Tenhle problém sem řešil taky, OGSSAA při 2560x1600 nemám problém, ale jakmile dám 3360x2100 (4x 1680x1050), tak to dělá to, co píšeš. Podařilo se mi to jednou nějak obejít, že to šlo a nedělalo to, tušim, že jsem střídal DVI porty a najednou to šlo. Pak jsem kartu vyndal, zapojil, zandal monitor, přeinstaloval drivery a zase. Ještě to zkusim vyřešit, jak jsem to udělal minule, zvláštní jem že 3360x2100 s GTX470 mi bez problémů šlo, ale jen na 60Hz, na GTX780 mi to dělá černej proužek i s 60Hz, tak 75hz, ale když se to povede zprovoznit, tak to jde celý i se 75Hz, někde tam bude zakopanej pes. Ještě jsem to totiž neměl dovůd řešit, 3360x2100 je fakt náročný a 2560x1600 mi funguje, co jsem nechal svojí sestru používat, když hrála Watch Dogs, protože to pak vypadá mnohem líp.Hladis píše:Vyjdu ze stanu a mam 33fps. To fakt hrat nebudu. OGSSAA mi vůbec nefunguje vnutit. Při testu rozliseni obrazovka ztmavne krome malého prouzku nahore.
Jinak to
Musí mít ta karta fakt dobrý to chlazení...pokud si do toho zkoušel prát i víc a nic se nedělo a furt to bylo chladný v limitech, tak to musí bejt opravdu dobře chlazený... ten referák bych já ani odpálit nemohl, ikdybych chtěl, to se ta karta dřív protopí na 95°C a začnou klesat takty, přesněji - 120% power usage ten chladič neuchladí, a 120% = 400W, on neuchladí vlastně dlouhodobě ani 115%, ten screenshot co jsem postnul je s 93°C a šlo to hrát jen proto, že ten power nebyl takto stále vytíženej.Hladis píše:Same pokud tu kartu neodpalis, Acheho naseresNa druhou stranu Ache ma vyhodu, ze bude mit "zadara" upgrade. Ta moje Gigabytka nejspis nejde normalnim zpusobem odpalit. Zkousel jsem v SW psi kusy s prasobiosem a ani to s ni nehlo. Celou hru jsem dohral s OClou kartou a spis jsem narazel na CPU limitace.
Ale jinak si myslim, že i tak to byla na kaskádu zátěž slušná - overvolt 1.231V a odběr v průměru 350W +/-...