Na druhou stranu pro pěchotu je ta mapa celkem opruz.
Moderátor: Baneshee

za minutu ani nenajdu co musim prekopirovat, pak cekat az ti to nekdo po patchy nekam nahraje, pak to stahnout a doufat ze to pujde a to nekolikrat mesicne, za to mi 200kc teda nestoji ... ale na to prijdete samixecuttor píše:Frostys +1 aneb jak může bejt někdo tak strašně moc línej že zaplatí 200,- za minutu práce?

Je to individuálne, študentom a sockám sa to oplatí ale vyťaženým pracujúcim ľudom nie.Wiruz píše:za minutu ani nenajdu co musim prekopirovat, pak cekat az ti to nekdo po patchy nekam nahraje, pak to stahnout a doufat ze to pujde a to nekolikrat mesicne, za to mi 200kc teda nestoji ... ale na to prijdete samixecuttor píše:Frostys +1 aneb jak může bejt někdo tak strašně moc línej že zaplatí 200,- za minutu práce?

Wiruz píše:xecuttor píše:Frostys +1 aneb jak může bejt někdo tak strašně moc línej že zaplatí 200,- za minutu práce?
za minutu ani nenajdu co musim prekopirovat, pak cekat az ti to nekdo po patchy nekam nahraje, pak to stahnout a doufat ze to pujde a to nekolikrat mesicne, za to mi 200kc teda nestoji ... ale na to prijdete sami