ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- prsk
- Nováček
-
- Oops!
- Nováček
-
- macouso
- Nováček
-
Ahoj vsetci. Vcera mi doslo (konecne) to A6T a hned jedna otazka: strieborne tlacitka vedla power switchu idu vsetky az na to uplne na lavej strane. Nejde ani pri pripojeni na AC ani pri praci na bateriu, tak by som sa chcel opytat ci na to treba nejaky soft alebo reklamacia. Nejdu mi teda vobec menit mody. Tak mi prosim niekdo napiste ci v tom nie je nejaka finta alebo to netreba povolit v biose... Dik moc.
- macouso
- Nováček
-
- dresic99
- Nováček
-
dnes mi prisel A6T a hned sem narazil na nejake problemy:
1)pri startu mi vyskakuje okno od wifi s chybovou hlaskou
"In AP mode, SSID should not be NULL string. Please change the SSID"
nevim jak to nastavit,tak prosim poradte
2)nainstaloval jsem originalni graficke ovladace z ASUS Support CD, a hned me zarazilo, ze nejvyssi mozna obnovovaci frekvence je 60Hz, chtel bych ji nastavit na vic,ale pod temito ovladaci to nejspis nepujde
pokud vim,tak jine ovladace nejsou, btw. max rozliseni je 1280x800?
1)pri startu mi vyskakuje okno od wifi s chybovou hlaskou
"In AP mode, SSID should not be NULL string. Please change the SSID"
nevim jak to nastavit,tak prosim poradte
2)nainstaloval jsem originalni graficke ovladace z ASUS Support CD, a hned me zarazilo, ze nejvyssi mozna obnovovaci frekvence je 60Hz, chtel bych ji nastavit na vic,ale pod temito ovladaci to nejspis nepujde
- Tubarog
- Začátečník
-
U LCD je tato hodnota optimální. Grafická karta podporuje vyšší frekvence pouze na externím monitoru, konkrétně 1280*1024 ve 120Hzdresic99 píše: 2)nainstaloval jsem originalni graficke ovladace z ASUS Support CD, a hned me zarazilo, ze nejvyssi mozna obnovovaci frekvence je 60Hz, chtel bych ji nastavit na vic,ale pod temito ovladaci to nejspis nepujde
- Tubarog
- Začátečník
-
Dnes jsem notebook důkladně testoval a projížděl různými aplikacemi a testy a jednoznačně jeho nedostatkem je pomalý a hlučný HDD a příliš hřející grafická karta. Jestli někdo víte jak tyto "nedostatky" opravit/odstranit jinak než koupit jiný disk nebo podtaktovat grafickou kartu, prosím podělte se o ně.
Děkuje, 90%ně spokojený uživatel A6T
Děkuje, 90%ně spokojený uživatel A6T
- Tubarog
- Začátečník
-
Tak dnes tento "skvost" nečekaně zdražili http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=25519
34 122 Kč s DPH
EDIT: stav se změnil na: "Trvale nedostupné"
34 122 Kč s DPH
EDIT: stav se změnil na: "Trvale nedostupné"
- elo
- Nováček
-
Já ho mám objednaný a volali mi, že zítra ho dovezou. Tak uvidíme. Cena 33 107 Kč.
kdo mate zájem tak na www.alza.cz je na cestě za asi 33500 Kč a s winxp home je skladem.
kdo mate zájem tak na www.alza.cz je na cestě za asi 33500 Kč a s winxp home je skladem.
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Cena
Pokud mohu doporučit, tak jedině na www.digiboss.cz kde je velice solidní jednání a hlavně nejlepší cena. Dokonce jsem dostal slevu 600,- na kus, že jsem objednával dva. S reklamací taky není žádný problém a je k mání za 27 100,- bez DPH!!!!
- elo
- Nováček
-
Re: Cena
Taky jsem chtěl nakupovat u digiboos.cz, ale na dotaz na dostupnost mi napsali včera toto: "Model je dlouhodobě nedostupný. Situace by se měl zlepšit 38. týden".T-y-g-r-i-k píše:Pokud mohu doporučit, tak jedině na www.digiboss.cz kde je velice solidní jednání a hlavně nejlepší cena. Dokonce jsem dostal slevu 600,- na kus, že jsem objednával dva. S reklamací taky není žádný problém a je k mání za 27 100,- bez DPH!!!!
- Blboun.nejapny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
open GL 1.3
Ahoj,
při instalaci Riddicka mi vyskočila hláška že potřebuju Open GL 1.3, chtěl bych si hru zahrát, poradíte, jiné ovladače? Jaké?
při instalaci Riddicka mi vyskočila hláška že potřebuju Open GL 1.3, chtěl bych si hru zahrát, poradíte, jiné ovladače? Jaké?
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Zamrznutí
No tady mám další problém. Zkusím ještě všechno aktualizovat, ale stává se, že systém z ničeho nic zamrzne! A to není procesor zatíženej, třeba když hraje winamp nebo něco, tak prostě šup a je z toho led. Kámošovi se stává něco podobnýho. Tak nevím, reklamovat to zatím nebudu, protože notes potřebuju na vejšku!
Nemáte někdo stejné problémy?
Nemáte někdo stejné problémy?
- Sin@le
- Začátečník
-
No jednou se mi stalo taky něco podobnýho a to když sem jel na baterie, rýsoval v CADu a ještě sem chtěl DVDShrinkem skopnout jedno DVD, a jak mile sem dal Backup a nastavil aby se udělal image a spustil to tak se mi komp totálně hryznul, ale chviličku sem počkal a bylo to good, mohlo to bejt i tim že sem měl nastavenej high performens a NB na kolenou (výdech mi čuměl přímo do nohavice) ale to je tak vše, jinak běží jako víno, jo jinak zkoušeli ste ho někdo pitvat, já sem rozdělal všechny ty menší kryty, byl sem z toho docela překvapenej co sem tam našel (je to totiž můj první rozvrtanej NB) hlavně se mi líbilo jak je udělaný chlazení CPU a GPU, všechno je hezky svedený heatpepi-pem na pasiv a tam to chladí větráček jo a taky ramky sem čučel jak sou malí.
T-y-g-r-i-k:
Že se tak blbě ptám na jaký vejšce seš???
T-y-g-r-i-k:
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
VŠE Praha (aplikovaná informatika)Sin@le píše:No jednou se mi stalo taky něco podobnýho a to když sem jel na baterie, rýsoval v CADu a ještě sem chtěl DVDShrinkem skopnout jedno DVD, a jak mile sem dal Backup a nastavil aby se udělal image a spustil to tak se mi komp totálně hryznul, ale chviličku sem počkal a bylo to good, mohlo to bejt i tim že sem měl nastavenej high performens a NB na kolenou (výdech mi čuměl přímo do nohavice) ale to je tak vše, jinak běží jako víno, jo jinak zkoušeli ste ho někdo pitvat, já sem rozdělal všechny ty menší kryty, byl sem z toho docela překvapenej co sem tam našel (je to totiž můj první rozvrtanej NB) hlavně se mi líbilo jak je udělaný chlazení CPU a GPU, všechno je hezky svedený heatpepi-pem na pasiv a tam to chladí větráček jo a taky ramky sem čučel jak sou malí.
T-y-g-r-i-k:
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Vysoke zatizeni
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli se u notebooku muze stat nejaka porucha vlivem napr. dlouheho hrani narocnych her a jestli by se na to pak dala uplatnit zaruka. Zkratka je mozne tenhle notas hranim odvarit? Dikes
- Tubarog
- Začátečník
-
Re: Vysoke zatizeni
No tohle není možné, procesor ani grafiku nikdy nepřehřeješ tak že "bouchnou".asysman píše:Ahoj, chtel bych se zeptat jestli se u notebooku muze stat nejaka porucha vlivem napr. dlouheho hrani narocnych her a jestli by se na to pak dala uplatnit zaruka. Zkratka je mozne tenhle notas hranim odvarit? Dikes
Při dlouhodobém a intenzivním přehříváním může dojít k určitým komplikacím, ale reklamace vše vyřeší (tedy ne když na něm budeš pařit v sauně
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ovladače
Dobrej, tak doporučuju aktualizaci ovladačů ze stránek www.asus.com! Zatím žádné sekání nebo tak. Aktualizoval jsem BIOS, VGA a sound.
- Tubarog
- Začátečník
-
Re: Ovladače
BIOS akualizovaný mám již pár dní, ale nové ovladače grafiky a audia jsem nenašel, můžeš na ně dát přímej link?T-y-g-r-i-k píše:Dobrej, tak doporučuju aktualizaci ovladačů ze stránek www.asus.com! Zatím žádné sekání nebo tak. Aktualizoval jsem BIOS, VGA a sound.