Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Cena opravdu neodpovídá délce hraní. Koupil jsem si originál a když jsem se pořádně rozjel a pořádně mě to nadchlo, tak byl konec. Grafický projev hry byl super, grafika je moc povedená, ta by ceně odpovídala. Když vyjde datadisk a dají ho zdarma lidem co hru koupily, tak tu cenu beru, jinak se mi chce brečet. :sad:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

Co je na tom špatně? Naopak EA přesně drží heslo, že nejlepším je potřeba přestat :-D Bohužel EA ujel vlak, druhá světová v arkádovém zpracování je už dneska pasé, bylo by pro ně lepší rozvinout jinou značku - třeba daleko více klást důraz na Battlefield Bad Company.
Pro milovníky WWII tématiky tak svítá poslední naděje v podobě Brothers in Arms, který (naštěstí) odsunuli až na Q1 2008, takže pilujte a laďte ať je to bohatší herní systém než repetitivní první díl.
Vosouspadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vosouspadlo »

prosim kolik ma kampan kol?dik
My RIG:Q6600,P35 Neo, 2GB A-data, 8800gts 320MB
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Šest, je to v každé recenzi.
Goldnoob team proud member!
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Zkousel jsem nainstalovat demo a hodilo me to skvelou modou smrt, takovou co sem jeste nevidel :evil:
Obrázek
Zkusil jsem to pak jeste jednou (jestli to neni treba nahoda) a pro zmenu to stejny. WTF? Setkal se s tim nekdo?
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Baneshee píše:Zkousel jsem nainstalovat demo a hodilo me to skvelou modou smrt, takovou co sem jeste nevidel :evil:
Obrázek
Zkusil jsem to pak jeste jednou (jestli to neni treba nahoda) a pro zmenu to stejny. WTF? Setkal se s tim nekdo?
Kdy to spadlo, při instalaci, nebo při spuštění hry ? Vidím to poprvé. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Pri instalaci, vlastne na konci rozbalovani tesne nez se stihl spustit klasickej instalator
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A není ta instalace pak rozbalená v tempu ? Tenhle problém tu už byl, že se to lidem po rozbalení restartovalo, akorát, že ty to máš asi nastavený jinak.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Jo je tam, nevim jestli je to komplet, ale asi jo. Mam to nastaveny abych videl vypis (proste ne automatickej restart) pri havarii systemu, ale neprijde mi normalni ze instalator sam vypina comp bez upozorni za pomoci BSOD :wink: Moc se mi nechce to z toho tempu instalovat, buhvi co to zhovadily demo jeste udela s mym compem :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nic, mě to restartlo u dema taky (a asi každýmu, kdo o tom nevěděl), takže se neboj a klidně to nainstaluj.
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Baneshee píše:.....
Nekde sem cet diskuzi, ze instalator spadne, protoze se pokousi nakonfigurovat windows firewall.... Mozna je to tvuj pripad, takze jestli mas win fw vypnutej, tak ho zapni, nainstaluj hru a zas ho vypni....
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Firewall mam zapnutej... no to je jedno. Z tempu jsem to nainstaloval v pohode, dohral, odinstaloval. Myslim ze to nestalo ani za to stahovani, dost me to sklamalo. Optimalizace imho slaba a moznosti enginu vyuzity tak z 10%, vsechno betonovy a neznicitelny. I na low detaily pri seskoku 20FPS a bylo to rado, ale divne to lagovalo i v interierech kde jsem mel pres 60FPS (chtel bych to videl na 6600GT, ktera je udavana jako minimum). Mireni se mi zdalo divny a nepresny, nakonec jsem skoro vsechno kosil z metru thompsonem. Plnou hru si s klidem odpustim. Myslim ze to oproti CoDu neprineslo skoro nic novyho (alespon nic zasadniho) a grafika me taky neuchvatila. Mozna to bylo taky dost dany tou mapou, skoda ze se nehralo ve dne.
Alespon dekuju ostatnim za objasneni tech BSOD, uz jsem si rikal co z toho vyleze za HW problem.
fr33k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fr33k »

Nechápu, jak každý řeší, že je to arkáda? A co jste čekali, simulaci druhé světové? Ale jděte .o) Já se dobře bavil, s arkádama problém nemám. A nadávat na arkády, že jsou arkády - není to trošku zbytečné? .o)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Není arkáda jako arkádá ... ale když už arkádu, tak pořádnou, chybí mi tam lektvary na nesmrtelnost atd.
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Thellwin píše:Není arkáda jako arkádá ... ale když už arkádu, tak pořádnou, chybí mi tam lektvary na nesmrtelnost atd.
Treba budou v patchi.... :roll: zatim staci ty rostouci zasobniky a upgrade zbrani :wink:
shutr
Nováček
Nováček

Příspěvek od shutr »

Stahl jsem demo a jedine rozsliseni, ktere je na vyber je 1680 x 1050 mam 17" CRT XPSP2 a podobny problem hsem nikdy nemel. CO s tim? :(
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

fr33k píše:Nechápu, jak každý řeší, že je to arkáda? A co jste čekali, simulaci druhé světové? Ale jděte .o) Já se dobře bavil, s arkádama problém nemám. A nadávat na arkády, že jsou arkády - není to trošku zbytečné? .o)
arkáda je arkáda ael od tud po tud, když hodiš skopčákovi do oplechované budky 3x3m podvou granátech a potom tam nakoukneš a on to fklídku pálí z okna dál atd... to je fakt moc :(
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Thellwin píše:Není arkáda jako arkádá ... ale když už arkádu, tak pořádnou, chybí mi tam lektvary na nesmrtelnost atd.
to myslis vazne nebo si delas srandu? :lol:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To byla ironie :roll:

Jak už bylo napsáno výše, arkáda odtud potud. Mě by zajímalo, co by říkali ti, kterým ta arkádovitost nevadí na to, kdyby tam pobíhali jako bossové třeba pětimetroví nackové. Vždyť je to arkáda, tak proč ne ? :lol:
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

Thellwin píše:To byla ironie :roll:

Jak už bylo napsáno výše, arkáda odtud potud. Mě by zajímalo, co by říkali ti, kterým ta arkádovitost nevadí na to, kdyby tam pobíhali jako bossové třeba pětimetroví nackové. Vždyť je to arkáda, tak proč ne ? :lol:
jasná věc, ti vyšisovaní "SA mani s MG42" to už byl fakt přeplesk, by mu to urazilo pracky nebo minimálně pohlo plotynkama :-D a citím z toho že autoři už nevěděli čím to protáhnou a trochu stížit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“