Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od Nerboard »

Ked to je lepsie ako stormshield(nemtusim nepoznam staty) a ides mec a stit tak to jednoznacne ber. Aj ked staty nic moc(int, 21 vit...)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No je to prakticky stejny jako stormshield.
Jen nema o 4% mensi dmg proti elitam.Ale zas ma lepsi block amount o 1000dmg.
A taky ma min vitality a zadnou str.Stormshield ma vetsinou 80 vitality.

Problem je, ze stormshield s 20%+ block ratingem stoji 15-100milionu :)
Ja sem tamten bidnul za milion tak uvidime.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

On nekdo koupi Tal Rasha chestku, 60 all resist, 15% attack speed, armor a magic find za 500 tisic a vic?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

1100 all resist 50k HP a potkam molten, fire chain a zergnou me behem 3s :lol: :lol:
Ja uz sem z tyhle hry na prasky.
http://imageshack.us/photo/my-images/18/54755484.jpg/
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

ta hra je fakt něco no, si ani na nic nevydělám, protože pořád musím opravovat :D
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

HEAD píše:1100 all resist 50k HP a potkam molten, fire chain a zergnou me behem 3s :lol: :lol:

Mas malej block chance + spatnou kombinaci skillu.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

nevite kdy bude fungovat RMAH pro digitalne zakoupenou verzi? Pisou uz ctvrty den ze jen 3 dny do spusteni :-D
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Mastodont píše:Radsi se procheatuju do nebes nez abych tu jak tulpas postoval kazdou sedou vec, ktera mi vypadla ze sudu. :roll:
:down:
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

tak vcera se to konecne zlomilo a neco uzitecnyho padlo. Paradni slipy + legendarni chestka ale ta je slaba i vendorovi xD. Btw heade nemas nejako malo dps? na tom screenu vidim 10k to mi prijde na act II docela slaby.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

HEAD píše:1100 all resist 50k HP a potkam molten, fire chain a zergnou me behem 3s :lol: :lol:
Tohle by me zajimalo, mam pocit ze ne vsechna dmg a kouzla se do resistu pocitaji
Ty chainy jsou zabijaci. Prece neni mozny s takovou redukci dmg aby te prerizli na jeden zatah ne?
To by by default musely mit chainy treba 500 000 damage na jeden pruchod aby te pak stejne resist nezachranil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Slezman píše: když si to zařídíš, musíš to použít pokaždé přispuštění hry, při lognutí na battle.net, a tedy předpokládám při spuštění jakékoli hry, která chce login

To není tak úplně pravda. Můžeš si to nastavit na použití při každém loginu, nebo jen občas. U té druhé varianty se Tě to na klíč dotáže jen třeba 1x týdně, nebo když se loguješ z jiné IP adresy, než při posledním lognutí...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Víte někdo, jak přesně fungujou přesně ty resisty? Když mám řekněme 65% resist all, znamená to opravdu, že mám veškerou DMG redukovanou o 65%? A když se pak vyškrábu na 70%, tak 70%? ...někde na netu jsem se teď dočetl, že to tak vůbec není a rozdíl (třeba) právě mezi 65% a 70% není 5%, ale klidně mnohem víc a může to bejt otázka přežití/nepřežití (jinak řečeno - hra je prej nastavená tak, že když už mám například nad těch 70% resist all, tak mě ten a ten mob už nemůže zabít na jednu ránu, kdežto, když budu mít 69,5%, tak mě zabít na jednu ránu ještě může). Nevidíte do toho někdo? Pokud by tomu skutečně tak bylo, tak se na to asi fakt vyseru :-) Protože to nevim, jak bych se v tom měl orientovat a čemu věřit a čemu ne...

Celkově v těch statech človek občas narazí na určitý "zvláštnosti"...Mantra of Evasion mi má přidávat 15% dodge, což beru jako boost jako kráva...ale když jí nahodim, tak mi dodge stoupne jen o cca 10%...proč? Nechápu...
Naposledy upravil(a) Rajče dne úte 19. čer 2012, 09:55, celkem upraveno 1 x.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

O tom, ze te nemuzou zabit na jednu ranu pri urcite hodnote jsem neslysel.

Tech 5% je vic jak 5% protoze:

65% redukce, 100.000 dmg = 35.000 dostanes

70% redukce, 100.000 dmg = 30.000 dostanes

35/30 = 1,16666 => 16,66% lepsi

Cim bliz jsi ke 100, tim je kazdy procento lepsi
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

občas mi taky chování itemů přijde zvláštní, možná, že itemy s nízkým levelem nemají na postavě s velkým levelem efekt. Měl jsem na postavě na 35 lvl. rukavice které přidávali +60 life, požadovaný level měli 16. Vyměnil jsem je za rukavice (level 32), které neměli na life absolutně žádný vliv, ale s životama mi to nehlo, wtf? - u porovnání itemů taky bylo +0 life, žádný mínus...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

H2SO4 píše:

Jo?
Ignore pain nutnost.
Revange nutnost.
war cry nutnost
Berserk + earthquake na dmg.
Co je na tom spatne?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mám dotaz:
Ségra si šla zahrát svou "dýmnhantýrku", jenže když na ní vyskočil update, dala křížek (už za to dostala pochvalu) a teď jí hra píše, že "program není kompatibilní s 64bitovou verzí systému Windows". Lze nějak spustit update ručně? Nechce se mi to přeinstalovávat. Díky!
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

keistown píše:...
No, Tvoje počty chápu a rozumím Ti, ale na věci takovejhle výpočet nic nemění...Ty jenom místo,abys ty procenta počítal z celkovýho základu, tak jako základ bereš to co dostanu po redukci...o to mi ale nešlo...mě šlo o to, jestli opravdu platí tohle:
keistown píše: 65% redukce, 100.000 dmg = 35.000 dostanes

70% redukce, 100.000 dmg = 30.000 dostanes
Protože jak říkám - dočetl jsem se, že takhle jednoduše a jasně ten vztah nefunguje.

EDIT:
Vivec píše:občas mi taky chování itemů přijde zvláštní, možná, že itemy s nízkým levelem nemají na postavě s velkým levelem efekt. Měl jsem na postavě na 35 lvl. rukavice které přidávali +60 life, požadovaný level měli 16. Vyměnil jsem je za rukavice (level 32), které neměli na life absolutně žádný vliv, ale s životama mi to nehlo, wtf? - u porovnání itemů taky bylo +0 life, žádný mínus...
Jo tak tohohle jsem si přesně všimnul taky - další podivnost...mám item bez vitality a bez vlivu na HP . vyměním ho za item také bez vitality a vlivu na HP, ovšem s vyšším ilvl a stoupnou mi nepatrně HP...
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tak melo by to tak fungovat, jestli v tom ma Blizz jeste nejaky finty vi buh, staci se kouknout na ten tvuj diminish dodge.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Skvele spravy pre barbarov a monkov(pravdepodobne...uvidime ako velmi vybalancovali ten akt 2+)

http://www.diablofans.com/news/1251-pat ... y-roundup/
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

HEAD píše:
Ignore pain nutnost.
Revange nutnost.
war cry nutnost
Berserk + earthquake na dmg.
Co je na tom spatne?

Pokud dobre koukam,mas 9k dps....takze berserk + earthquake te nezachrani.

Pouzivam tenhle setup a mam cistej act4
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... Vbe!acaccb
a staty
http://img220.imageshack.us/img220/7002 ... t010fd.jpg
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“