Třeba opravdu lepší simulátor nehrál
Já myslím že je to docela dobře vyvážený, jízdní model není tak arkádovej jako v předchozích NFS, přirovnal bych tak trochu k RD3. Grafika je super, optimalizace na NV dobrá a na atinách to snad opraví další ovladače, vždyť ta hra se prodává snad jen týden? Jinak jízda se Zondou ve SPA je docela zážitek, zvuk motoru je taky good.
Jinak v demu profil bohužel není.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Jak vypada ten propad FPS na ATi kartach ? Hraju to uz 4dny a zatim jsem se nesetkal s zadnym sekanim, tak nevim.Cetl jsem diskuze i jinde, ze na ATi kartach to dela neplechu, ale z vlastni zkusenosti posoudit nemohu, protoze jak rikam, u me naprosto bez problemu, coz nechapu, ale jsem rad
Predpokladal jsem , ze je to z duvodu nedostatku RAM na karte , ale jak koukam ty mas taky 512MB verzi . Proste , jede to v pohode a pak se to kuchne ( dost krute ) .
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
No treba ten rfactor nebo lfs se mi zdaj lehci, tak nejak tam lip citim tu hranici mezi prilnavosti a kdy to uleti, hlavne neovladatelny se mi zda porsche cayman vytuneny naplno to bylo snad porad v driftu, ale uplne nejhorsi sou ti oponenti, napr. zavod na NS v 4 kategorii kdy tam mam jet se supersportem po te silnicce a ti kreteni do me narazi ze vsech stran a jeste o me brzdi je proste silenej, nebo ted na brands hatch kdy se rozsekaj hned v prvni zatacce je taky super pokusim se to ubrzdit a stejne nekdo do me narazi ze zadu ... a na prostredni obtiznost to je zas moc lehky. Skoda ze tam nejde nastavit agresivita oponentu protoze casto je to temer nehratelny a chce to jen stesti se tem magorum vyhnout.
No jak to tak čtu, tak to bourání je fakt na pytel... Co je to za zavodní hru, když dostáváte bonusy za bourání? Mělo tam být něco jako bourání vozidel ON/OFF
A ještě k tomu když ta hra padá...
Hm sice comp později jezdí jako prase, ale když se tu trať prvně naučíte, tak se to i dá, pokud nepočítám tu německou jedno proudovku, tam je to s tier 4 autem nehratelné. Ale všiml jsem si, že když někoho předjíždíte o kolo, tak vám uhýbá. Takže kolo předtím vás chtěl pomalu zabít, ale když ho o kolo předjedete, tak vám dá přednost
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Dal jsem tomu demu znovu šanci, ale prostě...asi jsme si se shiftem nesedli.
Na klávesnici nehratelné, alespoň pokud to někdo myslí alespoň trochu vážně a nějaké asistenty povypíná. Bez analogu to nemá smysl vůbec hrát. O jízdní vlastnostech by se dalo hodně polemizovat, podle mne to realitě až tak neodpovídá. To šílené poskakování a klouzání...nevím nevím.
Nechápu, že na pctuningu tomu dali 90 procent. To je tam asi nějaký velký fanda a byl z posledního dílu tak znechucen, že v kontrastu s ním je to teď bomba. Opravdu nechápu.