Jojo, do každého města se lze dostat přes tyhle kněží... Je to asi nejjednodušší...ale já to stejně řešim tak že je se s nima trochu proběhnu a pak jim upláchnuThellwin píše:...
Assassin's Creed
Moderátor: Baneshee
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Thellwin
- Administrátor

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale když pak na konci hry za tebou běží 20 vopičáků, lačnejch po tvý krvi, přestane tě to bavit
Ze začátku sem taky vraždil všechny, třeba každýho člověka kterýho sem viděl na ulici
Ze začátku sem taky vraždil všechny, třeba každýho člověka kterýho sem viděl na ulici
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak to já do města zásadně s kněžíma,nevyhledávám potíže hned jak tam vlezu
Co mě baví je likvidace lučištníků na hradbách.Ono lučištníci uměj bejt otravný,když se na ulici spustí řež a oni do mě začnou šít zeshora...tak jich vždycky pár vyřadim...
Jinak na Acre jsem změnil názor,včera jsem se tam prošel trochu víc a nejvíc mě dostala katedrála po který jsem vylez až nahoru na kříž na věži.Výš už to prostě nešlo,myslím,že je to rozhodně jeden z nejvyšších bodů ve hře ne-li vůbec nejvyšší.Všem doporučuju,jedna z těch věží katedrály je rozbořená a je v ní Templář kterej v mym případě letěl dolů.Na tý druhý věži je vlajka až nahoře na kříži a výhled je doslova kulervoucí...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Mam za sebou 8 z 9 vražd, stravil jsem u toho celej víkend a jsem jednoznačne nadšenej
Altair postupne získává na síle, takze stražím uz ani neutíkam a vetšinou do toho jdu na romskou ferovku (ja vs asi 8-10 pohůnků), masakr.
Každy to mesto je fakt original, ani nemůžu rict, ktery se mi líbí víc. Damašek, to je slunce a krása, Acre to je studenej stredovek, to je človeku taky blízký a Jeruzalem, to je od vseho neco.
Nevynechavam jedinou zachranu lidí a krom "zavodů po strechach za vlaječkama" to delam snad uplne vsechno...
Skoda, ze nejsou nejak na mape videt ty templari, souboje s nima jsou fakt slušny, ale našel jsem jich jen asi 10, rad bych je pobil do jednoho
Altair postupne získává na síle, takze stražím uz ani neutíkam a vetšinou do toho jdu na romskou ferovku (ja vs asi 8-10 pohůnků), masakr.
Každy to mesto je fakt original, ani nemůžu rict, ktery se mi líbí víc. Damašek, to je slunce a krása, Acre to je studenej stredovek, to je človeku taky blízký a Jeruzalem, to je od vseho neco.
Nevynechavam jedinou zachranu lidí a krom "zavodů po strechach za vlaječkama" to delam snad uplne vsechno...
Skoda, ze nejsou nejak na mape videt ty templari, souboje s nima jsou fakt slušny, ale našel jsem jich jen asi 10, rad bych je pobil do jednoho
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ChrastyII
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- Swat
- Mírně pokročilý

Tak já vyřídil osmýho-v Akře.Co se mi hodně zamlouvá je fakt,že to jdu vlastně poprvé a tou hrou doslova pluju,žádný hraní pokus-omyl.Buď se povede stealth kill,nebo mě odhalej a je bitka,kterou si užívám a vždycky jí vyhraju
Co se mi poslední dobou daří je eliminace Templářů...Už třikrát po sobě stejně a sice že čekám na jeho výpad přičemž následuje kopačka na žrádlo,Templář lehne,přepnu na vysouvák a nedám mu na zemi šanci....Má to atmosféru jako prase.Ty hlavní vraždy jsou taky skvělý-prostě když se nepovede stealth,následuje honička městem a stejně ho dostanu aniž bych to pětkrát opakoval.Teď se mi hodně poved ten osmej co se v Akře nalodí na ten svůj koráb...Doskákal jsem tam přes loďky a kůly a zůstal viset z boku na lodi.Počkal jsem až přijde,vyhoup jsem se na palubu a vyřídil ho opět tím skokem.Vynikající je taky rušit hlídky vrhacíma nožema...Pokud chcete vidět komentovanou eliminaci Williama de Monferrat tak zde, http://www.youtube.com/watch?v=aFsrBGMiFE4 ale pozor je to svým způsobem spoiler nicméně takhle by to v ideálním případě mělo vypadat.
Naposledy upravil(a) Swat dne pon 21. dub 2008, 12:09, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Shack
- Začátečník

Tu mate mapu na templarov a vlajky. Snad je to rovnake ako na XBOX360.
Kód: Vybrat vše
http://www.assassinscreed-maps.com/Maps.htmXBOX360
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Díky za mapky, jak prijdu z prace, tak se podle toho pokusim vydat hledat templáře ....
Dá se ve hře pokračovat po dohrání vsech 9 vražd? Mam pred sebou už jen poslední tak bych si ty templaře nechal po ukončení pribehu, jestli to jde .. pokud ne, tak abych je vyridil predtim
Jinak me dost srali ty žebračky a ožralové u pristavu, nastestí, kdyz je človek chytne pod krkem a hodí s nima o zed (i s efektní hlavičkou o tu zed
) tak to moc pozornosti nebudí, takze se jich takhle zbavuju.
Zabíjet je uplne, to mi prijde docela drsný, ale hazet s nima o zed, to zas jo.
Dá se ve hře pokračovat po dohrání vsech 9 vražd? Mam pred sebou už jen poslední tak bych si ty templaře nechal po ukončení pribehu, jestli to jde .. pokud ne, tak abych je vyridil predtim
Jinak me dost srali ty žebračky a ožralové u pristavu, nastestí, kdyz je človek chytne pod krkem a hodí s nima o zed (i s efektní hlavičkou o tu zed
Zabíjet je uplne, to mi prijde docela drsný, ale hazet s nima o zed, to zas jo.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Swat
- Mírně pokročilý

Mělo by jít pokračovat ve hře po všech devíti vraždách,ne?Aby se dál daly hledat vlajky a nebo právě likvidovat Templáři.....Logicky všechny tři města by měly bejt plně odemčený...To jsem taky zvědavej,jak to bude.
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to vcera dohral a nastval me otevrenej konec... Jinak hra docela dobra, i kdyz me nekdy vylozene frustrovala. Ke konci hry me uz straze odhalovali temer porad a dost mi to vadilo...
Lezeni a skakani super, to ze Altair neumel plavat me taky nastvalo, ale zase se clovek setkal s vodou fakt malo
Casem se ta hra stava hodne stereotypni, ale hra nastesti skoncila presne v ty dobe kdyz uz me to prestavalo bavit...
Jinak co bych chtel pochvalit byl skvelej soubojovej system, bojovat me bavilo furt a i ted si to obcas zapnu jen abych si uzil naky ty komba
Lezeni a skakani super, to ze Altair neumel plavat me taky nastvalo, ale zase se clovek setkal s vodou fakt malo
Casem se ta hra stava hodne stereotypni, ale hra nastesti skoncila presne v ty dobe kdyz uz me to prestavalo bavit...
Jinak co bych chtel pochvalit byl skvelej soubojovej system, bojovat me bavilo furt a i ted si to obcas zapnu jen abych si uzil naky ty komba
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- 133
- Začátečník

Pani chcem sa spytat ci gameska podporuje SLI (moc som toho na NETe nenasiel
) a ci by bola rozumne hratelna na A64 FX 61 1GB RAM a 2x6800GT SLI.. Nechcem to zas hrat uplne osekane tak ak by to nestalo za to radsej pockam domov a zahram si to na mojom PC v popise.. diky vsetkym.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Thellwin
- Administrátor

- Swat
- Mírně pokročilý

Tak dohráno.Úplnej konec trochu useklej,ale má to bejt trilogie,tak uvidíme.Finální mise ovšem byla brilantní,takový překvapení jsem nečekal a dost jsem si to užil.Jinak po závěrečných titulcích si lze lehnout zpět do Animusu a naloadovat jakoukoliv část hry,takže ve sbírání vlajek,likvidaci Templářů a potulování se královstvím by neměl bejt problém.Hru jsem odehrál doslova jedním dechem,prostě mě to bavilo.Ano,je to repetivní,ale vždycky jsem si to dokázal nějak zpříjemnit.Byla to prostě paráda!
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sutaz o hru Assassin's Creed. Zapojte sa.
http://www.recenzeher.eu/novinka/vyhraj ... ins-creed/
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- axloth
- Začátečník

-
proc se mame zapojit?MichiGen píše:Sutaz o hru Assassin's Creed. Zapojte sa.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pretoze mozte vyhrat originalku?
Skor by som cakal otazku preco sa nemame zapojit. Ja to nikomu neprikazujem, vobec som to sem nemusel davat, mozte si hladat hodnotne sutaze sami.
Skor by som cakal otazku preco sa nemame zapojit. Ja to nikomu neprikazujem, vobec som to sem nemusel davat, mozte si hladat hodnotne sutaze sami.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Thellwin
- Administrátor

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak po dohrání bych prece jen mel jednu pripomínku ...
Zaver.
Nechci tady spoilovat, tak to nebudu nejak uplne popisovat, jen napíšu, ze proste autori uplne ulítli. Uz jsem si na to zanadaval u Crysis a tady je to podobny, proste to scenarista psal totalne ožralej a sjetej.
Docela decentní hru to dost degraduje a udelalo to z toho frašku, ale na zmršeny zavery her uz jsem si za ty leta zvyknul.
Zaver.
Nechci tady spoilovat, tak to nebudu nejak uplne popisovat, jen napíšu, ze proste autori uplne ulítli. Uz jsem si na to zanadaval u Crysis a tady je to podobny, proste to scenarista psal totalne ožralej a sjetej.
Docela decentní hru to dost degraduje a udelalo to z toho frašku, ale na zmršeny zavery her uz jsem si za ty leta zvyknul.