi nízka...
Ale mám dotaz...
Doteraz jsem hrával CS 1,5 .. Více se mi to libí než 1,6. Problém je v tom že 1,5 už uplně u nás upadla.
A nainstaloval jsem si 1,6 ale tam mi vadí strašně velký zaměřovač ... Da se nějak zmenšit ???
Cs je dobré a to že je grafika taková z toho tu hru dělá dobrou... Dneska jsou všechny hry převlečené v hezké grafice ,ale hratelnost je velmi nízka...
Ale mám dotaz...
Doteraz jsem hrával CS 1,5 .. Více se mi to libí než 1,6. Problém je v tom že 1,5 už uplně u nás upadla.
A nainstaloval jsem si 1,6 ale tam mi vadí strašně velký zaměřovač ... Da se nějak zmenšit ???
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Atapi
- Začátečník

Zkoušel jsi se podívat do nastavení?
Nevim už přesně, ale myslím že to je ve stejný obrazovce jako např. nick.
- GaGy
- Začátečník

Jo bezva... Sorry .. Už jsem Old player a po dlouhé době jsem koukal do nastavení CS :DDD Jo dotaz jaký je dobrý Cz server ???
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
- Atapi
- Začátečník

Jo tak to už si nepamatuju, ale co vím, tak snad všechny puby co jsou u FakaHeda (na webu maj server list) jsou na hodně slušný úrovni, jinak většinou nic moc, ale občas se něco najde (ale IP po mě nechtěj, CS sem nehral posledniho půl roku, možná dýl a na pubu už aspoň 2
)
//btw on jel ještě nejakej CS 1.5 server? Já s tím seknul protože už přešli všechny servry na 1.6 a těch pár co zbylo bylo na nic/poloprázdný a to už je hooodně dávno.
//btw on jel ještě nejakej CS 1.5 server? Já s tím seknul protože už přešli všechny servry na 1.6 a těch pár co zbylo bylo na nic/poloprázdný a to už je hooodně dávno.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
public asi tyhle nove hostovany iii
pub.united-games.cz:27015
pub.united-games.cz:27015
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Atapi
- Začátečník

A už je tam normální ping? UG mělo oproti ostatním pubům (treba těm od FH
) strašný připojení.
- GaGy
- Začátečník

1,5 měla vždy velmi dobré servery do nedávna ...ale boužel to upadá no...
- barco
- Středně pokročilý

Re:
Presne túto časť som citoval aj ja pred rokom a pol, odpoveď od Wuuduu ->

Takže to už netreba vyťahovať, všetci vidíme, že CS 1.6 sa stále hrá a ešte sa aj nejakú dobu bude hrať, holt masterpiece.Wuuduu 20.2.2008 píše:kua, to ten cas ide.... ale dnes uz by som to nepisal, aj ked som verny CSSku
.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hratelnost 1.6 je neuveritelne vybalancovana, proto lidi drizi. Priliv novacku imo brzdi grafika, holt GoldSRC engine neni uz to prave v '09.
Verim, ze projekt CSProModu bude mit uspech /betatestim
/.
Verim, ze projekt CSProModu bude mit uspech /betatestim
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- RiCK
- Začátečník

Je možné aby mi na GMA 4500 sekalo CS 1.6 ? V 1024x768 dosŤ seká na to, aby sa to dalo označiť za nehratelné ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Atapi
- Začátečník

Ten promod ještě nevyšel? Vždyť to dělaj už nevim jak dlouhoyuri.cs píše:Hratelnost 1.6 je neuveritelne vybalancovana, proto lidi drizi. Priliv novacku imo brzdi grafika, holt GoldSRC engine neni uz to prave v '09.
Verim, ze projekt CSProModu bude mit uspech /betatestim/.
Taky bys moh napsat co je to "dosŤ seká na to, aby sa to dalo označiť za nehratelné" někdo si tady stěžuje když má 70 fps a někomu stačí i 30 (což by ta GMA 4500 měla dát, ale taky podle scény a procesoru).RiCK píše:Je možné aby mi na GMA 4500 sekalo CS 1.6 ? V 1024x768 dosŤ seká na to, aby sa to dalo označiť za nehratelné ...
- RiCK
- Začátečník

mapa dust2, FPS pod 30, cca. 20-25. To aj na IGP GF 7050 mi to behalo lepšie ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemas reneder mod na Software? Jestli ti to blbne a nejde prehodit na OGL, tak pridej hl.exe parametr "-gl", ten OGL rendrovani vynuti.RiCK píše:dust2, FPS cca. 20-25
Vysly uz 3 pubilc bety, ovsem nehratelne. Nyni se uz pres rok existuje closed beta, ktera ceka na dopilovani a uvolneni.Atapi píše:Ten promod ještě nevyšel?
Cele zpozdeni je zpusobene tim, ze predchozi vyvoj pod "Drax" Mendozou nikam nevedl a prakticky nic nevytvoril... Pod vedenim "chibsquad" Garfielda se muselo zacit uplne od nuly
- GaGy
- Začátečník

Koupil jsem si přes steam CS 1,6 ,ale instalovaná verze má nějaké jiné skiny než stará verze nonsteam ..
Jenže nevím jak udělat downgrade abych měl ty staré... Instalace ze Steamu má uplně jiné složky než nonsteam verze.
Jenže nevím jak udělat downgrade abych měl ty staré... Instalace ze Steamu má uplně jiné složky než nonsteam verze.
- Sobo
- Středně pokročilý

Zkus stáhnout tyhle a nakopírovat je do zadané cesty (je sice bez lomítek, ale to už najdeš) - http://www.sk-gaming.com/file/3406-CS_1 ... s_CZ_Patch
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- GaGy
- Začátečník

To je právě problém ... Tendle aktualní steam má složku C: program files/steam/steamapss -- A POZOR v tedle složce jsou soubory tipu .GFC... A modely se ukrývají v condition zero models.gcf ----- otevřít je umím i rozbalit ,i přepsat ,ale nevím jak je zase zabalit a nakopírovat zpět..přes program GCFScape jdou rozbalit ,ale nejdou zbalit.
- Sobo
- Středně pokročilý

To máš nějakou speciální edici - Condition Zero? Já mám obyčejný CS a cesta mi sedí. Instaloval jsi to z DVD? Zkus to celé odinstalovat a stáhnout prostřednictvím steam clienta (tu složkovou strukturu by to mělo vytvořit automaticky).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs