Seženu si někde lepší doménu pro dotazník, aby se to dobře pamatovalo, něco jako xx.cz/wow a bude po problémech
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
Ok, to mi stačí, prostě to nejde, leda že by všichni měli onen add-on, takže nic.
Seženu si někde lepší doménu pro dotazník, aby se to dobře pamatovalo, něco jako xx.cz/wow a bude po problémech
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Skeeter
- Začátečník

Aole vubec nemusej mit vsichni stejnej addon
Ja treba chatmod vubec nepouzivam. Pouzovam Prat a ten to umi taky...Hra sama o sobe to neumi, za pamoci addonu ano, ale tak je to u wowu se vsim 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
uz mam lepsi domenu (dvoupísmenková 2.řádu cézetko) takže už je to v pohodě... 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Muzes ten link hodit i sem, celkem by me to zajimalo a na Drakthulu se nepotkame.. Sem stejne jini nez wowkari prakticky nechodi.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim.
Může mi někdo vysvětli tu novou "super vychytávku" která ze mě po 2minutách udělá zombíka. Nákaza je v Orgrimaru. Takovou blbost bych od Blizzardu nečekal fakt že ne.

Může mi někdo vysvětli tu novou "super vychytávku" která ze mě po 2minutách udělá zombíka. Nákaza je v Orgrimaru. Takovou blbost bych od Blizzardu nečekal fakt že ne.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Renus
- Začátečník

lore,součást příběhu k datadiskuVodny píše:Zdravim.
Může mi někdo vysvětli tu novou "super vychytávku" která ze mě po 2minutách udělá zombíka. Nákaza je v Orgrimaru. Takovou blbost bych od Blizzardu nečekal fakt že ne.![]()
![]()
![]()
IBM Thinkpad T42p
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Je s tím hodně srandy, když si u nás aliance aj horda vymítili vlastní města.
Pokud dostaneš nákazu a nebaví tě likvidovat ostatní tak není nic jednoduššího než doběhnout k healerovi co je ve městech na každém rohu. 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Stejně jako invaze nemrtvých po světě. Je to jako před Naxxem.Renus píše:lore,součást příběhu k datadiskuVodny píše:Zdravim.
Může mi někdo vysvětli tu novou "super vychytávku" která ze mě po 2minutách udělá zombíka. Nákaza je v Orgrimaru. Takovou blbost bych od Blizzardu nečekal fakt že ne.![]()
![]()
![]()
- Skeeter
- Začátečník

jj sranda
ted sem zacal delat Questy s AD uvidime...takvyhle akce mam moc rad...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo. Jestli je to součást příběhu tak to teda OK jelikož mám hru rád odpouštim ale včera mě to pěkně s prominutim s.... všude mraky koster já pořád nakaženej helaera jsem našel až po několika smrtích. Neni něco co bych na sebe mohl aplikovat a zbavil se tak tý nákazy. Jináč ten daťák to zase bude chtít pokoupit:-( člověk co bude chtít teď začít se pěkně prohne. Myslí te si někdo že ještě přijde ještě další datadisk? myslim si že tři by bylo už akorát prostě v nějaký pěkný kolekci za 1500,- by to mohlo už zůstat
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Zachrání tě i hráč. Je to disease, takže na to jde klasicky abolish disease od priesta, ale taky purify od palata nebo cure od shamana.
//Edit. Nebo ještě existují potiony a nebo taky vlízt do BG.
//Edit. Nebo ještě existují potiony a nebo taky vlízt do BG.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Viděli ste už tohle?
http://www.wowwiki.com/Reins_of_the_Albino_Drake
Ja ani nevěděl, že to existuje, ale dneska jsem to viděl v Shattrathu. Už počítám, kde naberu 50 mountů.
http://www.wowwiki.com/Reins_of_the_Albino_Drake
Ja ani nevěděl, že to existuje, ale dneska jsem to viděl v Shattrathu. Už počítám, kde naberu 50 mountů.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je strašný strašný s těma zombíkama to je nehratelný v ogrimaru se nedá téměř hnout:-(
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Skeeter
- Začátečník

jj tech 50 mountu je mazec...nevim, je to hodne, ale opravdu hodne penez + nehorazny grindovani repky s home lokacema.Tohle asi delat nebudu
mozna casem, ale ted se prachy vyplatej neutracet 
EDIT> http://wotlk.wowhead.com/?achievement=2143
EDIT> http://wotlk.wowhead.com/?achievement=2143
- Vodnik
- Začátečník

-
Healeři už nejsou a díky téhle ptákovině se prakticky nedá hrát. Flight master - mrtvý, bankéř - mrtvý, AH - všichni mrtví, na cestě od hřbitova dlouhý průvod lidí. Fakt super srandaMr. Dirk píše:Je s tím hodně srandy, když si u nás aliance aj horda vymítili vlastní města.Pokud dostaneš nákazu a nebaví tě likvidovat ostatní tak není nic jednoduššího než doběhnout k healerovi co je ve městech na každém rohu.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník

Na aszune uplne v pohode
zatim...
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz me to taky zacalo pekne s**t prijdu do sw a vsude jsou zombie v bance nebo aukci proste na vsech mistech ktery nejvic pouzivam.A hlavne kdyz se npc objevi znova tak prijde zas nejaky chytrak a do 1min tam je zase mrtvo.Asi si dam HS do if tam chodi min lidi.Hrauju na Thunderhornu.
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se vam ze kdyz se chcete lognout tak vam to na konci load obrazovky hodi DC?Odlognul jsem se v sw a asi jak je ten event tak servery nestihaji ,protoze co jsem zjistil tak tenhle problem ma hodne dalsich lidi.A na gm tu cekaji uz 2hod 
//tak po 2,5hodine cekani gm problem vyresilo slo to ale do ty doby nez jsem se odlognul v sw a ted se zase nemuzu prihlasit
tak zase cekam na gm.Uz me to zacina stvat.
//tak po 2,5hodine cekani gm problem vyresilo slo to ale do ty doby nez jsem se odlognul v sw a ted se zase nemuzu prihlasit
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nejhorší je když mě to v poslední době začalo vyhazovat na raidech a nešlo se přihlásit.MYTH píše:...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Skeeter
- Začátečník

My jsme vcera udelali zombie raid a vymlatili si pulku orgrimaru
fakt sranda
skoda ze to plno lidi nepochopilo a zacalo nas masakrovat, Zombie je desne slaba pomala...skoda, verim, ze nekde, treba na RP to musi bejt fakt sranda