To ti mohlo dojít, že sem se sekl v písmenku když tu celou dobu řešíme VRMKrteq píše:VRM ale není VRAM, je to teplota napájecí kaskády.
Už jsem to opravil
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

To ti mohlo dojít, že sem se sekl v písmenku když tu celou dobu řešíme VRMKrteq píše:VRM ale není VRAM, je to teplota napájecí kaskády.

tak jsem zkusil i to Division vše jsem unlocknul aby karta jela furt na plno a 1370/9000 1150mV skáčou VRM 89-90CVeCkO píše:A tak v The Division je to nahraně..1400MHz na 1.125v ma VRM 112st. to jsou 3 stupně do sundání taktů
![]()

Věřím že budeš spokojenSrandista píše:Kaco, mam ju objednanu. Povodne som chcel vziat RX 480 4 GB od Sapphire, ale recenzia na PCT ma nakoniec prescedcila na tuto RX 470 od MSI, prave skrz jej (ne)hlucnost. Tak som rad, ze sa to potvrdilo aj u teba. Uz sa neviem dickat, az mi pristane v kompe.
MSIIgoreso píše:tak ted jste me ale daly.
Kterou si mám radši vzít?

protože máš o 3 řády lepší chladič a o 30 MHz méně...ArgCZ píše:tak jsem zkusil i to Division vše jsem unlocknul aby karta jela furt na plno a 1370/9000 1150mV skáčou VRM 89-90CVeCkO píše:A tak v The Division je to nahraně..1400MHz na 1.125v ma VRM 112st. to jsou 3 stupně do sundání taktů
![]()