X800 GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

maxpain píše:Takže pipky jdou otevřít , ale nepochopil sem z toho článku jaké mněl jádra. nepíše to tam.
ja som to chapal tak,ze R423...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

snapcase píše:
maxpain píše:Takže pipky jdou otevřít , ale nepochopil sem z toho článku jaké mněl jádra. nepíše to tam.
ja som to chapal tak,ze R423...
jinak ty to máš pěkně domotané s tou X800GT...neexistuje X800GT se 128 bitovou sběrnicí
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

sice som to netvrdil v tomto threde,ale ked uz si si taky isty tak cekuj toto:
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/0 ... dup/5.html
a ver mi,ze o GT som si v poslednych dnoch hladal vela clankov,myslim,ze domotany tu nebudem iba ja,ze? :wink:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

snapcase píše:sice som to netvrdil v tomto threde,ale ked uz si si taky isty tak cekuj toto:
a ver mi,ze o GT som si v poslednych dnoch hladal vela clankov,myslim,ze domotany tu nebudem iba ja,ze? :wink:
to tě nemusí vůbec zajímat..zřejmě udělali verzi se 128 bit sběrnicí, protože all in wonder verze jsou obecně dost drahé, tak ji udělal takto levnější. Oficiálně existují pouze dvě verze se 128 MB DDR a s 256 MB DDR3 a obě jsou 256 bitové. Vlastně nechápu co řešíš?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

Meridius píše:
snapcase píše:sice som to netvrdil v tomto threde,ale ked uz si si taky isty tak cekuj toto:
to tě nemusí vůbec zajímat..zřejmě udělali verzi se 128 bit sběrnicí, protože all in wonder verze jsou obecně dost drahé, tak ji udělal takto levnější. Oficiálně existují pouze dvě verze se 128 MB DDR a s 256 MB DDR3 a obě jsou 256 bitové. Vlastně nechápu co řešíš?
prepac,ale ja to mam v opacnom garde,ja zas neviem co riesis ty. :)
co som chcel vediet,uz viem,tak snad uz mame obidvaja jasno,nie?
p.s.:to ma teda zaujima,ktora karta ma aku zbernicu,zrejme ju taku fakt spravili a velmi som rozmyslal o AIW,ale tymto padom je pre mna pase..idem ju menit za 6800 a nechcem si pohorsit...
chapem,ze si mi chcel iba poradit,ale vyznieva to dost arogantne... :(
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

To snapcase:já mám jasno dávno..jinak arogantně nearogantně....máš v tom guláš a to řádnej...místo toho, aby ses koukl, co je dostupné na vašem trhu, tak hledáš info o kartách v zahraničí, které sem (k vám) zřejmě vůbec nedorazí...BTW: o AIW nepadla zmínka ani v jednom ze tvých postů, takže příště by bylo dobré se ptát poněkud k věci. Prostě tady neplatí, že 128 MB verze je lepší.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

dobre,dobre..uzatvaram mier.u nas maju aj 128 aj 256 verziu skladom a aiw by mi vedeli objednat,takze sa len pytam na to,co mozem mat...este raz dik,celkom si mi poradil... :lol:
VerteX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VerteX »

Jestli se jeste nekdo porad rozmyslite o Radeonu X800GT, tak doporucuju hodne rychle. ATi dodalo takto oznacenych cipu celosvetove jenom 100 tisic a ty byly rozdeleny mezi Tul, Sapphire a HIS. Tak si muzete odhadnout, kolik jich skoncilo v Cesku a za jak dlouho budou pryc.

Nicmene brzo by mel vyjit Radeon X800GTO, ktery bude mit 12 pixel pipelines a bude jen o malo drazsi. IMHO bych rekl, ze se vyplati pockat na nej.
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Na druhou stranu by GTO měl běhat "jen" na 400MHz, takže na něj můžou použít R430 a je po OC... (pokud se na specifikacích GTO nic nemění)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Koukam,ze me no-x predbehl...zrovna jsem chtel napsat jaky budou mit takty..achjo jo takze bida s s nouzi...cekal jsem neco s R480..jinak ta GB R430 s heatpipe je uz tady davno za 5600kc,12p,256DDR3,400/980...OC na GPU +- jen 450-460 :(
Naposledy upravil(a) godlike dne pon 12. zář 2005, 13:36, celkem upraveno 2 x.
Mac...
VerteX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VerteX »

no-X píše:Na druhou stranu by GTO měl běhat "jen" na 400MHz, takže na něj můžou použít R430 a je po OC... (pokud se na specifikacích GTO nic nemění)
Můžou... No jo, holt to bude trochu o štěstí. Kusy s R423 a R480 budou naopak za tu cenu (jestli bude vážně tak nízká) naprosto bezkonkurenční.
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Ptam se asi blbe ale jakto,ze X800GT jdou relativne dobre taktovat?Cekal jsem,ze se absence pridavnyho napajeni nejak projevi na vyslednym OC jako XL,kde je strop kolem 450 ...Maxpain ma 550 +- s R423 coz je X800pro ne?Ta pridavny napajeni ma..??

Chapu,ze s X800GTO to bude zajimava loterie a pokud sezenu HIS za 5000 mozna bych ji vzal...uvidim jak se to vyvine s R520 :)
Mac...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

PEG stačí. Kdyby byla do AGP, muselo by tam přídavný napájení být.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

PCI-E dava kolem 75W tusim ne?Tak proc je u X800pro PCI-E pridavny napajeni?Jen tak pro srandu?
Mac...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

U X800PRO/XT/XT-PE to bylo tak, že jako "PRO" se prodávaly nejen čipy určený na "PRO", ale i celý karty, který neprošly testováním na "XT-PE a "XT" a dočasně snad i karty určený na "XT" (proto byla u VIVO vyšší úpěšnost unlocku). U X850 to může být obdobné (tzn. o osudu karty nemusí být rozhodnuto v okamžiku, kdy je vyráběna, a proto je konektor na všech kusech)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

OK...senkjuu...jinak Club3D X800RX(GT)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33300

V popisku se tvrdi R480 ale u Club3D clovek nikdy nevi..
Mac...
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

kdyz X800GT tak od jakeho vyrobce? HIS, Sapphire nebo Club 3D? Ma nekdo overeno ze Club dava jadra R480? jak jsou na tom chladice?
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

Taky by me to zajimalo jestli koupit od HIS nebo CLUB 3D :roll:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Kokis píše:Taky by me to zajimalo jestli koupit od HIS nebo CLUB 3D :roll:
Ja bych sel do HIS... :roll:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

a co powercolor, ale jeste jsem ju v CR nikde nevidel ?

http://www.powercolor.com/global/main_p ... .asp?id=75 :?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“