-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:Tak sem se těšil na nový patch, poslední dobou se moc nestihal hrat a ted kdyz prijdu tak mi zniceho nic chybi stazene 0,04GB a nejak se tomu nechce dojet. Jaky to je? Hlavne nove talenty, nemuzu se dockat na Bladestorm, ale titan grip muze byt taky imba. :twisted:
jo a tech 34% base miss taky imba
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Hlavně mi to zas vyřadilo půlku addonů... grr
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

LOVIT píše:
PzKpfw VI Tiger píše:T... ale titan grip muze byt taky imba. :twisted:
jo a tech 34% base miss taky imba
Tjn doufam ze to nejak rozumne upravi,protoze takhle je to vyhozeny talent.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Na 70lvl je to talent na hovno.Ale na 80lvl az si nasocketujes veci a budes mit 500+hit ratig se vyplati.
Edit:ted bych jel na pvp http://www.wowhead.com/?talent=LV0Gdfht0rMRcfRthx
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 15. říj 2008, 19:28, celkem upraveno 2 x.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

to abys mel vetsinu socketu na hit rating a k tomu nejaky pve Tx set
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Teda jo... Nenasednu na mounta, disconnectuje mě to při lootování, když jdu do stealthu, nehodí mi to ten bar s abilitama ze stealthu... omg. Taky jsou dost překopaný talenty, improved stealth na roguně mi přijde o něco slabší, mobové mě IMHO vidí podstatně víc. Nehledě na addony, ale to ofc není chyba Blizzu. Doplňování energie po jedné je 100x lepší. Nehledě na další milion změn... Já teda nezažil přechod wow -> tbc, ale moc se mi tohle nelíbí :oops:
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Ono se to casem srovna a upravi do pouzitelnejsi podoby..Po vetsim patchy to stoji vzdy za ***.Ale jeste nas ceka otevreni northrendu a fronty na moby :twisted: Spolu s dalsi tunou uprav talentu a spellu.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tohle je fakt vždycky po velkym patchi. Si pamatuju před BC jak se objevil ten, co mj. daval pvp itemy poprve za honory. To bylo peklo a ten co přinesl Naxx byl taky boži. Myslim, že zrovna tenhle zpusovil nahozeni realmu kolem pul sedme večer.
Jinak sem zrovna dotestoval změny a nikdy sem si nemyslel, že to řeknu, ale připadám si trochu OT. Bladestorm je neco neuveritelnyho, stejně jako execute kdykoli a overpower tomu jenom pomuze. Co mě trochu štve jsou lagy, takže mi nejde charge, intercept a proti CC je to taky na prd. Ale i tak sem ve WSG vyridil tři roguny a warra a donesl vlajku bez healu. 8-) Co mi teda přijde dost přestřeleny jsou ale taky palati. Ja dal v EOTS 170k DMG a on dal 315k a přes 100k heal. Ono mi přeijde, že celkově se ten boj zrychlil. Přibyl dmg ale hp zustalo stejne. A ty achievmenty jsou boži. Už se těsim, jak objevim cely svět. :lol:
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Ted ma moje alt postava zajimavy talenty :lol:
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... n=Marivert

Zatim nevim jak to vypada ve hre protoze stahuju patch.Ale asi to bude reset.

btw hraje tu nekdo na Thunderhornu za ali?
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

na Thunderhornu hraje par lidi od nas, ale za Hordu (Chrocht a Zlaty Kruh). Jak to tam vubec vypada ? Slysel jsem, ze je to neco jako pve DT. Spousta CZ/SK atp...

Jinak patch je hustej :) az na ty pokakany addony... Vcera sem asi hodinu stahoval bartender4 :( ,furt mi plno veci nefunguje, snad se to zlepsi ?

Btw: pouzivate nekdo nejakyho clienta na addony ?? Ja pouzivam wowmatrix kterej se suprovej ale obcas neco nenajde :( Kdyby mel nekdo nejakej lepsi tak sup sem s nim :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Na TH je za hordu par ceskych guild (jsem v chrochtu), zadny druhy DT to ale neni. Je tam plno Anglicanu, Holandanu, Finu, Svedu, znam i par Nemcu. Cesky se tam nikde nepise (az na gchat :P), grupy na daily atd. se skladaji bezne smisene.
Naposledy upravil(a) Revealman dne čtv 16. říj 2008, 14:11, celkem upraveno 1 x.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Revealman > tak pozdravuj Hoblajze a Manmachina od NOCaku z Aszune :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Na thunderhornu je za ali Memento Mori a par dalsich mensich guild.Jestli to neni zakazany tak tu je dalsi info: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30398

btw uz jsem byl ve hre a na altovi zmenil talenty a nakonec jsem si vsiml ze jeste nedali novy talent stromy na armory :-D
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

To mas jeste dobry, ja si na wowhead vymyslel build a kdyz sem rozdeloval talenty, tak to proste prestalo jit. Si rikam co to kua a pak mi doslo, ze sem si to naplanoval na lvl 80 a tim padem mi 10 bodu chybi. :lol: :oops:
Ale ty achievmenty sou super, ja prave dodelal ten na 90 questu v hellfire, sem to nemoh najit, uz je nevidim na mape. A taky sem si vsiml, ze jsou tam i statistiky s dmg, heal, kill/deads atd. Akorat nevim kde sem nabral nejvetsi ranu za 12,5k a taky by me zajimalo, kdo do me napalil za 4,5k :o A udelal sem daily za 2 min 15 sec.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jj Achivmenty jsou nejlepsi pocin Blizzu kterej zatim vymysleli...Ja zase ted prozkoumavam celej Kalimdor :) a pak me ceka Eastern Kingdoms, OL a Northrend :)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Taky chci byt The Explorer ale teda nevim jak dam alicky uzemi :) Hlavne ty co se tam jezdi lodi.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

A už jste někdo z Vás potkal Brooke ? :))))

http://www.spike.com/video/brooke-marks-visits/3046986
show must go on..
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tiger > to ja prave taky nevim, hlavne nevim jak se dostat na ten elfi ostrov :( ale nejak to jit musi nebo, ze by alici byly zase ve vyhode ?? Takhle maj vyhod jak nas.... a ted jeste kdyby jen oni mohli mit The Explorer, to by me fakt nastvalo :evil:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak na Teldrassil jezdi z Auberdine loď. Jenomže to město je už tak plny straží a na ostrově skončíš přímo v hl. městě. Teda přesně před takovym portalem a ten tě tam hodi. Pokud přežiješ tu loď tak tohle asi už ne. Nechtěj vědět jak to že to vim. :fear: Možná stealth má šanci.

Ale fakt jsou v tomhle ve výhodě, naše nejvíc odříznuté jsou ghostlands a to neni problem projit přes Plaguelandy.
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Na rank The explorer potrebujes mit objeveny stary svet, tbc a wotlk. Takze bude prisupny az 13.11. ;]

Na druhou stranu wow a tbc mam cele odkryte. U alicku na lodich se da lehce vyhnout guardum. Ve mestech uz je to trosku horsi, ale da se to. :] Jen se modlis aby te nekdo nahodou nedismountnul [=smrt].

btw 1980 archievement points ;]

ps Drak'thul off-line. :{
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“