dneska jsem to bohuzel musel restartovat, psko to proste nedavalo a lagovalo to tak ze sem malem dostal epilepticky zachvat.
nebudu se tu rozplyvat nad tim, jak krasne je vse vymodelovano atd. - proste to tak je a je to supr
co ale nedokazu skousnout jsou fakt vyrazny chyby jak v ovladani, tak i v samotnym zpusobu hry - napr v boji se mi zda, ze v pripade vicera utocniku to proste nestiha, obrana nefunguje, utok nefunguje, a je to proste takova patlanice...dale mi silene chybi take cover pred strelema - pokud to bylo v poslednich 2 dilech, nemelo by to chybet i v dalsim..
tim se dostavam k dalsi veci - logicky krok pro dalsi dil je podle me vylepseni stavajicich veci, a pridani novych featur, zde mi proste chybi "stare" veci..napr prave to kryti proti strelbam,
dal mi prijde ze tu docela chybi stealth kill s hidden bladema, tvurci vsadili na "brutalni" zabijeni, napr pri air assassination se mi casto (skoro porad) stava, ze na nej sice skoci, ale uz ho nedodela, a pocka az vstane a teprv potom ho posle na onen svet..
shrnuti:
veci co tam delat - hafo, uz dva dny pouze beham po meste a sbiram bedny vcetne tech zamcenych, to je nejvetsi sranda otvirat ty trojzamky s locksmith level 1
dale me nasralo, ale fakt vylozene nasralo, ze pro jrani co-op misi musim zakoupit ps plus ( 400,- /3 mesice, 1200,-/rok), to mi teda fakt silene vadi ( uz tak jsem dal za hru 2.5K), je to naposledy, ubisoft u me skoncil
otresny pristup k zakaznikovi...
nekdo se projde po parizi, a staci mu to, jo je to hezky udelany o tom zadna, ale z meho pohledu "hratelnost" hry s tema chybama..hluboke zklamani