Antiviraky

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Recon píše:Já mám verzi 2,5 beta a ta je zkušební, myslel jsem že je to trial ale mám ji už dlouho, aktualizace jedou a všechny rezidentní moduly taktéž. Asi je zdarma nejak jsem potom nepátral :-D
tu trial som pouzival aj ja, uplna pohoda, nie su tam ziadne limity...mile od nich :)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

johny128 píše:
Recon píše:Já mám verzi 2,5 beta a ta je zkušební, myslel jsem že je to trial ale mám ji už dlouho, aktualizace jedou a všechny rezidentní moduly taktéž. Asi je zdarma nejak jsem potom nepátral :-D
tu trial som pouzival aj ja, uplna pohoda, nie su tam ziadne limity...mile od nich :)
ona ta beta je lepší, má víc funkcí. Je zdarma nejspíš proto že je to ve fázi výzkumu, často jsou aktualizace i rezidentních modulů.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Shit píše:
Slezman píše:Pouzivam NOD32 trial, vcera mi skocila lhůta, stahl jsem novej a jedu dál, takže asi tak, dokad to pujde, budu to takhle delat, ušetřil jsem 1800.
Zcela legální tento postup asi není... ale pokud to Eset mlčky toleruje....
podotykam, že jsem neprovedl zadna opatření. Na základě výzvy jsem odinstaloval prošlou verzi, a pak stáhl nový build a znovu testuji.
Uvidíme jak to bude dál.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Slezman píše:
Shit píše:Zcela legální tento postup asi není... ale pokud to Eset mlčky toleruje....
podotykam, že jsem neprovedl zadna opatření. Na základě výzvy jsem odinstaloval prošlou verzi, a pak stáhl nový build a znovu testuji.
Uvidíme jak to bude dál.
Přečti si eulu..... :wink:

(KAV 5.0.325 po odinstalaci streamu se chová stejně... jako by tam nikdy nebyl... - ale je to v rozporu s eulou...)
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

Na surfovani po internetu pouzivej linux (super bezpecny); a hrej na XP
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Když jsem si naposled EULA přečetl u právě zakoupené hry, dostal jsem vztek, že jsem ty peníze vubec vyhodil.....
Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit. Což jsem splnil, neboť jsem odinstaloval. Ne, dost humoru. Až to budu potřetí instalovat, přečtu si tu EULA. V záloze mam Avast Home, takže mi to žíly netrhá.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
kolda1896
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolda1896 »

Já mám doma Avast Home a měl jsem AVG 7 free. U Avg mi vadilo, že nemá lepší rezidentní kontrolu jako avast, a u avastu mi vadí , že nemá plánovanou kontrolu jako AVG. Ale myslím si, že jsou při kontrole stejně úspěšný. Jenže dneska to chce mít i antispywarový program, protože všechno antivir taky nezvládne.
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Lidicky a mate tu nekdo zkusenosti s RAV antivirem http://www.ravantivirus.com/ ... respektive je jeste podporovan ? Jo a co BitDefender ? Je antivir + firewall + spam filter :roll:
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Slezman píše:Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit.
Nic se neříká o opětovné instalaci.... Takže uninstall nebo koupit... Můj názor. No nic... Od toho jsou přece právníci, jak si to správně vyložit...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Shit píše:
Slezman píše:Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit.
Nic se neříká o opětovné instalaci.... Takže uninstall nebo koupit... Můj názor. No nic... Od toho jsou přece právníci, jak si to správně vyložit...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32692&start=20
show must go on..
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

takže jak jsem psal: odinstalovat nebo koupit, pricemz jsem zvolil prvni moznost a tim jsem umluvu splnil, o dva dny pozdeji jsem se rozhodl testovat znovu.
vyklad proti vykladu.
zeptat se nekoho z ESETU, tak je jasny co odpovi, pokud to ale neosetři technicky, nemuzou se pak divit.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Slezman píše:zeptat se nekoho z ESETU, tak je jasny co odpovi, pokud to ale neosetři technicky, nemuzou se pak divit.
Za dobrotu (ideální uninstall) - na "žebrotu"... :wink:
(Asi je pro hodně lidí lepší tam nechat po uninstallu humus... :evil: ....podsvětí si stejně poradí..... :P ).

2 Shadow: :worship:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

2Shit: ok, zakázané ovoce budiž tedy zapovězeno 8)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Množí se dotazy na tohle téma... Takže posun nahoru... :oops:
ki_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od ki_cz »

Pouzivam Panda antivirus pres internet. Kdyz nic ne blbne z internetu stahnu nebo skousim, tak me to staci a vsechno to najde.
hop2286
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Panda

Příspěvek od hop2286 »

Mám antivirus Panda Platinum Internet Security 2005. Je v tom firewall, antispam, kontrola posty. Zatim vsechno jede a nemuzu si stezovat.
TomZ2000
Nováček
Nováček

Příspěvek od TomZ2000 »

Mam Kerio a Avast.. kterej mam vyplej a pouzivam jen jednou za cas ze protestuju comp jinak vubec.
a viry nemam, ale asi tim
1/vim co zakazat a povolit kdyz neco zahlasi Kerio
2/ze tu mam pod stolem router... takze ten to hlavne podle me pochyta

ted sem to projel pro jistotu Norton Internet security a antivirem co je v nem a taky nenasel nic. takze predpokladam ze tu nic neni.

Jo jinak kdyby ste chteli poradit nejlepsi Antivir.. tak je to..vyndat sitovej kabel z pc :))))))
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mno já jsem po pár měsících zkoušení :oops: dal na dva roky důvěru ESETu. Jejich NOD32 jsem si doslova zamiloval. Opravdu rychlá a kvalitní detekce. Běh residentní ochrany prakticky nepozoruju. Vůbec nezatěžuje systém. HTTP scanner je bezchybný. Program je intuitivní na ovládání a má u nás dobrou podporu - normálně mají u nás založené s.r.o.čko. Eset, spol. s r.o. Bezproblémový chod.

VB100% Results Overview: Eset

35 Success / 3 Failure / 5 No Entry 8)

Poslední failure - Product name: Eset NOD32 v1.1990
More: April 2002 in full
Vazeny uzivateli,

radi bychom Vam touto cestou podekovali za vyber antiviroveho systemu NOD32,
ktery predevsim diky unikatni rozsirene heuristicke analyze patri jiz
nekolik let k technologicke spicce na trhu AV. Spolecnost Eset je rekordnim
drzitelem oceneni Virus Bulletin 100% za detekci skodliveho kodu a rychlost
skenovani. Verime, ze Vase rozhodnuti pripojit se k milionum spokojenych
uzivatelu NOD32 na celem svete je raznym krokem k zabezpeceni cennych dat
pred viry, adware, riskware, phishing a dalsimi hrozbami
8) :oops:
Jeste jednou dekujeme za projevenou duveru.
Potěší :)

http://www.eset.cz/cz/produkty/oceneni?all_awards=1

Obrázek
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:.....
Já sice NOD32 velmi uznávám, ale mně nevyhovuje. :sad: Jsem už přes 5 let věrný KAV. 8)
Tyhlety "objektivní" stránky doslova miluju... :blee: .... :wink:
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

To je zajímavý, co člověk to jiný názor :lol:

Přešel jsem z AVG 7 Free na Avast! 4.6 Home Edition a nemůžu si stěžovat :-D Mě se víc líbí Avast, protože má víc rezidentních ochran a skiny :D
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“