Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- ace
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohle by mel bez problemu řešti patch 1.3 ....ace píše:mozno to tu uz bolo. mam problem: zem je cierna, strechy chatrc biele, akoby tan neboli textury. hram to na vsetkom najvyssom na 3GHz, 1gb ram a Gf 6600GT. predtym na low na 1,7GHz a GF4 MX440 a bolo to v poriadku. neviete co s tym?
Pro majitele Ati karet opravdu doporučuju instalaci driveru 5.2 - na X800XT je to opravdu znát, v mistech, kde se i tahle karta notne zapotila ted probehne jak nic (nepozoruju, zadnou degradaci obrazu - vše je na 1280x1024 high nebo very high + AF).
Například paluba stary letadlovy lodi - tam driv frame dost klesal, ted opravdu pohoda - vzhledem k tomu, ze je to jen v par mistech za celou hru, čekal jsem problem v ní a řešení v podobe patche - nakonec to "vyresily" novy drivery
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- 3482
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nefunkční nesmrtelnost ale ostatní O.K.
Jak rozchodit nesmrtelnost? Mám ten -debug u exe souboru, O i P a Efka jdou normálně ale Backspace nejede.
Jinak Jsem v CENTRAL a s AL inteligenci/na mediu obtížnost/ je hra absolutně nehratelná. Stačí 2 protivníci v dohledu a než sejmu jednoho druhej mě skásne. nepomůže uhýbání a krytí vůbec nic. Než se hra dala do interiérů tak pohoda.Poraďte co s tu nesmrtelností????
Jinak Jsem v CENTRAL a s AL inteligenci/na mediu obtížnost/ je hra absolutně nehratelná. Stačí 2 protivníci v dohledu a než sejmu jednoho druhej mě skásne. nepomůže uhýbání a krytí vůbec nic. Než se hra dala do interiérů tak pohoda.Poraďte co s tu nesmrtelností????
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi nevite proc me nejde naistalovat patch 1.3?Stahl sem to z ruznych zdroju ale porad to pise to stejny..Spustim ho,inicialiuzuje se,ale pak to hlasi ze "Pri pokusu cist ze soubouru C:\windows\installer\Farcry (patch 1.3).msi doslo k sitove chybe"
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční nesmrtelnost ale ostatní O.K.
Nesmrtelnost suxxx3482 píše:Jak rozchodit nesmrtelnost? Mám ten -debug u exe souboru, O i P a Efka jdou normálně ale Backspace nejede.
Neboj ono to pujde, zapinej si v interierech tu termovizi nebo co to je a uvidíš je driv nez oni tebe... Pak uz je to pohoda.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nekedy by sa ta nesmrtelnost hodila...ja som sa od zaciatku rozhodol, ze to budem hrt na najtazsej obtiaznosti, bo som nevedel co je to zac a uz sa s tym trapim mesiac...
si pripadam jag nesxopny 
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- shadow
- Středně pokročilý

- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nemyslel som to tag, ze by som ten cheat pouzil, len ze by sa hodil...cheat som v nejakej hre nepouzil uz ani nepamatam kedy
bo je to maximalne peklo
(ked sa nemylim, tag pri vybere obtiaznosti mi tvrdili, ze je to really hell ) a to uz som nejake tie hry na najtazsej obtiaznosti presiel, napr Riddicka a HL2, ale v HL to bola obtiaznost jag pre postihnutyx.
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já uz to hraju asi počtvrty (nebo tak nejak
) a porad me zabijej a zabijej, se divim, ze me to baví
Ta hra je proste dokonalá - kdyz se na to divam zpetne po dohraní obou, tak FC je pro me lepší jak HL2.
Ta hra je proste dokonalá - kdyz se na to divam zpetne po dohraní obou, tak FC je pro me lepší jak HL2.
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaj, no cera hram...ani som moc krat nezomrel a z pokial som sa nedostal do uzkeho priesmyku kde na mna ciha to hovado z raketometom a jeden xuj skakajuci
najlepsie je, ze mam asi centimeter energie a 20 nabojov do brokovky, proste peklo 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
JJ, to je v FC celkem klasická situaceMAGMA píše:Jaj, no cera hram...ani som moc krat nezomrel a z pokial som sa nedostal do uzkeho priesmyku kde na mna ciha to hovado z raketometom a jeden xuj skakajucinajlepsie je, ze mam asi centimeter energie a 20 nabojov do brokovky, proste peklo
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ta sopka je jedna z nejlehčích misí přeci.....Sentenced píše:JJ, to je v FC celkem klasická situaceMAGMA píše:Jaj, no cera hram...ani som moc krat nezomrel a z pokial som sa nedostal do uzkeho priesmyku kde na mna ciha to hovado z raketometom a jeden xuj skakajucinajlepsie je, ze mam asi centimeter energie a 20 nabojov do brokovky, proste peklo
Já jsem ted na konci - u ty sopky nebo co to je a tam je to opravdu masakr ... včera to opet malem odnesla klávesnice
stačí se projet autem pak to z kopečka odsnajpovat ....
teda poukud myslíme tu samou misi.....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, ono to jde projit dokonce bez vystrelu
Jsem to tam v ramci testu projel beze zbraní jen buginou a pak menší sprint.
Ted uz jen dohravam ten uplnej finiš, to je fakt nejhorší čast hry a pokazdy kdyz to hraju, tak si rikam, ze takhle zku*vit ten konec nemuseli
Je to taky sprint mezi raketometčíkama, kterej me nervuje a nebaví, ale je to proste zaver 
Ted uz jen dohravam ten uplnej finiš, to je fakt nejhorší čast hry a pokazdy kdyz to hraju, tak si rikam, ze takhle zku*vit ten konec nemuseli
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Asi zalezi na obtiznosti, ted to hraju na třetí a tam kdyz otevres ty poslední dvere (stačí otevrit, nemusis udelat ani krok) tak uz to po tobe pere celá arena, takze nejaky snipovaní nepripadá v uvahu - oni o tobe uz ví 
Takze je to beh a ukroky, celkem nudná část - takovyhle pasáže ve hrách nesnášim
Takze je to beh a ukroky, celkem nudná část - takovyhle pasáže ve hrách nesnášim
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Žádnou hru jsem nehrál na easy na normal sem to hrál. Ale pokud nevystoupíš z těch dvěřích tak právě po tobě nejdou. Tak se dají odsnajpovat opice a apak jak uděláš 2 kroky tak je to nascriptovaný takže vyrazí raketáci....!
Ale i tak je to maso....!
Jo asi si to taky dám ještě jednou fakt výborný,.....!
Ale i tak je to maso....!
Jo asi si to taky dám ještě jednou fakt výborný,.....!
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hral jsem to pred hodinou a kdyz rikam, ze začali strilet okamzite po otevření dverí tak proste ZAČALI střílet okamžite po otevření dveříDzin píše: pokud nevystoupíš z těch dvěřích tak právě po tobě nejdou. .....!
Nepamatuju si jak to bylo na druhou obtížnost, ale na tu tretí uz to bylo takhle.
Kempování a sniprování neprichazelo v uvahu, to znamená okamžitou smrt - taky upozornuju, ze hraju s patchem 1.3 - nevim jestli se tam nemenilo neco v AI oproti starším verzím.