F1 Challenge RH2005 - PCT Sampionat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

So Smithovym navrhnutim 4 ludi suhlasim, ja by som sa hlasil, ale bohuzial ja mam 2MBit Wifi s neverejnou IP, takze tie pingy by asi neboli neviemco :oops:

2Smith: Ako moj navrh znevyhodnuje slabsie teamy? A k tomu nemyslim si ze by sa silnejsim teamom pacilo to, ze slabsie maju takmer rovnaky pocet bodov...ide o to sa zlepsovat, mozno to bude casom take vyrovnane, ze nakoniec kazdy team sa raz ocitne v oboch skupinach :oops:

Ale samozrejme, nech rozhodnu ostatni...mne je to celkom jedno, hlavne nech ma kto zakladat server :)
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Kai-Yinova změna pravidel pro 2.rocnik PCT šampionátu v F1 Challenge 99-02

1) pojede se na Multimod 2006 (obsahuje Turecko), +Performance pack pro vyrovnani vykonu monopostu
2) delka zavodu se pojede 45%, tzn budou minimálně 2 pitstopy
3) spotreba paliva bude nastavena na 3x, jak je tomu doposud
4) spotreba pneumatik bude snizena na 2x
5) mechanicka poruchovost bude nastavena na Normal
6) bude se dodrzovat max rychlost v boxech, tzn 60km/h
7) mezi povolene pomocniky patri
F1 – Steering assistance
F4 – Stability assistance
F7 – Řazení
F8 – Kontrola trakce
F9 - ABS
F11 – Clutch assistance
Asistence v boxech bude ZAKAZANA.

8) restart zavodu bude pouze pokud během prvniho kola odstoupi minimálně polovina jezdcu.
9) Podoba šampionátu bude podle navrhu Smitha
10) Vedle šampionátu tymu, do kterého se bude zapocitavat pouze ten lepsi z tymu, se pojede i šampionát jezdcu, do kterého se bude zapocitavat vsechno.
11) Za nejrychlejsi kolo v zavode bude udělen 1b

CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jestli můžu, tak já jsem u těch povolených pomůcek jen pro povolení:

F7 - řazení
F11 - Clutch
F8 - trakce

vše ostatní zakázáno - já jezdím totiž bez steering assistance, bez stability s ABS (tu si milerád vypnu ) :) je to větší sranda i když časy na kolo se výrazně zhorší (vaše) a přiblíží se reálným a ne tomu co jezdíte vy :) - není zábava ani umění, když 90% auta řídí PC a 5% vy a 5% náhoda :)

BTW: pokud chceme hrát arcadu - pojďmě do Toca race driver 3 tam jsou F1 taky :) - i motokáry :))

ty pravidla dost komplikujete ... jsem pro dodržování pravidel z LFS serie - restart závodu jen v případě odpadnutí 50% pole během prvního kola :) jinak by Smith OK

jinak je mi to jedno :) já si jezdím pro zábavu je to na PC - když jedu závody v reálu je to o něčem jinym - to mě stojí peníze :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Digitaldoom píše:restart závodu jen v případě odpadnutí 50% pole během prvního kola :)
jedno kolo je blbost protoze tim odebiras jezdci sanci opravit si auto. Jen at se nechaji ta tri kola, jezdec tak bude mit aspon sanci zkusit si opravit auto a zjistit jestli jeho poskozeni bylo (ne)opravitelne.
0118 999 881 999 119 7253
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Digitaldoom píše:jestli můžu, tak já jsem u těch povolených pomůcek jen pro povolení:

F7 - řazení
F11 - Clutch
F8 - trakce

vše ostatní zakázáno - já jezdím totiž bez steering assistance, bez stability s ABS (tu si milerád vypnu ) :) je to větší sranda i když časy na kolo se výrazně zhorší (vaše) a přiblíží se reálným a ne tomu co jezdíte vy :) - není zábava ani umění, když 90% auta řídí PC a 5% vy a 5% náhoda :)

BTW: pokud chceme hrát arcadu - pojďmě do Toca race driver 3 tam jsou F1 taky :) - i motokáry :))

ty pravidla dost komplikujete ... jsem pro dodržování pravidel z LFS serie - restart závodu jen v případě odpadnutí 50% pole během prvního kola :) jinak by Smith OK

jinak je mi to jedno :) já si jezdím pro zábavu je to na PC - když jedu závody v reálu je to o něčem jinym - to mě stojí peníze :)
na pomockach sme sa uz dohodli, budu povolene:
F1 – Steering assistance
F4 – Stability assistance
F7 – Řazení
F8 – Kontrola trakce
F9 - ABS
F11 – Clutch assistance
teda myslim, ze su to tie...

a co sa tyka toho restartu, budu 3 kola, vid cool.user
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Digitaldoom píše:jestli můžu, tak já jsem u těch povolených pomůcek jen pro povolení:

F7 - řazení
F11 - Clutch
F8 - trakce

A jak k tomu přijdou jezdci na klávesnici :roll:
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

PetoS píše:F9 - ABS
to ne, ABS bude vypnuté :wink:

//edit:
předběžná pravidla pro druhou sezónu jsou zde: http://temp.slovacek.eu/pravidla_podzim2006.txt
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
MartanCJ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartanCJ »

Čus psal sem na ICQ coolrainovi a ten řikal že už to tady nevede tak bych se rád přihlásil přes fórum.
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

MartanCJ píše:Čus psal sem na ICQ coolrainovi a ten řikal že už to tady nevede tak bych se rád přihlásil přes fórum.
By mně taky zajímalo kdo to teď vede....
Nemá někdo seznam týmů a jezdců na příští sezonu?
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Je pravda ze clovek ktory by tu vsetko organizoval by mal byt... skoda, ze sa toho vzdal Cool.user :sad:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

F7 - řazení
F11 - Clutch
F8 - trakce

sory za OT ale souhlasim s digi,ted jezdim baraze na simracing "rfactor" a i v barazi"volnej zavod pro verejnost" je povolena pouze spojka ,abs,trakce ,razeni /////vse ostatni zakazano
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Carlos píše:
MartanCJ píše:Čus psal sem na ICQ coolrainovi a ten řikal že už to tady nevede tak bych se rád přihlásil přes fórum.
By mně taky zajímalo kdo to teď vede....
Nemá někdo seznam týmů a jezdců na příští sezonu?
Dá se říct, že o chod šampionátu se teď starám já. :)
Seznam týmů a jezdců samozřejmě mám.
serizovatel píše:sory za OT ale souhlasim s digi,ted jezdim baraze na simracing "rfactor" a i v barazi"volnej zavod pro verejnost" je povolena pouze spojka ,abs,trakce ,razeni /////vse ostatni zakazano
my zas nemáme povolené ABS, ale promyslíme to (ovšem nejspíš až pro další sezónu)
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

ok, takze som tu :) , ako pisal petoS, ja sa prisposobim :roll: , len nech sa ide.... terminy este nie su dohodnute? :oops:
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

IMHO by sme uz mohli konecne zacat zavodit...sa tu dohadujeme viac ako FIA pomaly :?

A co keby si kazdy stiahol tento

http://www.ceskaf1liga.cz/download/2005/Turkey.zip

subor a mohli by sme jazdit ozajstne turecko namiesto a1 ringu? :)
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Jimak jakou sezónu budeme jezdit? Stále RH 2005? Asi ano co?
?
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Gorr GrimWolf píše:Jimak jakou sezónu budeme jezdit? Stále RH 2005? Asi ano co?
Na 90% zůstáváme na RH2005 s tím, že se použije jiný performance pack.
PetoS píše:...subor a mohli by sme jazdit ozajstne turecko namiesto a1 ringu? :)
jj, to by neměl být problém.

Dneska přijďte všichni na IRC, jako obvykle 20-21h...
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Smith píše: Dneska přijďte všichni na IRC, jako obvykle 20-21h...
dneska nemžu du se kouknout na prohru slavný Spartičky :roll:
Odhlasujte co chcete já se podřídim...

PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Vieteco, na IRC sa nikdy nezideme vsetci, podla mna to tam nema zmysel, ved vlastne uz zostava len jedna vec:

TERMINY ZAVODOV
- urcite budu pevne a zhodli sme sa na tom, ze len raz do tyzdna
- ti, co sme boli na IRC sme sa dohodli, ze naj termin by bola asi nedela 20:00h, takze skuste sem napisat, ci sa vam to hodi, popripade KEDY sa vam to hodi.

myslim ze uz nic ine nezostava, bude sezona RH 2005 s pridanou tratou Turecko a performance pack upravi Smith alebo Cool.user, vy sa dohodnite :) takze ked sa dohodneme na terminoch mohli by sme zacat jazdit.

//aha teraz ma napadlo, ze by mohli napisat ti, ktori by boli ochotni robit server (a maju na to linku) pretoze kedze sa pojdu 2 skupiny, nemoze to robit jeden clovek, min 2ja aj to by este bolo malo :oops: takze cim viac ludi bude ochotnich tym lepsie :) ja bohuzial mam WiFi, takze u mna to mozne nie je
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Zatím nejlíp vychází neděle.
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Tak ta nedele urcite pujde. Server delat muzu, v tom neni problem.

A ted k tomu modu, ja bych jezdil na 2006multimodu.

CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“