tebe staci 1,23-1,25V
P.S. podla mna je maximum 1,325V-1,35V
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Protože GPU boost. Ten si načte hodnotu ASIC a podle toho nastavuje napětí a frekvence jaké jsou doporučený pro daný ASIC. Důvod proč vyšší ASIC kvalita, umožnuje nastavit vyšší napětí ti nepovim, to se zeptej u Huanga a jeho party proč to tak nastavili.Alfajk píše:a muzu jeste dostat vedecky vysvetleni,proc jedna karta s totoznym biosem,vyrobcem a PCB ty volty dovoli a ta druha nikoliv?

Odpovim si sam, ty pitomy hre nejde vnutit zadny AA modHladis píše:Hmm, koukam, ze Zaklinace 2 na GTX780 s tim jejich Ubersampling nedam na 60fps. No to me sere. Rozdil je vcelku velkej. Nemá někdo vyzkouseny nejaky AA mod, který zlepsi kvalitu aspoň priblizne tomu jejich ubersamplingu a jelo by to 60fps ?

Ano, může. A paměti vliv maj podle čipu, u GK104 si myslim bude těch 7GHz dostačujících, karta nebude mít bottleneck v memory bandwith. Takže víceméně jak píše HEAD, na GTX670 s 6ghz vs 7ghz je rozdíl, ale nad 7ghz už to ten čip asi moc nelimituje.Alfajk píše:j....,muze pri tom spadnout driver jako pri chybnym pretaktovani jadra?
Jo jasněAche píše:Hladis: No to sam taky asi bude narážet na CPU, když má jen 1680x1050. Takže se to nepočítá! Tu kartu vlastně neskutečně šetří.

skoro nikdeHEAD píše:Zalezi na hre.V naky hre nic a v jiny hodne.
Ale ja to beru z GTX670 ktera ma 6Ghz pameti vs 7400 po oc a to je vetsi rozdil.
Prave vcera som sa hral s GTA SA a nejde mi ani tam. 32xCSAA+8xMSAA... bud som slepy, alebo to fakt nejde.Hladis píše:Odpovim si sam, ty pitomy hre nejde vnutit zadny AA modHladis píše:Hmm, koukam, ze Zaklinace 2 na GTX780 s tim jejich Ubersampling nedam na 60fps. No to me sere. Rozdil je vcelku velkej. Nemá někdo vyzkouseny nejaky AA mod, který zlepsi kvalitu aspoň priblizne tomu jejich ubersamplingu a jelo by to 60fps ?

Při GK110 je to jak jsem psal právě, že OC pamětí je znát při vyšších OC, u takovýho 1241MHz GK110 by pomohlo asi i 7400MHz vůči 7GHz. V takovym Unigine Valley je znát rozdíl v řádu jednotek fps i na 1000Mhz mezi pamětí na 6GHz a 7GHz. Tušim že já sám sem naměřil rozdíl cca 3fps v Unigine valley při 1GHz GPU a takt pamětí 6GHz vs 7.2GHz.CageJ píše:Skuste este niekto GK110.

GTA:SA nevim, ale Zaklinaci 2 nejde vnutit ani AF, ani FXAA. Proste nic. To me docela sere. Ubersampling nedam a nic jiného tomu nevnutim. Hral jsem to osekany kdysi na GTX470 a tam jsem to neresil. Ted bych rad z toho vytriskal vic, ale nemuzu. Grafarna se u hry vylozene flaka a nejde ji nalozit vic. Hral jsem si vic s nastavenim hry a ona to takova graficka parada zase není. Spis se vse maskuje za sharpening a MLAA. TRAA taky bez efektu.....CageJ píše:Prave vcera som sa hral s GTA SA a nejde mi ani tam. 32xCSAA+8xMSAA... bud som slepy, alebo to fakt nejde.Hladis píše: Odpovim si sam, ty pitomy hre nejde vnutit zadny AA mod

A ona je v tomhle žánru nějaká hezčí hra, se podívej na skyrim, vypadá vedle toho jak chudej příbuznej co se grafický stránky týčeHladis píše:Hral jsem si vic s nastavenim hry a ona to takova graficka parada zase není.

Ktory ubersampling teraz???Hladis píše: GTA:SA nevim, ale Zaklinaci 2 nejde vnutit ani AF, ani FXAA. Proste nic. To me docela sere. Ubersampling nedam a nic jiného tomu nevnutim. Hral jsem to osekany kdysi na GTX470 a tam jsem to neresil. Ted bych rad z toho vytriskal vic, ale nemuzu. Grafarna se u hry vylozene flaka a nejde ji nalozit vic. Hral jsem si vic s nastavenim hry a ona to takova graficka parada zase není. Spis se vse maskuje za sharpening a MLAA. TRAA taky bez efektu.....

Ne, přes monitor OGSSAA mi nefunguje, mam jen cernou obrazovku. Hra ma v sobe primo mod ubersampling a to to pada na drzku i na GTX780. Hrat to v 33 fps je nesmysl.CageJ píše:Ktory ubersampling teraz??? Ta finta cez monitory alebo to nastavenie v hre? A dovod? 50FPS nestaci ?

otevřenej svět není záruka lepší hry, pro mě je důležitá jednoznačně atmosféra a v tý Skyrim prostě propadl, já mam rád obě hry, ale ze Zaklínače je cejtit srdce který do toho autoři dali, Skyrim je továrna na prachy a já tohle vnímám, když si přečteš knižní předlohu a pak zahraješ oba díly Zaklínače tak to musíš cejtitHladis píše:...

Vyjdu ze stanu a mam 33fps. To fakt hrat nebudu. OGSSAA mi vůbec nefunguje vnutit. Při testu rozliseni obrazovka ztmavne krome malého prouzku nahore.CageJ píše:divne, take FPS mam na 760GTX

Me to neprijde zrovna malo.CageJ píše: skoro nikdepri 8xMSAA@1440p 10% OC znamena cca 7% vykonu..
To znamena, ze Kepler ma velmi vykonny radic a to je myslim aj dovod preco Maxell nepotrebuje 384/512bit..
PRI GK104 mam taketo meranie :
1241/6600MHz 43,4FPS@1080p@8xMSAA
1241/6900MHz 43,8FPS@1080p@8xMSAA
1241/6000MHz 24,5FPS@1440p@8xMSAA
1241/6600MHz 26,0FPS@1440p@8xMSAA
1241/6900MHz 26,4FPS@1440p@8xMSAA
OC VRAM 15% = 7,2% vykonu