omyl, poptavka trhu. kdyz lidi kupuji vic her na konzole, budou vyvojari delat hry na konzole.Xnovic píše:Vyhodíme do vzduchu továrny Coca-Cola a pobočky McDonalds a oni to nepřežijou
Nevím, jestli za zastaralost her můžou konzole.. Spíš lenost vývojářů..!!
Crysis 2
Moderátor: Baneshee
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Crysis 2
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to již jde...musim říct, že jsem potěšen, sice jsem zklamán trochu grafikou - textury sou v nízkym rozlišení (HARDCORE) a celkově nic revolučního, každopádně se ale grafika nemá za co stydět, vypadá to dobře, vysoké FPS, chybí mi možnost zapnout konzoli, dke se dá právě tunint věci jako FOV, FOV sem si např v betě měnil, HUD jde taky ovládat přes konzoli atd atd...ale po druhy puštění se mi přesto grafiak líbí...textury sou sice low, ale je to fakt dobře optimalizovaný, všechno se tak krásně, jak to popsat, hejbe, je to plynulý, nasvícení scény docla reálný...tzn základ enginu je dobrej, jen si představit textury ve vysokém rozlišení a byla by vidět ta novodobá krásá, každopádně grafika je docela pěkná.
Hratelnost mě rozhodně nezklamala, vypadá to dobře, ovládání se mi líbí, s auto aimem sem se nesetkal ani v defaultu, ovládá se to asi stejně jako poslední díly CoD, hraje se to podobně dobře jako CoD, takže ovladatelnost nezaostává, oproti jedničce se mi líbí, že člověk musí víc mířit přes mířidla a ne bez míření za pomocí laseru...musim říct, že druhej den co se mi to zamlouvá ještě víc, vypadá to nadějně, že v tom budou možnosti...spíš mi vadí, že na všech serverech max 12 hráčů, doufám, že to nebude limit...6 map na MP je taky málo, chtělo by to víc a taky větší. Jinak zůstane ve vedení stále Crysis Wars s mapou MESA atp., se kterejma se rozlohou nemůže měři snad žádnej FPS multiplayer.
Jinak bych neřekl, že Crysis 2 je na starší technologii jak první díl, DX10 v prvnim díle takřka nezlepšilo vůbec nic a po pár úpravách, což umožnilo spustit plný detaily i na DX9 to vypdalo vizuálně stejně + vyšší výkon...takže i Crysis 1 je v základu DX9, např Wars hraju na DX9 také z toho důvodu, že to vypadá stejně a hra lze narozdíl od DX10 renderu normálně shazovat na lištu. Úroveň implementace DX10 v crysis 1 je stejná jako DX11 v dirt 2...pokud se mýlím, klidně mě opravte.
Hratelnost mě rozhodně nezklamala, vypadá to dobře, ovládání se mi líbí, s auto aimem sem se nesetkal ani v defaultu, ovládá se to asi stejně jako poslední díly CoD, hraje se to podobně dobře jako CoD, takže ovladatelnost nezaostává, oproti jedničce se mi líbí, že člověk musí víc mířit přes mířidla a ne bez míření za pomocí laseru...musim říct, že druhej den co se mi to zamlouvá ještě víc, vypadá to nadějně, že v tom budou možnosti...spíš mi vadí, že na všech serverech max 12 hráčů, doufám, že to nebude limit...6 map na MP je taky málo, chtělo by to víc a taky větší. Jinak zůstane ve vedení stále Crysis Wars s mapou MESA atp., se kterejma se rozlohou nemůže měři snad žádnej FPS multiplayer.
Jinak bych neřekl, že Crysis 2 je na starší technologii jak první díl, DX10 v prvnim díle takřka nezlepšilo vůbec nic a po pár úpravách, což umožnilo spustit plný detaily i na DX9 to vypdalo vizuálně stejně + vyšší výkon...takže i Crysis 1 je v základu DX9, např Wars hraju na DX9 také z toho důvodu, že to vypadá stejně a hra lze narozdíl od DX10 renderu normálně shazovat na lištu. Úroveň implementace DX10 v crysis 1 je stejná jako DX11 v dirt 2...pokud se mýlím, klidně mě opravte.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam demo stazene, ale z toho co sem se docetl a videl na Youtube (z PC dema) me Crytek pekne namichnul a ani nema chut to instalovat. Prej revolucni, prvni nativni DX11 hra, primarni vyvoj pro PC kvuli maximalni kvalite, znicitelne prostredi (na par starych videich to opravdu meli), bla bla bla. Nakonec to jede na DX9 a DX11 bude priplacnuto kdovi kdy patchem, znicitelne prostredi nikde, grafika prumerna, konzolovej HUD atd... Co na to rict? Dekujeme odejdete na konzole a k PC uz se nevracejte! A to ja vul sem si chtel kvuli tomuto koupit Windows7, zustavam na XP.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to bylo oznameno uz pro puvodni FarCryFragmeNT píše:... znicitelne prostredi ...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No na Crysis1 na tom docela zapracovali, ale jak to tak vypada v Crysis2 nebude kvuli konzolim vubec. Pamatuju prvni videa, jak bezel po meste a ustreloval kusy tech betonovych zabran a podobne.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- m1na
- Začátečník

Me se to libi
hlavne ta mapa na strese mrakodrapu je dobra, grafika taky krasna jsem spokojenej 
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne, prostě ten Crysis nezapnu... Stáhnul jsem to znova, tentokráte přes Steam a stejně nic. Firewall zaplej nemám, nevím. Tak ať dou do háje...
Cannot connect to the multiplayer, check your internet connection.
//A tak konečně
Cannot connect to the multiplayer, check your internet connection.
//A tak konečně
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OMG, co s tim ty kokoti dělaj?! Včera jsem se připojil do hry během pár minut. Dneska, když se to uráčí mě vůbec pustit dál, mě to hodí do čekací místnosti s obrázkem mapy a seznamem hráčů. Ale nějaký join/start game nikde...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Tryton
- Začátečník

Zklamání, nic víc nemůžu dodat

Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdybys počkal vté čekací místností o chvilku déle tak by tě to připojiloHydr0gen píše:OMG, co s tim ty kokoti dělaj?! Včera jsem se připojil do hry během pár minut. Dneska, když se to uráčí mě vůbec pustit dál, mě to hodí do čekací místnosti s obrázkem mapy a seznamem hráčů. Ale nějaký join/start game nikde...
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Věř mi čekal jsem dost dlouho a nic. Teď jsem byl v jedné místnosti první, připojili se další dva, volila se mapa, pak se spustil odpočet a zaseknul se na jedničce. Zkus to sám... Při jednom z pokusů tam ostatní začali nadávat, evidentně maj ten samej problém a vůbec se jim nedivim.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo to se mi taky stalo...zaseklo se na jedničce a prd. Co sem to chvíli hrál tak grafika docela ujde, efekt světla je podlě mě dost pěkně udělanej, jinak jako střílečka nic moc... ale tak ono nečím dneska překvapit dost dobře nejde. Sem zvědavej hlavně na singl, multi mě nějak extra u Crysisu nezajímá, to až u BF2.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Weightlifter
- Začátečník

-
Jo nasvícení to má asi nejlepší ze všech her vůbec to se tomu musí nechat
- zdenal24
- Nováček

-
To se teda nechat nemůže - hnusné, přehnané, nerealistické volumetrické osvětlení! Vůbec všechno je ná té hře tak nějak přespříliš. Hnusný, tlustý zaměřovací kříž. Nepohodlné, nepřesné, konzolí páchnoucí ovládání, pohyb a střelba. Vůbec nějak špatně nadesignované prostředí - teď myslím i singlplayer. Idiotický pohyb vetřelců. Tohle všecho by ještě tolik nevadilo, ale ono se to také ŠPATNĚ HRAJE, a to je problém! Ta hra je kýč! Doufám, že nebude pro nikoho popudem ke stavbě nového pc!
- Xnovic
- Začátečník

Já se pořád uklidňuji, že SP bude dobrej.. Grafika není všechno, ale kdyby alespoň nedělali s C2 herní ethanol..
Ale MP mě opravdu hodně zklamal
Ale MP mě opravdu hodně zklamal
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co vás na tom MP tak klame...vždyť to není vůbec špatný, hraje se to stejně jako CoD + ten oblek a pár vychytávek...ovládání sice není tak přesný, jako třeba v CoD4, ale není to nijak tragický nebo špatn, co mi schází je možnost ležet...
zdenal24: ukaž mi lepší osvětlení. Kříž je stejně zbytečnej, protože pokud chceš něco trefit, musíš přes mířidla...
S čim souhlasim je trochu zarážející fov, a těžko říct, jestli se tohle ovládání dá nazvat páchnoucí konzolí, nebo něčim jinym, rozhodně je to jinej styl...Zbraň je velká, HUD tak špatný není když je průhledný a výhled nějak moc nezakrývá, ale ovládání je prostě - ty skoky, lezení po zdech, jemné stisnutí space malý jump trochu delší power jump to samý s meelee atackem působí moc animačně - sice mě to třeba moc nevadí, podle mě hra vypadá docela nadějně, je troch uvíc realistický, že se postava hejbe tak trochui animačně a má takový i odezvy na ovládání - problém nebude zas tolik ve fovu a HUD, ale v reakci, povšimněte si že postavička reaguje na stisk kláves WSAD opožděně, stejně jak o reaguje opožděně na myš - kdyby reagoval okamžitě jako v Call of Duty, nebo prvním díle crysis, tak si nebudete stěžovat, krom odezvy na ovládání nevidim na této hře nic konzoloidního, co by mělo an hru negativní dopad.
zdenal24: ukaž mi lepší osvětlení. Kříž je stejně zbytečnej, protože pokud chceš něco trefit, musíš přes mířidla...
S čim souhlasim je trochu zarážející fov, a těžko říct, jestli se tohle ovládání dá nazvat páchnoucí konzolí, nebo něčim jinym, rozhodně je to jinej styl...Zbraň je velká, HUD tak špatný není když je průhledný a výhled nějak moc nezakrývá, ale ovládání je prostě - ty skoky, lezení po zdech, jemné stisnutí space malý jump trochu delší power jump to samý s meelee atackem působí moc animačně - sice mě to třeba moc nevadí, podle mě hra vypadá docela nadějně, je troch uvíc realistický, že se postava hejbe tak trochui animačně a má takový i odezvy na ovládání - problém nebude zas tolik ve fovu a HUD, ale v reakci, povšimněte si že postavička reaguje na stisk kláves WSAD opožděně, stejně jak o reaguje opožděně na myš - kdyby reagoval okamžitě jako v Call of Duty, nebo prvním díle crysis, tak si nebudete stěžovat, krom odezvy na ovládání nevidim na této hře nic konzoloidního, co by mělo an hru negativní dopad.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- tielka
- Středně pokročilý

crysis 2: bez komentáře 
- Weightlifter
- Začátečník

-
Tak FOV si můžete nastavit já hraju na 80
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Do prčic, ale fakt to někdo hraje? Já jsem se právě těšil jak si zahraju s upravenym FOV a prd - viz.výše. Včera večer jsem se do samotný hry prostě nedostal, samozřejmě to dneska zkusím zas.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Je to sranda, tohle je asi první demo hry který bylo pravděpodobně stvořený čistě za účelem odradit lidi o koupě