-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
Aj tak si myslim, ze po vyjdeni dataca budu vsetci behat ako Death Knightovia... Velmi to zlahcuje Blizzard tuto hru a to pritiahne plno debilov a hra pojde do sraciek. Dufam, ze to tak nakoniec nebude, no uvidime. Kazdopadne tu mame Warhammer Online v pripade srackovania WoW
No skoda tych poplatkov mesacnych za hranie.-) vyhodenych
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Death Knight mi pripada ako mix palacha,shamana a wara 
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- balaam
- Začátečník

Po vydání datáče bude více lidí DK a pak je to zase omrzí. Úplně stejně jako byli všichni na začátku BC blood elfové, nejlépe paladini a alíci zas měli tuny šamanů... No a pak se normálně začlení do hry. Ale hrozně se těším na otevření datadiskové zóny... Při BC všichni čekali u portu, byli tam bitky apod. Prostě úžasná atmosféra. Teď to chci zažít zas 
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No, tak jsem si toho druida rozexpil, tak uvidíme
Zatím je to horror, snad to bude s příchodem medvěda lepší... Jinak pokud vím, tak na nový ostrov se bude cestovat lodí z hlavních měst ne? Takže bitky budou až přímo na místě... Já si to stejně koupím asi až po gta4
Stejně tam budou na začátku dlouhé fronty na questy...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- balaam
- Začátečník

Tak to určitě ano, jde o to, že tam bude spousta lidí a třeba nebude problém hned sehnat partu na nový dungeon, nebo tak... I když nevím, jestli je v začáteční lokaci Nortu nějaký dung, ale měl by být, pokud si dobře pamatuju 
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- Butch
- Středně pokročilý

hypnotic666 píše:No, tak jsem si toho druida rozexpil, tak uvidímeZatím je to horror, snad to bude s příchodem medvěda lepší....
No tak ja druida mam za aliky na Frostmane na 70lvl a pak jeste locka na 70 a ted na DT si taky rozjizdim alta druida.
Ta class je proste super. Prestane te bavit tankovat a jdes heal.
Na DT byl muj main lock, urcite se rychleji expi a mam ho minimalne stejne rad, jako druida
Na DT za hordu budu mit pak to same jako jsem mel za aliky na Frostu, vzhledem k tomu ze tady je ted super parta lidi, tak si za ali uz asi nezahraju. Toho druida mi bylo fakt lito a tak si ho delam znovu.
Co se tyce expeni, Druid neni nic extra. Jinak bonus pro hrace je zdarma na 68 lvl normalni litaci forma.
Treba s lockem nebo huntem se expi mnohem lepe. Ale zase hunt a lock na nic jinyho nez DPS neni.
Druid je takova univerzalni class a nesouhlasim s tim ze umi vse ale nic poradne.
To je pekna blbost.
Jako healer je treba na raid vybornej. Samo ne na MT, ale na dohealovani raidu nema konkurenci.
Na PVP je taky skvelej heal.
Dale tank. S dobrym gearem se vyrovna v pohode warrovi a dokaze mit daleko vetsi TPS.
Jsou asi bossove kde je lepsi warr, ale jsou i taci, kde je zase lepsi druid.
Jako DPS v kocce je druid v haji a musi mit o hodne lepsi gear nez ostatni dps aby se jim vubec priblizil. Ale jako moonkin taky ma sve misto v raidu. +5% critu je vice nez dobre.
Se slusnym gearem (vetsinou mix cloth a leather) dokaze moonkin davat fakt solidni DPS.
neni problem 1000+ s T4/badge/craft gearem a kolem 1000 spell dmg.
Druid je fakt vyborna class a rozhodne s nim neni nuda
Expeni nic moc, medved maximalne pomuze prezit vice nepratel, kdyz se na tebe sesypou.
Kocka zase ma slusny DPS, ale rozhodne to nema na Hunta nebo Locka.
Lock si dava treba 5 mobu stejneho levelu najednou, coz s druidem vetsinou nelze.
Hunt zase moba slozi daleko rychleji a jeho pet je mu slusnym supportem.
Lock ma sice pety taky, ale opravdove vyuziti maji az na 50 lvl kdy se vetsinou jde do demonology kvuli felguardovi na dolevelovani. Jinak dps petu u locka je oproti petum u hunta naprosto smesne. S huntem jsem si dobehl na Alicke uzemi pro Ravagera, a nelituji toho(cca 2 hodiny cesty a par chcipnuti
Ma ultimatni dmg, dava skoro tolik co ja
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

ja mam druida jako alta a musim rict, ze se expil pomerne dobre...Kdyz si clovek zvykne na to, ze je to defakto meele classa (pri expeni) tak je vsechno v pohode...Jen se clovek musi naucit pullovat a pak sem mival honku v situaci kdy zabijis nejaky lidi a jelikoz jsou to sraby tak zacnou pri malo HP zdrhat, nejlepe do dalsiho packu
V tomhle ma druid obrovskou nevyhodu, bud se za nim rozbehne a tim riskuje body pull nebo zacasti moonfire a bude doufat ze lehne driv nez dobehne k ostatnim. To je asi taky jediny, jinak tohle vsechno vyvazuje stealth a heal !! Ja jsem defakto skoro nechlastal a nejdel kdyz jsem expil. Manu vyregenerujes behem kockovani a naslednou ztratu HP zase dohealujes
tohle je proste super....
Jinak nehraju za ferala ale za resto a musim rict, ze na to jak me nebavi pvp (s shadow priestem) tak s druidem je to uplne jiny kafe... Sice je resto druid vetsinou prvni na rane ale treba lockum a jejich dotkam se smeju do ksichtu
A to mam zatim jen asi 200 resilence...vetsi problem mi delaj treba Hunteri, tech se docela i bojim....
Druida vsem doporucuju, nevim sice jestli zrovna jako prvni char ale jako alta urcite pac je to klasa ktera dokaze cloveka zabavit tim, jak je uzasne vsestrana...
Jinak nehraju za ferala ale za resto a musim rict, ze na to jak me nebavi pvp (s shadow priestem) tak s druidem je to uplne jiny kafe... Sice je resto druid vetsinou prvni na rane ale treba lockum a jejich dotkam se smeju do ksichtu
Druida vsem doporucuju, nevim sice jestli zrovna jako prvni char ale jako alta urcite pac je to klasa ktera dokaze cloveka zabavit tim, jak je uzasne vsestrana...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- balaam
- Začátečník

no umi sice všechno, ale nic pořádně. Už tu nejsou doby, kdy byl druid lepší tank, než warr... Má druhý největší heal, takže se hodí jen jako offheal a jako DPS taky není nejlepší, takový mage, nebo lock ho hravě předčí dmgem... Je sice všestranný, ale v end game obsahu nehraje nikdy první roli... Maximálně off... Offtank, offheal atp.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Butch: Já jsem to samozřejmě nemyslel tak, že je druid k ničemu, pokud to tak vyznělo. Ve wowu se dá hrát každá classa, za ty roky už je to celkem vyladěné.. Mám ten samý názor co balaam, je to prostě momentálně offtank, offheal atd, ale co jsem čelt, tak blizz se vyjádřil, že chce ty classy více sblížit, tak aby si právě lidi nevybírali tanky, healy atd vyložene podle classy...
Jinak toho druida budu mít teda na tankování mno, chci si to zkusit, jaký to je
Heal fakt ne, toho mám dost... Hrál jsem rok a půl jako resto shaman, kterého jsem hloupě prodal, když jsem si myslel, že s wowem nadobro končím
Takže jsem si musel shamana vyexpit znova, ale teď už jako enha
Ten druid mě právě lákal proto, že se s ním dá dobře vyhrát a může to být zábava, což teda zatím moc nepozoruju, je to spíše utrpení, i když v medvědovi už se to celkem dá
Uvidíme co kočka, kámoš říkal, že s ní to je teprve pohoda to expení...
Co se týče těch úvodních dungů v nortu, tak v obou startovních lokacích je dung
Já jdu rozhodně tam, kde je The Nexus... Na ten se strašně těším, vypadal výborně 
Jinak toho druida budu mít teda na tankování mno, chci si to zkusit, jaký to je
Co se týče těch úvodních dungů v nortu, tak v obou startovních lokacích je dung
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- balaam
- Začátečník

Hehe, udělal jsem to samé s rozdílem, že nový acc jsem si koupil, po třech sedmdesátkách se mi už další postavy levelovat opravdu nechtělohypnotic666 píše:Hrál jsem rok a půl jako resto shaman, kterého jsem hloupě prodal, když jsem si myslel, že s wowem nadobro končím
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne, proto druida nechci hrat, od všeho něco dohromady nic, a to mi nevymluvis. Pala je best aoe tank na trash, na single target vede war, jakmile je mob caster tak s tim druid nic moc neudela, tzn druid zustava v roli off tanka, pripadne pohodvy MT na heraky a normaly a kara, coz nic moc neni. S tim balancem bych to tak moc dobre nevidel, 5% crit sice pekny ale zachvili se vymani, nema nic na shozeni agra, proste porad je to takovej party support jako shaman a paladin, a ty to maj jednoznacne dany, tak nevim proc by to nemel byt i druid, jen kvuli tomu ze ho hrajes?. moc dobre si pamatuju jak sem v za ruloval s rougem co mel cca 1720 ap unbuff, 250 hit druida co mel pres 3k ap v kocce, navic ten attak speed 1s je uboze smesnybalaam píše:no umi sice všechno, ale nic pořádně. Už tu nejsou doby, kdy byl druid lepší tank, než warr... Má druhý největší heal, takže se hodí jen jako offheal a jako DPS taky není nejlepší, takový mage, nebo lock ho hravě předčí dmgem... Je sice všestranný, ale v end game obsahu nehraje nikdy první roli... Maximálně off... Offtank, offheal atp.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- honny
- Středně pokročilý

Což ostatně může i teď a to naprosto bez problémupeterch píše:a to pritiahne plno debilov a hra pojde do sraciek
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm jaká class je nejlehčí na hraní? Tak ono to chce rozlišovat jestli se pak člověk zaměří na PvP nebo PvE...
V PvE je dnes už ovládání každé class směšně jednoduché. Většinou o mačkání několika buttonů, schopnosti spolupracovat s ostatními a pochopení principu encounterů, kterých je v podstatě pár typů, jen se postupně obměňují (např 4H - Maulgar - Karathress - Council... a takových příkladů by se našlo víc).
PvP už je trochu o něčem jinym, jasně běhat BGčka zvládne asi každej, ale pohybovat se v arenách od ratingu nějakých 1700-1800 dál už vyžaduje nějaké to ovládnutí své classy a i znalosti ostatních class poskytují určitou výhodu (člověk ví s čím může od protivníka počítat...)
Takže zatímco si za rogunu v BT/MH točím dps cycle (spamování tří abilit..), tak v arenách jsem měl problémy se přehoupnout přes 1700rat (i když rogue-rogue není ideální kombinace a s resto droodem bych se asi dostal o něco dál..)
A v PvP je imho mnohem lehčí se protlouct, když to člověk umí hrát... Jen si najde parťáka/y do arén, sehrajou se a za chvilku už jim rating hezky stoupá... V PvE je to dost o tom mít někde kontakty, nebo hrát zrovna class, který je nedostatek (což se celkem blbě odhaduje dopředu )). Jinak se může stát, že člověk se sebevětším skillem chodí KZ/ZA, zatímco nějaká lamka raiduje BT/MH...
Ad druid... Zrovna jsem si rozjel alta (aktuálně někde kolem lvlu45) a ve wotlk z něj chci mít maina... Rogue už mě nějak nebere, tak z něj asi bude jen pvp alt .)
Expí se mi s ním krásně, a rozhodně to je (minimálně pro mě) jednodušší/rychlejší než za rogunu nebo mága. S kočkou to jde samo, na větší packy je bear a možnost healu krásně umožňuje expit bez přestávek...
To že, umí všechno, ale nic pořádně je možná pravda, ale při postupech blizzu tu vždy bude nějaké uplatnění a o raidspot v endgame instancích bych se rozhodně nebál...
V PvE je dnes už ovládání každé class směšně jednoduché. Většinou o mačkání několika buttonů, schopnosti spolupracovat s ostatními a pochopení principu encounterů, kterých je v podstatě pár typů, jen se postupně obměňují (např 4H - Maulgar - Karathress - Council... a takových příkladů by se našlo víc).
PvP už je trochu o něčem jinym, jasně běhat BGčka zvládne asi každej, ale pohybovat se v arenách od ratingu nějakých 1700-1800 dál už vyžaduje nějaké to ovládnutí své classy a i znalosti ostatních class poskytují určitou výhodu (člověk ví s čím může od protivníka počítat...)
Takže zatímco si za rogunu v BT/MH točím dps cycle (spamování tří abilit..), tak v arenách jsem měl problémy se přehoupnout přes 1700rat (i když rogue-rogue není ideální kombinace a s resto droodem bych se asi dostal o něco dál..)
A v PvP je imho mnohem lehčí se protlouct, když to člověk umí hrát... Jen si najde parťáka/y do arén, sehrajou se a za chvilku už jim rating hezky stoupá... V PvE je to dost o tom mít někde kontakty, nebo hrát zrovna class, který je nedostatek (což se celkem blbě odhaduje dopředu )). Jinak se může stát, že člověk se sebevětším skillem chodí KZ/ZA, zatímco nějaká lamka raiduje BT/MH...
Ad druid... Zrovna jsem si rozjel alta (aktuálně někde kolem lvlu45) a ve wotlk z něj chci mít maina... Rogue už mě nějak nebere, tak z něj asi bude jen pvp alt .)
Expí se mi s ním krásně, a rozhodně to je (minimálně pro mě) jednodušší/rychlejší než za rogunu nebo mága. S kočkou to jde samo, na větší packy je bear a možnost healu krásně umožňuje expit bez přestávek...
To že, umí všechno, ale nic pořádně je možná pravda, ale při postupech blizzu tu vždy bude nějaké uplatnění a o raidspot v endgame instancích bych se rozhodně nebál...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Butch
- Středně pokročilý

No My jsme zatim byli SSC a TK
S tim ze z TK: Alar, Void, Solarka - Down
a ze SSC: Hydross a Lurker - Down
Jedinne misto kde byl fakt potreba paladin jako tank byla Solarka a jeji addi, tak aby slo je AOEckovat.
Jinak vsude zatim stacil Warr nebo Duid a nedelaly se rozdily jestli pujde ten nebo ten, protoze jsme byli radi ze se vubec jde a ze jsme se slozili na raid.
Je mozny ze treba nekde v BT nemuze tankovat neco Druid, protoze nema nejake ability jako warr, ale to netusim, protoze tam jsme zatim s guildou nebyli
Co se tyce toho expeni, myslel jsem to tak, je ze to nic moc proti lockovi nebo huntovi.
Jinak ale to celkem jde
S tim ze z TK: Alar, Void, Solarka - Down
a ze SSC: Hydross a Lurker - Down
Jedinne misto kde byl fakt potreba paladin jako tank byla Solarka a jeji addi, tak aby slo je AOEckovat.
Jinak vsude zatim stacil Warr nebo Duid a nedelaly se rozdily jestli pujde ten nebo ten, protoze jsme byli radi ze se vubec jde a ze jsme se slozili na raid.
Je mozny ze treba nekde v BT nemuze tankovat neco Druid, protoze nema nejake ability jako warr, ale to netusim, protoze tam jsme zatim s guildou nebyli
Co se tyce toho expeni, myslel jsem to tak, je ze to nic moc proti lockovi nebo huntovi.
Jinak ale to celkem jde
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s tim co napsal filletzz se neda nez souhlasit, roug je v podstate sinistr/bs, nadelat si nejaky cp S&D a dokola jedine kdyz sou cp navic tak ten envenomek a dokola
no a jelikoz sem mel tu cest hrat za vic postav i pretbc 40kovy raidy vcetne aq40 tak to fakt bylo jen o tom, ze clovek spamoval jedno az 4 tlacitka
, no a jeste uplne no brain addony typu big wings atd, nerikam ze jsou spatny, ale da se hrat i bez nich, vetsinou ma boss nejaky kecy nebo zacne delat nejako jinou animaci, ale pro healera to je lepsi, pac fakt neni cas na to koukat co se kde sustne
. V tomhle mi prijde pvp vic zazivny jasne clovek se nauci co na jakou classu plati a to jede, ale rekneme ze si muze i vyhrat a provadet vselijaky vychcavky a to se mi libi
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Matias
- Začátečník

-
1: Poraďte my addon na aktuální sořadnice kurzoru myši.
2: A pak addon kterej ukazuje kolik dostanu peněz za věc když jí prodám vendorovi.
Ten druhej mám ale nevim kterej to je, omylem jsem ho vypnul a nechci to zkoušet abych nezapnul nějakej starej/blbej addon.
2: A pak addon kterej ukazuje kolik dostanu peněz za věc když jí prodám vendorovi.
Ten druhej mám ale nevim kterej to je, omylem jsem ho vypnul a nechci to zkoušet abych nezapnul nějakej starej/blbej addon.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Souřadnice umí např titan panel nebo metamaps...
Cenu itemů ukazoval auctioneer
Cenu itemů ukazoval auctioneer
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Matias
- Začátečník

-
Sem našel: cartographer, ten umí jak vlastní polohu tak polohu kurzoru a dalších milion věcí, zatim testuju...
..auctioner mám, dík.
..auctioner mám, dík.
- Skeeter
- Začátečník

Tak co rikate na reset honoru a BG marek s prichodem wotlk ? Ja jsem docela i pro, alespon si lidi nebudou ted farmit honor aby si pri lvl80 hned nakoupili epix pvp itemy. Ale nemusite zoufat, s predposlednim patchem pred datadiskem bude par novejch itemu, plaste a nausnice
Kdyztak tady je puvodni clanek na MMO-CH.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Matias
- Začátečník

-
No a dostanu nečo za ty marky a za honory, nebo propadnou?, četl jsem ten článek ale my english not well..