tu trial som pouzival aj ja, uplna pohoda, nie su tam ziadne limity...mile od nichRecon píše:Já mám verzi 2,5 beta a ta je zkušební, myslel jsem že je to trial ale mám ji už dlouho, aktualizace jedou a všechny rezidentní moduly taktéž. Asi je zdarma nejak jsem potom nepátral
Antiviraky
- johny128
- Začátečník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ona ta beta je lepší, má víc funkcí. Je zdarma nejspíš proto že je to ve fázi výzkumu, často jsou aktualizace i rezidentních modulů.johny128 píše:tu trial som pouzival aj ja, uplna pohoda, nie su tam ziadne limity...mile od nichRecon píše:Já mám verzi 2,5 beta a ta je zkušební, myslel jsem že je to trial ale mám ji už dlouho, aktualizace jedou a všechny rezidentní moduly taktéž. Asi je zdarma nejak jsem potom nepátral
- Slezman
- Středně pokročilý

podotykam, že jsem neprovedl zadna opatření. Na základě výzvy jsem odinstaloval prošlou verzi, a pak stáhl nový build a znovu testuji.Shit píše:Zcela legální tento postup asi není... ale pokud to Eset mlčky toleruje....Slezman píše:Pouzivam NOD32 trial, vcera mi skocila lhůta, stahl jsem novej a jedu dál, takže asi tak, dokad to pujde, budu to takhle delat, ušetřil jsem 1800.
Uvidíme jak to bude dál.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Shit
- Odborník PCT

Přečti si eulu.....Slezman píše:podotykam, že jsem neprovedl zadna opatření. Na základě výzvy jsem odinstaloval prošlou verzi, a pak stáhl nový build a znovu testuji.Shit píše:Zcela legální tento postup asi není... ale pokud to Eset mlčky toleruje....
Uvidíme jak to bude dál.
(KAV 5.0.325 po odinstalaci streamu se chová stejně... jako by tam nikdy nebyl... - ale je to v rozporu s eulou...)
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

Když jsem si naposled EULA přečetl u právě zakoupené hry, dostal jsem vztek, že jsem ty peníze vubec vyhodil.....
Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit. Což jsem splnil, neboť jsem odinstaloval. Ne, dost humoru. Až to budu potřetí instalovat, přečtu si tu EULA. V záloze mam Avast Home, takže mi to žíly netrhá.
Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit. Což jsem splnil, neboť jsem odinstaloval. Ne, dost humoru. Až to budu potřetí instalovat, přečtu si tu EULA. V záloze mam Avast Home, takže mi to žíly netrhá.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já mám doma Avast Home a měl jsem AVG 7 free. U Avg mi vadilo, že nemá lepší rezidentní kontrolu jako avast, a u avastu mi vadí , že nemá plánovanou kontrolu jako AVG. Ale myslím si, že jsou při kontrole stejně úspěšný. Jenže dneska to chce mít i antispywarový program, protože všechno antivir taky nezvládne.
- Howkey
- Mírně pokročilý

Lidicky a mate tu nekdo zkusenosti s RAV antivirem http://www.ravantivirus.com/ ... respektive je jeste podporovan ? Jo a co BitDefender ? Je antivir + firewall + spam filter 
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
- Shit
- Odborník PCT

Nic se neříká o opětovné instalaci.... Takže uninstall nebo koupit... Můj názor. No nic... Od toho jsou přece právníci, jak si to správně vyložit...Slezman píše:Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit.
- shadow
- Středně pokročilý

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32692&start=20Shit píše:Nic se neříká o opětovné instalaci.... Takže uninstall nebo koupit... Můj názor. No nic... Od toho jsou přece právníci, jak si to správně vyložit...Slezman píše:Co se týče NOD32, asi je nabídnuta ke čtení během installu, před stažením ani na jejich stránkách jsem se nic nedočetl, akorát že si po 30 dnech MUSÍM program odinstalovat, nebo koupit.
show must go on..
- Slezman
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- Slezman
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- ki_cz
- Nováček

-
- TomZ2000
- Nováček

-
Mam Kerio a Avast.. kterej mam vyplej a pouzivam jen jednou za cas ze protestuju comp jinak vubec.
a viry nemam, ale asi tim
1/vim co zakazat a povolit kdyz neco zahlasi Kerio
2/ze tu mam pod stolem router... takze ten to hlavne podle me pochyta
ted sem to projel pro jistotu Norton Internet security a antivirem co je v nem a taky nenasel nic. takze predpokladam ze tu nic neni.
Jo jinak kdyby ste chteli poradit nejlepsi Antivir.. tak je to..vyndat sitovej kabel z pc
)))))
a viry nemam, ale asi tim
1/vim co zakazat a povolit kdyz neco zahlasi Kerio
2/ze tu mam pod stolem router... takze ten to hlavne podle me pochyta
ted sem to projel pro jistotu Norton Internet security a antivirem co je v nem a taky nenasel nic. takze predpokladam ze tu nic neni.
Jo jinak kdyby ste chteli poradit nejlepsi Antivir.. tak je to..vyndat sitovej kabel z pc
- shadow
- Středně pokročilý

Mno já jsem po pár měsících zkoušení
dal na dva roky důvěru ESETu. Jejich NOD32 jsem si doslova zamiloval. Opravdu rychlá a kvalitní detekce. Běh residentní ochrany prakticky nepozoruju. Vůbec nezatěžuje systém. HTTP scanner je bezchybný. Program je intuitivní na ovládání a má u nás dobrou podporu - normálně mají u nás založené s.r.o.čko. Eset, spol. s r.o. Bezproblémový chod.
VB100% Results Overview: Eset
35 Success / 3 Failure / 5 No Entry
Poslední failure - Product name: Eset NOD32 v1.1990
More: April 2002 in full

http://www.eset.cz/cz/produkty/oceneni?all_awards=1

VB100% Results Overview: Eset
35 Success / 3 Failure / 5 No Entry
Poslední failure - Product name: Eset NOD32 v1.1990
More: April 2002 in full
Vazeny uzivateli,
radi bychom Vam touto cestou podekovali za vyber antiviroveho systemu NOD32,
ktery predevsim diky unikatni rozsirene heuristicke analyze patri jiz
nekolik let k technologicke spicce na trhu AV. Spolecnost Eset je rekordnim
drzitelem oceneni Virus Bulletin 100% za detekci skodliveho kodu a rychlost
skenovani. Verime, ze Vase rozhodnuti pripojit se k milionum spokojenych
uzivatelu NOD32 na celem svete je raznym krokem k zabezpeceni cennych dat
pred viry, adware, riskware, phishing a dalsimi hrozbami
PotěšíJeste jednou dekujeme za projevenou duveru.
http://www.eset.cz/cz/produkty/oceneni?all_awards=1

show must go on..
- Shit
- Odborník PCT

- TomAker
- Začátečník

To je zajímavý, co člověk to jiný názor 
Přešel jsem z AVG 7 Free na Avast! 4.6 Home Edition a nemůžu si stěžovat
Mě se víc líbí Avast, protože má víc rezidentních ochran a skiny 
Přešel jsem z AVG 7 Free na Avast! 4.6 Home Edition a nemůžu si stěžovat
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W