GTA V
Moderátor: Baneshee
- TankGeorge
- Začátečník
-
Re: GTA V
Alespoň bude dost času na opatření CPU s 12ti vlákny =)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno já doufám, že se poučili a že díky lepší optimalizaci by to mohlo mít +/- stejné nároky, jako 4ka a jestli ne, tak začínám ukládat penízky do prasátka
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- FragmeNT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Není v tom videu náhodou 17. září?? A moje PS3 už je celá natěšená, takže PC verzi ať si vydají klidně za rok.niemand píše:V tom videu je listopad 17, což bude určitě datum pro konzole, tzn na kompy nejdřív za rok
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nj, je tam září a já si myslel, že tam byl listopad, to teda nevim, kam jsem koukal
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- FragmeNT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že v listopadu už tu budou nové konzole (minimálně PS4), takže vydání v září je vcelku logické. Chtějí to stihnout ještě před tím. Trailer na mě hodně zapůsobil a to GTA moc nemusím, tohle si pořídím. Jen by to chtělo vidět normální gameplay a ne jen cut scény. Dokonce se mi i celkem líbila část s Franklinem i když nigga styl nemám v lásce a kvůli tomu po pár hodinách putovalo San Andreas do šuplíku a leží tam dodnes.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- RiCK
- Začátečník
Náhodou San Andreas je božský a Franklin ma v traileru vôbec nezaujal.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Michaeluv trailer me pripomel Vice City http://youtu.be/MpmDawqOfqs, ktere si strihnu snad kazdorocne, kdyz nastanou zimni pliskanice. Tak snad tom bude V podobne.
-rozloha mapy bude paradni - 2.5x vetsi nez ta v RDR http://www.gta.cz/data/gta5/_novinky/20 ... letosa.jpg
-budou tam i mimo-mestske lokace
-zrejme o dost pestrejsi paleta vedlejsich aktivit/minigames nez v IV - potapeni, BMX, horska kola, behy, sanitka, taxi, ...
Takze ted jenom dat tam fajn soundtrack a co nejvic slunnych dnu
-rozloha mapy bude paradni - 2.5x vetsi nez ta v RDR http://www.gta.cz/data/gta5/_novinky/20 ... letosa.jpg
-budou tam i mimo-mestske lokace
-zrejme o dost pestrejsi paleta vedlejsich aktivit/minigames nez v IV - potapeni, BMX, horska kola, behy, sanitka, taxi, ...
Takze ted jenom dat tam fajn soundtrack a co nejvic slunnych dnu
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Riku
- Začátečník
No bohužel na PC se toho dočkáme tak za rok. Takže do tý doby mi nezbývá nic jinýho než hltat trailery a screenshoty. GTA4 mě ale určitě další rok zabaví stejně jako do teď, takže se to nějak vydržet dá. Taky aspoň v tý době budou nový generace grafických karet a budu mít na co upgradovat
Ovšem hlavně doufám, že to vyvýjejí zároveň i na next-gen konzole a dočkáme se lepší optimalizace než u IV.
K trailerům: nejvíc se mi asi jako většině zamlouvá Michael, Trevor no s tím si asi užijem hodně legrace a Franklin mi připadá takovej nevýraznej zatím, bez charakteru..
Ovšem hlavně doufám, že to vyvýjejí zároveň i na next-gen konzole a dočkáme se lepší optimalizace než u IV.
K trailerům: nejvíc se mi asi jako většině zamlouvá Michael, Trevor no s tím si asi užijem hodně legrace a Franklin mi připadá takovej nevýraznej zatím, bez charakteru..
PS5 | LG OLED CX55
- van Bellen
- Začátečník
GTA V - traja hrdinovia, jedno mesto
http://www.sector.sk/novinka/74075/gta- ... -mesto.htm
(mensi sumar z toho novsieho)
http://www.sector.sk/novinka/74075/gta- ... -mesto.htm
(mensi sumar z toho novsieho)
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vsadím boty že tak dva-tři měsíce po vydání PS3/X360 verze oznámí nextgen/PC verzi.
Tím maximalizují zisky, protože spousta nedočkavých konzolistů si takhle koupí obě verze. Kdyby oznámili nextgen/PC rovnou, tak by si počkali.
Tím maximalizují zisky, protože spousta nedočkavých konzolistů si takhle koupí obě verze. Kdyby oznámili nextgen/PC rovnou, tak by si počkali.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník
S tím naprosto souhlasím.Paul píše:Vsadím boty že tak dva-tři měsíce po vydání PS3/X360 verze oznámí nextgen/PC verzi.
PS5 | LG OLED CX55
- RiCK
- Začátečník
"A brand new set of 12 action-packed shots in high-res featuring Michael, Franklin and Trevor in various states of play - parachuting over Blaine County, piloting over the coastline in a Cuban 800, as well as attending to business affairs solo and as a masked unit tackling heists."
Screenshots
Screenshots
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- PS3master
- Začátečník
-
A to si myslíš, že někdo bude za 15k kupovat novou PS4? Já si to na PS3 určitě koupím, PC verze mě nezajímáPaul píše:Vsadím boty že tak dva-tři měsíce po vydání PS3/X360 verze oznámí nextgen/PC verzi.
Probook 430G2
- ŠakaL
- Začátečník
Ja si radsi pockam na PC verzi,aspon udelam upgrade HW.Na PS3 to bude vypada stejnak hrozne..PS3master píše:A to si myslíš, že někdo bude za 15k kupovat novou PS4? Já si to na PS3 určitě koupím, PC verze mě nezajímáPaul píše:Vsadím boty že tak dva-tři měsíce po vydání PS3/X360 verze oznámí nextgen/PC verzi.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- PS3master
- Začátečník
-
Zkoušel jsi někdy hrát na PS3 a mít to na 50"+ televizi a zkusit i připojit PC se stejnou hrou na max detaily? Nepoznáš rozdíl. Je to z části pravda, ale mě prostě PC hraní nebaví(to sezení u stolu). Ale tohle hraní chápu, když má člověk PC sestavu a kvalitní monitor a vnímá každý detail. Co ale nechápu je člověk, co si koupí 15" notebook s HD ready displejem a se svou úžasnou GT 650M a pustí si např battlefield 3 na mid detaily a začne hanit PS3, jakej je to krám. No vím, že mimo téma, ale nedalo mi to
Probook 430G2
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsi zapomněl dodat kurvení zad na gauči, tedy pardon, pohodlí ... Klišééééé
- PS3master
- Začátečník
-
- KubasCZ
- Začátečník
Zkousel jsem a rozhodne radsi hraju v sede u stolu.. Kazdy to ma holt jinak
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- ŠakaL
- Začátečník
PS3master: Vyhodu vetsiho pohodli u PS3 uznavam taky,je to lepsi nez sedet delsi dobu za stolem u PC.Este se na tom hrajou dobre sportovny hry,a box kterej na PC neexistuje,ale to je tak vsechno.Sry za OT.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK