Z vyrobcov tam ostal uz len Intel. AMD, Nvidia a Via odisli, kto vie preco
Preco by nemohla byt v benchmarku aj graficka, niektore operacie vie spravit daleko rychlejsie, uz davno nesluzi len na hry a jej vyznam bude dalej rast a APU alebo heterogenne systemy su buducnost.
http://extrahardware.cnews.cz/files/ima ... ompare.png
o 7% rychlejsie ti spravy test Intel ale dostane skore o 40% ako AMD pricom je Intel vyrazne drahsie sa mi nezda ani trochu objektivne. Z takejto objektivity by som aj ja trucoval
Suhlasim, ze ked AMD uvedie vlastny benchmarkovaci produkt, tak sa bude tiez snazit zvyhodnit svoj hardware, ale potom zas ostatny mozu urobit to iste co spravilo teraz AMD, Via alebo Nvidia.
PCMARK07 je ako vravis na testovanie celeho pc, takze ked pridas SSd namieso hardisku porastie ti vykon v tej casti, takze neviem preco by to nemalo byt objektivne, ked SSD je skutocne rychlejsie. Jediny problem moze byt v tom aku vahu maju jednotlive casti testov na celkove score.
tento test je neseriozny, alebo si myslis, ze to skore co dalo je objektivne? Ak by dalo o 7% lepsie dobre pochopim, nebralo do uvahy cenu ale len vykon, hoci pre tento typ co sa pouziva na kupovanie PC pre vlady by som ocakaval zohladnenie aj ceny. Tiez nevidim, ze AMD kritizuje PCMARK alebo ine podobne testy ale mozno sa mylim.a stresovať vždy ked môj výrobok je pomalší že daný mark je neseriozny je prinajmenšom smutné
podľa mňa si za spústu vecí môže AMD samo, hlavne svojou pasivitou a odvolávanie sa na nejaké štandarty, ale aj to hlavne na papiery ale skutek utek
Co myslis pod pasivitou a odvolavanim sa na standardy?