-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Skeeter píše:My jsme vcera udelali zombie raid a vymlatili si pulku orgrimaru :) fakt sranda :) skoda ze to plno lidi nepochopilo a zacalo nas masakrovat, Zombie je desne slaba pomala...skoda, verim, ze nekde, treba na RP to musi bejt fakt sranda :)
Vymlatili si? Vlastní město?
U nas se dělal raid na Darnassus či co. :lol:
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jj, ale tezko rict jestli je to vlastni mesto nebo ne...ses proste zombik a vsichni jsou proti tobe :) docela sranda zahrat si jednou za cas za "NPC" against all :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Skeeter píše:Jj, ale tezko rict jestli je to vlastni mesto nebo ne...ses proste zombik a vsichni jsou proti tobe :) docela sranda zahrat si jednou za cas za "NPC" against all :)

Supr ale kvůli takovejm jako ty se tam pak nedá ani hnout :-D :-D chodí se tam po kostřičkách a jsei pořád marod a nebo zombík.

Jináč myslíte si někdo že má cenu teď vyrábět něajaký zbraně? Myslim kvůli datadisku protože si chci vyrobit StormHerald(obouruční palice) a neni zrovna levná a nevim jestli se mi v daťáku bude hodit. Co děláte teď pře datadiskem krom toho že chodíte jako zombík a likvidujete vlastní město. :-D :lol:
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Stromherald mam, ale delat to teď, no nevim. I když máš skill a nafarmíš ty primaly (mana nebo ktery jsou potřeba) tak musis sehnat nether vortexy. A to bude drahy, radsi si vem to za honory.
Já makam na achievementech. Právě se snažím udělat v EOTS 3 vlajky bez umrti, zabit 5 s vlajkou (to bude tuhy, nam skoro nikdy nevezmou) a prilezitostne 2000:0. A hodne moc chci Wrecking Ball ale to teda nevim. A jeste zkoumam svet a dela lore z Outlandu, uz jenom Nagrand, Blade Edge a Netherstorm. 8-)
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Jenže já jsem teď čerstvá sedumdesátka(Warrior) a mám tak zvaně holej zadek nemůžu Heroic nemůžu PVP jen farmit a to mě nebaví.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Musel by si začít normální dungy, nabrat equip a pak raidy a heroicy. To už nestihneš a asi se ti to ani nevyplatí. Bež do BG, naber equip abys to neměl takový težký ve WOTLK nebo ja nevim, co bych ti poradil. DINGul si ve špatnou dobu. Ale alespoň nemusíš lvlit 60-70 když už budou všichni 70-80. Ale pokud pudeš do BG, tak se připrav, že ze začátku to nebude nic moc. Nemůžeš stát vzadu a v první linii budeš hodně snadný cíl.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no ja taky nedavno dingnul, obcas si zajdu nejakej normal dung, jinak jen farmim, ono totiz az vyleze datac, tak stejne vse ztrati cenu a z Q zase budes radeji brat zelenky, jedine prachy budou mit jakz takz hodnotu, ale i tak se priprav ze inflace na sebe nenecha dlouho cekat :twisted:
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

přesně tak jeidný do čeho sem zatim vrazil géčka byl lítací mount páč ten se neztratí. A jak řiká Wiruz zelený věcí z Wotlka budou lepší než můj Stormherald za nehorázný prachy. A jestli BG je BattleGround tak to vůbec nemá cenu! Chcípám tam jak kkt nemám vůbe šanci proti těm našlapanejm 70tkám a kor jako Warrior. Fakt by se mi něco hodilo jenže se mi za to nechce právě dávat ty prachy.

EDIT:
Vůbec z toho novýho datadisku nejsem nadšenej když vidim že se zase budu hnojit s levelováním tak mě bere hrůza. Sem zvědavej jestli zelený věcí v daťáku budou lepší než 70tkový epiky nebo ty sety. To by pak asi zamrzelo ty co to maj. Ale pokud ne tak se jim bude líp levelovat než třeba mě.

Není na netu někde seznam co by se mohlo ve WotLK vyskytovat jako za předměty. Zajímá mě Blacksmith. Ale je to asi blbost proč by se to prozralzovalo. Ale na druhou stranu už je to provařený jestli se už nehrála náhodou ta beta. Neví někdo jak to s tim je ?
PC pro zábavu:

Pomocník při práci:
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

tak ten stormherald par lvlu vydrzi...zalezi co mas ted, jestli mas aspon nejaky merciless bonegrinder nebo jen nejaky zeleny crap
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vodny píše:. Sem zvědavej jestli zelený věcí v daťáku budou lepší než 70tkový epiky nebo ty sety. To by pak asi zamrzelo ty co to maj. Ale pokud ne tak se jim bude líp levelovat než třeba mě.
Pokud to bude jak po TBC tak T6 by mohla vydržet do +-75lvl i když full set možná nekdo nedá pryč do té doby než bude mět T7. :)
Vodny píše:Není na netu někde seznam co by se mohlo ve WotLK vyskytovat jako za předměty. Zajímá mě Blacksmith.
Dívej se pravidělně třeba na WoWhead, tam se objevuje dost novinek.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Ono se to moc nezveřejňujě, ale docela hezky reportují lidi z bety.
http://www.mmo-champion.com/ Tam určitě něco bude. Ale myslím, že už nechcou takovy skok v equipu, ale podle toho co sem viděl ty změny příjdou docela rychle. Ještě možná T5/6 a S3/4 by mohlo být jakž takž trvanlivé.

//Edit. teď jsem zjistil,že se snižuje proc Sudden Death na 9% místo 30%. To bude celkem o haluzi.
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

PzKpfw VI Tiger píše:
Skeeter píše:My jsme vcera udelali zombie raid a vymlatili si pulku orgrimaru :) fakt sranda :) skoda ze to plno lidi nepochopilo a zacalo nas masakrovat, Zombie je desne slaba pomala...skoda, verim, ze nekde, treba na RP to musi bejt fakt sranda :)
Vymlatili si? Vlastní město?
U nas se dělal raid na Darnassus či co. :lol:
njn darnassus sme vcera zkouseli kolem pulnoci prijeli jsme k molu a padl server :)) stejne jsme zrovna ruzove neuspeli :?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Náhodou toho je spousta co dělat za čerstvou 70 :P Já včera dingnul 70 za alta-druida a připravuju si ho wotlk, kde ho pojedu jako maina místo roguny :). Můžeš farmit goldy (ty se neztratěj nikdy), doskillovat si profese, sehnat nějaký easy epiky, aby se líp expilo (horseman, scourge invaze, kara,..), atd.. Je toho dost :)
Jinak včera jsme sundali bosse v Silvermoonu, na DT kde na každýho alíka připadaj asi čtyři horďáci celkem úspěch :))
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

PzKpfw VI Tiger píše:... teď jsem zjistil,že se snižuje proc Sudden Death na 9% místo 30%. To bude celkem o haluzi.....
Ale zase vylepšili titan grip z 12% na 5% -hitu ,ale pochybuju že to zůstane.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mno tak ja mam ted za sebou 3 deni wipovacku na KJ :) Ja nevim, ale proste to nejde :) a to jsem slysel nazor, ze to po case sejme i banda opic... Nas best try byl asi 23%, ale pak vzdycky nejakym zahadnym zpusobem umrem, nejcastejc na firebloom tesne po explozi, asi to healeri nestihal vyhealovat nebo ja nevim co :) Asi si ted dam chvilku pauzu, stejne byl dneska reset :)

Jinak alespon jedna fotecka: http://www.azicek.wz.cz/Aszune/KJincoming.jpg
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

ja nevim, kdo porad siri ty informace o itemech. zelenky tady neslibujte, pokoukejte nejdriv databaze a ruzny wotlk stranky a pak piste. co jsem koukal ja(doufam, ze jsem koukal na dostatek spravnejch stranek), tak prvni zajmavy veci pro lidi co maj t5/t6 padaj az na hero mody nebo raidy pro 80tky.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Tak to by znamenalo že StormHerald by mi chvíli vydržel:-) páč mám tohle http://thottbot.com/i25762 a to jako nic moc. Fakt nechci vyhodit vatu když jí mám už teď tak málo.
PC pro zábavu:

Pomocník při práci:
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

jako co se swp tyce to je jeden velky trapas takovy neft proste blizard jsou fakt magori cele pve uz stoji za kulove jeste, ze bude ten datac :-D my jsme si vcera chvilku zawipovali na twinech na to jak nam sel rychle progress tak co se lidi dozvedeli kdy bude datac tak jsme radi, ze se vubec neco slozi :sad: ale nejsme v tom sami kazdy neni jak stones na dt 6/7 blazni
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mno my raidujem furt 4/7 a docela to jde, tenhle tejden jeden zrusenej raid. Mno a co se tyce toho nerfu tak nevim nevim :) Pred patchem jsme se dostaly k Felmystovi a ted stojime pred KJ, kterej podle me nejde zabit :) Nerf sice hodne ulehcil cestu na "konec" ale stejne je to porad tezky. Jak Muru tak KJ jsou porad jen pro "par" lidi, zatimco Kalecgose dneska zabije i guilda co progressuje BT :)

Btw: neznate nekdo nejakou jinou stranku na progress guild nez je WowJutsu ? Uz nejak dlouho nebyl updatovan a ja bych se rad podival jak si vedou kamaradi na TH :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“