P4P800SE
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P ... E&langs=01#

P4P800
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01#

vypadaj az na ten popisek uplne stejne...
Moderátor: Eddward

Ten cable tester má i P4P800. Takže to vypadá jen na jinou sitovku a to že nemá SPDIF...ICE píše:SE NEMA!!!
- S/PDIF out connector
- 2 x SATA ports - i kdyz... to asi zapomneli, protoze:
-2 x Serial ATA, RAID 0,1 function
P4P800
3COM Gigabit Lan PCI Controller supporting 10/100/1000 BASE-T Ethernet
P4P800SE
-Marvell 88E8001 Gigabit Lan Controller supporting 10/100/1000 BASE-T Ethernet
-Virtual Cable Tester Net-Diagnosing Utility

Tohle je přesně to, co mě na Asusu totalne sere. První desky v pohode a po čase udela nekolik modelu a každej se liší v maličkostech a dokonce ani specif. na webu nesedí.. děs běs.ivomir píše:SATA má
SPDIF taky
ale fakt nemá 3COM síťofku a já se na ni tak těšil
je tam nějakej MARVELL YUKON
jebat

neni SE levnejsi??? bych se hadal... treba ti daji jako nahradu P4C800Sentenced píše:Tohle je přesně to, co mě na Asusu totalne sere. První desky v pohode a po čase udela nekolik modelu a každej se liší v maličkostech a dokonce ani specif. na webu nesedí.. děs běs.ivomir píše:SATA má
SPDIF taky
jebat![]()
Jinak z ty sitovky bych si hlavu nedelal, podle me nepoznas rozdil.

to delaj vsichni, me to udelalo i MSI a ted i trochu ten Abit, misto realtek 10/100 jsem dostal 3Com Gigabit (ne ze bych se teda zlobilSentenced píše:Tohle je přesně to, co mě na Asusu totalne sere. První desky v pohode a po čase udela nekolik modelu a každej se liší v maličkostech a dokonce ani specif. na webu nesedí.. děs běs.ivomir píše:SATA má
SPDIF taky
jebat![]()
Jinak z ty sitovky bych si hlavu nedelal, podle me nepoznas rozdil.

to ako myslis pod procesor?Ja som tam skusal dat od LCD-cka Thermaltake a nevoslo tam, bolo moc velkeivomir píše:Dá se do této desky přidat teplotní čidlo? Nevím kam ho mám šoupnout.

no aj tamto bolo ku case, akurat ze v tej case bolo aj lcdivomir píše:mám teplotní čidlo který jsem dostal v CASEu ale nevím, kam ho zapojit na MB.