LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

Hm, koukám že Rohany moc nemusíte. Já mám ráda jejich hrdiny nejvíc toho trpaslíka a Legolase, ovšem když sem zkoušela Gondory, šlo to všechno tak nějak líp 8-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Lucca píše:Hm, koukám že Rohany moc nemusíte. Já mám ráda jejich hrdiny nejvíc toho trpaslíka a Legolase, ovšem když sem zkoušela Gondory, šlo to všechno tak nějak líp 8-)
Jo, to se nedivim :)

Rohan má opravdu snad jen ty Enty (ty jsou schopny rozhodnout bitvu - občas), Gondor má podobnych ale nekolik.

Kámoš mi ted nutí nejaky Epic Battles - prej je to dobrej mod, zkoušel jste to nekdo ??
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

S Entama to je fajn, nebo pak mrtvé duše :) no ale to si člověk trochu počká
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

O víkendu jsem zkoušel ten Epic warfare mod a je to opravdu slušný, přibilo pár hrdinů (i kdyz brutalne drahych), 2 novy strany + to zvyšuje počet použitelnych jednotek asi na dvounásobek.

Bitvy uz jsou ted skoro jak ve filmu, slušný.

Funguje to na patchi 1.02, takze Gondor je dost zkrouhnutej (vše dražší, stavba veží pomalejší atd.) ale pořád se to dá. Došlo taky k vylepšení AI, i kdyz nijak razantne.

Ale po LANu nas to bavilo dost :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

ja.viper
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja.viper »

No tak Lotr :BFME me teda opravdu chytil to se musi nechat ,akorat je skoda ze to bylo tak kratke .resp cekal bych na nejaky datadisk ...
jinak nejradis jsem mel Gondor a pak az rohany :) a asi je ve me spis dobro nez zlo :-D :-D :-D :-D :twisted: :twisted: :twisted:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

ja.viper píše:No tak Lotr :BFME me teda opravdu chytil to se musi nechat ,akorat je skoda ze to bylo tak kratke .resp cekal bych na nejaky datadisk ...
jinak nejradis jsem mel Gondor a pak az rohany :) a asi je ve me spis dobro nez zlo :-D :-D :-D :-D :twisted: :twisted: :twisted:
Kampan kratká, skirmish nekonečnej :) V tom bych nevidel problem....

ja.viper
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja.viper »

tak urcite Skirmish ten toho hodne nahradi ;) ale clovek se do toho tak nevzije kdyz nema nejaky ten pribeh ... ale kazdopadne diky za skirmis;)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, me se taky víc líbilo, kdyz se tam ala film přižene nejaká posila nebo tak, to ve skirmish bitve človek nevidí, ale lepší než nic :)

Hrozne mi tam chybí obrana Minas Tirith, tu bych na skirmish hrál snad furt..
Jednou jsem ji sosl jako nejakou bonus mapu, ale byla tam uplne uchylná kamera :(

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Sentenced píše:Hrozne mi tam chybí obrana Minas Tirith, tu bych na skirmish hrál snad furt..
Přesně,na tenhle level nikdy nezapomenu....naprosto dokonalej :D :worship:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
ja.viper
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja.viper »

no tak jiste .... bylo to jedno z vyvrcholeni cele hry :up:
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Hoy lidi,nekde sem videl nejakej typ jak zrychlit hru ale ted to nemuzu nikde najit.Nevite o necem?Mam nic extra notas a jedu na uplny low :x
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Nevite nekdo kam se ukladaji replay soubory? Chtel bych si prehrat nejake stahle z netu. Dik predem
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

kaimaster píše:Nevite nekdo kam se ukladaji replay soubory? Chtel bych si prehrat nejake stahle z netu. Dik predem
C:\Documents and Settings\**Uživatel |>\Data aplikací\My Battle for Middle-earth Files\Replays
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

díky Goodmane :)
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Master_king
Nováček
Nováček

Příspěvek od Master_king »

TY MODY fungujou jenom na patchy 1.02 nebo i 1.00??
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Master_king píše:TY MODY fungujou jenom na patchy 1.02 nebo i 1.00??
Řekl bych, že jen na 1.02 - jestli si to ješte dobre pamatuju tak na 1.0 to nejelo a bylo třeba patchovat. Bohužel to trochu zdrtí Gondor, ale co už :) I tak je dobrej..

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Nie je to tak davno co vysiel patch 1.03 a prinasa tieto zmeny ... je to komplet v cestine:
http://forum.thebattleformiddle-earth.c ... 6114#26114
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Mtex píše:Nie je to tak davno co vysiel patch 1.03 a prinasa tieto zmeny ... je to komplet v cestine:
Patch 1.03 ještě nevyšel :wink:.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

GoodMan píše:
Mtex píše:Nie je to tak davno co vysiel patch 1.03 a prinasa tieto zmeny ... je to komplet v cestine:
Patch 1.03 ještě nevyšel :wink:.
Hmm... je to mozne...a rozmyslal som, ze kedy vlastne vysiela a on este teda nevysiel :oops:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cus chtel bych se zeptat je mozne zmenit populacni limit u ver 1.02 tak jak to bylo u ver 1.01 pridanim slozky ini a ediotovanim souboru s nastavenim ?

nejak to hazi chybu pri spusteni :wink:

dik
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“