nVidia GF100 - spekulační thread
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nVidia GF100 - spekulační thread
nvidia mela dobry quartal hlavne z duvodu ze vyprodala vsechny cipy ze skladů z duvodu silneho nedostatku GPU na trhu v poslednim quartalu kdy defakto ATI mela omezene mnozstvi karet a nvidia na tom byla jeste hur (ta ale mela plne sklady lezaku kterych se zbavila asi za velice vyhodne ceny)
Vyrobci karet proste nemeli na vybranou protoze nemeli co vyrabet.
Vyrobci karet proste nemeli na vybranou protoze nemeli co vyrabet.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Předpokládal jsem, že každému dojde jak jsem to myslel, tobě opět nic. Co takhle trochu umět číst mezi řádky?Krteq píše:Chladičem s heatpipe jsou vybavovány high-end modely GeForce už od modelu 7900 GTX, stačilo by se podívat pod plastový kryt
- janis
- Začátečník

To máš pravdu,i když záleží na investorech,jak dlouho jsou ochotní i dlouhodobě ztrátového klienta držet nad vodou a věřit,že je schopen se "uzdravit" a vrátit vložené investice na výnosech - viz dlouhodobě ztrátová AMD,kterou už roky leckteří proroci odepisují a ona pořád dýchá.nVidia stojí na vícero nohou,takže ztráty v jedné divizi může sanovat zisky v jiné,o její budoucnost bych se vůbec nebál.richie08 píše:
Nicméně zároveň si nalijme čistého vína. Žádná firma si nemůže trvale dovolit velké průšvihy.
A k Fermi: myslím,že mezi velkou částí PC gamerů má nVidia takovou pověst,že kdyby zmetkové wafery rozřezala, zalila do průhledného akrylu a potiskla nějakým příhodným sloganem,vydělá už jen na prodeji těchto klíčenek nemalou částku.
- blekota je boss
- Začátečník

Naposledy upravil(a) blekota je boss dne stř 24. úno 2010, 10:39, celkem upraveno 1 x.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukam Nvidia opet nezklamana s tema slajdama
.
Ale apson se bude cemu smat
Ale apson se bude cemu smat
- Stewart7
- Nováček

Stratos píše:Koukam...
- beardie
- Středně pokročilý

no ani by som sa nedivil, ak by bol ten slajd realny
ak je to fake, tak skutocny slajd bude vyzerat podobne
ak je to fake, tak skutocny slajd bude vyzerat podobne
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- nou
- Začátečník

-
ako keby to uz raz neurobila. pokial si pametam tk uz take klucenky predavala.janis píše: A k Fermi: myslím,že mezi velkou částí PC gamerů má nVidia takovou pověst,že kdyby zmetkové wafery rozřezala, zalila do průhledného akrylu a potiskla nějakým příhodným sloganem,vydělá už jen na prodeji těchto klíčenek nemalou částku.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Nemá... to je spíš sesměšnění nVidie, jak kdyby to dělal nějaký šašek...Stewart7 píše:Stratos píše:Koukam...OMG pochybuju že má tohle na svědomí nVidia
...
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tomco píše:preco az 3 fajky u teselacie ?
lebo radeon ma iba jednu
to jak by vyzerala nV popri radeone keby mala rovnako fajociek?
...
- no-X
- Středně pokročilý

Buďto nejsi pod NDA a můžeš vše říct naplno, nebo jsi pod NDA a o produktu nesmíš mluvit. Žádná možnost mezi neexistuje.bandita píše:Předpokládal jsem, že každému dojde jak jsem to myslel, tobě opět nic. Co takhle trochu umět číst mezi řádky?
Co jiného jim zbývá? Pokud navíc musejí srovnávat s HD5800, protože na HD5900 nestačí, mluví to samo za sebeStewart7 píše:OMG pochybuju že má tohle na svědomí nVidia
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tím spíš to bude pravé... i watermark na pozadí vypadá autenticky...Pavel.P. píše:Nemá... to je spíš sesměšnění nVidie, jak kdyby to dělal nějaký šašek...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- no-X
- Středně pokročilý

Hej, má to ještě pokračování...

... no nic... alespoň jsem něco zjistil, když jsem si s tím hrál - buďto to v nVidii dělali fakt hodně narychlo, nebo je to opravdu podvrh - je tam dost grafických chyb
... no nic... alespoň jsem něco zjistil, když jsem si s tím hrál - buďto to v nVidii dělali fakt hodně narychlo, nebo je to opravdu podvrh - je tam dost grafických chyb
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Přesně, ani jeden není slajd nvidie, jelikož i ten první by vypustil naprostý blbeček... toto vypustit marketingové, tam jim utrhnu hlavy... (bavím se o prvním, jelikož ty 3 fajfky nemají chybu
)
...
- flyer
- Začátečník

Kód: Vybrat vše
http://www.digitimes.com/news/a20100225PD202.htmlQ6600, DFI Lanparty ICFX3200-T2R/G, GEIL Black Dragon 8GB DDR2 800MHz CL4, Radeon 4870 512MB, WD 80GB+160GB+500GB, Benq E2200HDA
PhenomII_X4_955, ASUS M4A785TD-V EVO, Zeppelin 4GB DDR3 1600MHz CL9, GTX260 896MB, WD 500GB, Acer X243H
PhenomII_X4_955, ASUS M4A785TD-V EVO, Zeppelin 4GB DDR3 1600MHz CL9, GTX260 896MB, WD 500GB, Acer X243H
- Federmann
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to napsal 16. ledna, ale … ??? Třeba to jen opsali.flyer píše:April ??Kód: Vybrat vše
http://www.digitimes.com/news/a20100225PD202.html
- godlike
- Středně pokročilý

-
Asi dost blbej pro NV.
Cim blize bude lunch,tim vice se budou objevovat ruzny polopravdy a voloviny.
Na druhou stranu,cesky pctf jiz GTX480 ma.OBR ji ma otestovanou,jen se ceka na 26tyho.Brezna?Mozna dubna.
Na druhou stranu,cesky pctf jiz GTX480 ma.OBR ji ma otestovanou,jen se ceka na 26tyho.Brezna?Mozna dubna.
Mac...
- Federmann
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) Federmann dne čtv 25. úno 2010, 21:09, celkem upraveno 2 x.