-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Matias
- Začátečník

-
Re: -=World of Warcraft=-
Mě koště nelítá 
- Vodnik
- Začátečník

-
Achievements by se mi líbily, kdyby si to skutečně pamatovalo, co už člověk v minulosti prošel. Abych chodil znova skoro všechny preBC instance mě fakt ani nenapadne, chybí mi tam i pitomej Ragnaros, kde jsem byl aspoň 20x
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník

Vodnik > z toho si nic nedelej
Ja sel asi 30x Heroic SP kvuly trinketu (kterej mimochodem ani jednou nepadnul a lidi se je podle me nejak pokoutne ziskavaj od GM
a s Quaga vubec nepada) a stejne nemam heroic SP achievment
Ale to vubec neva, i tak jich tam je fakt dost...Ja ted delam explory a musim rict, ze nechazim mista ktery sem nikdy nevidel a to je podle me presne to, proc to cely vzniklo...
Ja uz taky nebudu prochazet znova vsechny preTBC instance pac je znam a vyrustal jsem na nich, ale verim, ze lidi co zacaly s wowkem az v TBC ted tyhle instance chodit budou...a je to jen dobre, alespon starej svet neumre. Uz tedka je to videt, plno lidi v AQ na Cthunovi, dalsi banda v MC atp... velky plus a nerikej, ze by ses treba s 10ti clenou bandou do toho MC nesel podivat
ja ano, i kdyz jsem tamuz byl....
Matias > tak to mas nelitaci koste, jen jezdici. Ono jich snad bylo nekolik druhu, jezidici a litaci (pomaly a rychly)...
EDIT > btw delate nekdo achivment /love na zviratka ?
Ja uz taky nebudu prochazet znova vsechny preTBC instance pac je znam a vyrustal jsem na nich, ale verim, ze lidi co zacaly s wowkem az v TBC ted tyhle instance chodit budou...a je to jen dobre, alespon starej svet neumre. Uz tedka je to videt, plno lidi v AQ na Cthunovi, dalsi banda v MC atp... velky plus a nerikej, ze by ses treba s 10ti clenou bandou do toho MC nesel podivat
Matias > tak to mas nelitaci koste, jen jezdici. Ono jich snad bylo nekolik druhu, jezidici a litaci (pomaly a rychly)...
EDIT > btw delate nekdo achivment /love na zviratka ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodnik
- Začátečník

-
2Skeeter: byli jsme v MC tuším v 7
Možná to k něčemu dobré bude, přinejmenším se lidi zase chvíli zabaví něčím jiným než jsou BG
vss Vodnik DrC+ (kp)
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Stava se tu nekomu, ze ma u achievementu datum kazdy den jiny. Ja treba mam dneska zase tabard, riding skill, cooking, 50 questu a 5 daily. Ale to sem udělal už dávno, nebo alespoň v den spuštění patche. Ne denska 
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm koukam velkej patch = jako obvykle vic problemu nez uzitku, btw zkousel nekdo v posledni dobe transfer? ja uz se o nej cca 2 tydny pokousim vzdy s vysledkem payment rejected pritom gametime v pohode predplatim... trochu nechapu, support taky mlci, gmko me poslalo slusne doprdele, tak sem ho tam pak poslal taky, asi zkusim vyplnit dalsi webform na support jo a na telefon se neda dovolat
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- oyza
- Začátečník

tak to jsme na tom stejne.... form,6 dni zadna odpoved, gm me poslalo slusne nekam, ze to neresi a payment rejectedLOVIT píše:hm koukam velkej patch = jako obvykle vic problemu nez uzitku, btw zkousel nekdo v posledni dobe transfer? ja uz se o nej cca 2 tydny pokousim vzdy s vysledkem payment rejected pritom gametime v pohode predplatim... trochu nechapu, support taky mlci, gmko me poslalo slusne doprdele, tak sem ho tam pak poslal taky, asi zkusim vyplnit dalsi webform na support jo a na telefon se neda dovolat
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Skeeter
- Začátečník

Ja sem mel taky payment rejected. Sice ne pri transferu ale pri normalnim placeni a tusim, ze problem byl kupodivu tam, kde bych ho nikdy nehledal. Ve Firewallu
Mam zone alarm pro a mel jsem nastaveny Coockie control a AD blocking na High a on nejak blokoval tu stranku se Succes payment a pokazdy me to vlastne vratilo zpet s tim ze payment rejected...fakt haluz 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Btw free transfer funguje bez problemu. Dneska dopoledne jsem transferoval alta z Shadowmonu na Xavius a bez problemu. Jo a mate celkem stesti, ze vam GM odpovedeli, potreboval jsem unstucknout maina z ramp a nikdo mi neodpovedel po cely den. Vecer se mi nastesti instance nacetla, tak jsem vylezl...
- oyza
- Začátečník

nemam zouna, a kerio jsem nemenil. platby jdou, jen ten transfer nee.Skeeter píše:Ja sem mel taky payment rejected. Sice ne pri transferu ale pri normalnim placeni a tusim, ze problem byl kupodivu tam, kde bych ho nikdy nehledal. Ve FirewalluMam zone alarm pro a mel jsem nastaveny Coockie control a AD blocking na High a on nejak blokoval tu stranku se Succes payment a pokazdy me to vlastne vratilo zpet s tim ze payment rejected...fakt haluz
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už WoW hraju taky. Sice z donucení (ségra dělá bakalářku na téma "Prosocionální chování ve světě WoW), tak sem musel začít taky.
Teď mám momentálně nějakého Warriora na 16 lvl, takže se nesmějte
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
welcome in hell 
- oyza
- Začátečník

a proc si to segra nehraje sama? btw vsimli jste si, ze uz nekolik lidi dela ruzny "prace" na nejaky chovani ve wow? neprijde vam to divny? btw, ty prace bych fakt chtel videt.... to je namet na 20-30 stran bakalarky....SpeedyGT píše:Tak už WoW hraju taky. Sice z donucení (ségra dělá bakalářku na téma "Prosocionální chování ve světě WoW), tak sem musel začít taky.
p.s. prosocionalni neni nic...
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
asi mysli prosocialnioyza píše:a proc si to segra nehraje sama? btw vsimli jste si, ze uz nekolik lidi dela ruzny "prace" na nejaky chovani ve wow? neprijde vam to divny? btw, ty prace bych fakt chtel videt.... to je namet na 20-30 stran bakalarky....SpeedyGT píše:Tak už WoW hraju taky. Sice z donucení (ségra dělá bakalářku na téma "Prosocionální chování ve světě WoW), tak sem musel začít taky.
p.s. prosocionalni neni nic...
jj taky mi to prijde zvlastni, asi na par prikladech vystavi celou praci
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- honny
- Středně pokročilý

Loot, dps, raid, omgdmnc, roflpwned.
Nedivte se, ze vas lidi pozoruji a zkoumaji.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co je na tomhle ke zkoumani?honny píše:Loot, dps, raid, omgdmnc, roflpwned.
loot je proste kořist
dps je zkratka ktera taky nepotrebuje vysvetleni - damage per second
raid nájezd
a ty posledni dve sou rekl bych soucasti herniho slangu jako takovyho to nema s wow co spolecnyho
takze tady mame 2 slova vychazejici primo z anglictiny, dalsi zkratka ktera je i pro laika pochopitelna a posledni dve zkratky ktery v ruznych obmenach taky koluji peknejch par let, tzn nic noveho pod sluncem, pro cloveka ktery hraje aspon trochu jakoukoliv hru po siti a nebo rozumi anglicky si to celkem snadno domysli
edit: slang jako kazdej jinej, pro neznalyho nic nerikajici pro ostatni snadno pochopitelny
kdyz reknu káča tak si muzes predstavit hoku, nebo taky trezor, pripadne jidlo...
- oyza
- Začátečník

Lovit -
myslim, ze jsi nevycerpal zdaleka vsechny kacky 
no ja bych fakt ty prace chtel videt. "gimme some coins plz" a "kill all f***ing allies..." to je namet na reportaz, jak by rekli na nove .)
no ja bych fakt ty prace chtel videt. "gimme some coins plz" a "kill all f***ing allies..." to je namet na reportaz, jak by rekli na nove .)
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná sem ten název trochu poplet....prosociálni...
Jinak byste se divili co je tam možné nasimulovat. Například Bystander efekt a podobné věci. Možná se potkáme a někdo z Vás dostane dotazník
Samozřejmě že celá bakalářka nebude o WoW, to bude jenom jedna část výzkumu. Budou tam i další věci...
Btw - nevíte jak se to chatu píše odkaz aby se na něj dalo kliknout? Jde to vůbec?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bez addonu to podle me nejde driv jsem na to mel addon ,ale uz nevim ktery takze treba nekdo jiny poradi.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ChatMod to umí
Ale myslim, že to není to co hledá... Todle předělává odkazy na klikací pouze tobě... Ostatním bez addonu se stále bude zobrazovat normálně a nepujde na něj kliknout...
Ale myslim, že to není to co hledá... Todle předělává odkazy na klikací pouze tobě... Ostatním bez addonu se stále bude zobrazovat normálně a nepujde na něj kliknout...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s