Osobně bych si radši 10-20e zaplatil za komplet remaster s přepracovaným modelem nasvícení, na tom už je věk té hry fakt znát.
Koukal jsem dneska na to video ještě ve 4k na youtube, a je to dost underwhelming, moc tam nevidím rozdíl
Moderátor: Baneshee
Osobně bych si radši 10-20e zaplatil za komplet remaster s přepracovaným modelem nasvícení, na tom už je věk té hry fakt znát.
To se prave nestane. Nebude to separatni verze hry jako treba u Metra, ale proste jen patch na existujiciho Zaklinace. Presne tohle se krute vymstilo Capcomu, kdyz udelal takovy upgrade patch pro Resident Evil 2 remake, jenze to podstatne zvysilo HW naroky, az nakonec kvuli obrovske vlne nevole museli zprovoznit i puvodni verzi hry skrze beta program na Steamu. Tak doufejme, ze CDPR to ma poreseno lepe.
Nechápu, W3 je podle mě hra s nejlepším/nejvíc responzivním/fluidním ovládáním ever. Nejlepší combat model co jsem zažil. Když vidím že na mě někdo chce zaútočit, tak mám čas (a hlavně ta hra reaguje) na to uhnout. To je věc, kvůli které v podstatě nemůžu hrát cokoliv staršího, protože tam to bejvá tak, že když zmáčknu klávesu, nastartuje dvousekundová animace, která už nejde nějak zrušit, a já už se jenom dívám jak mi nepřítel nakládá.
Jestli mluvíš o tom, že má Geralt setrvačnost a ovládá se trochu těžkopádněji (podobně jako Arthur v RDR2, kde je to ale ještě horší), tak si prosimtě vlez do menu a tam si zapni alternative movement system, kterej Geralta dělá mnohem responzivnější.
Sice to bude update na stávající verzi, ale jak GOG verze tak Steam verze je DRM-free, stačí si zkopírovat složku se hrou někam jinam a člověk si může hrát původní verzi do tepelný smrti univerza.
Navic GOG Galaxy ma unikatni funkci ktera umoznuje jednoduse vratit hru na libovolnou predchozi verzi.
Vzhledem k DLSS bude RT úplně bez problému.stylar píše: ↑sob 26. lis 2022, 14:17 Jsem nahrál svůj starý save na nejtěžší obtížnost se zvyšováním sil protivníků lvl 94, což nechápu jak jsem mohl dohrát, potkal jsem smečku divokých psů a jeden mě kousl dvakrát a umřel jsem a to jsem měl top set na sobě, myslím jsem jel předtím alchymii .
Grafika pěkná i teďka v 4k na max mi to jelo kolem 110fps (i HairWorks), takže nový bude raytracing -50% výkon a možná se na 60fps dostanu, nebo to zase vypnu, jinak mi tam fakt chybělo nějaký stínovaní té trávy, protože to vypadalo docela ploše a HBAO+ nic moc nevyřeší.
Samozřejmost to bude jelikož HDR Witcher 3 má od 2018