Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od Alfajk »

vazne byl IAS moc op...ale stacilo zmenit metodu vypoctu,treba DR a ne ho rovnou o 50% nerfnout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

eLPeCKo píše:Nechápu proč byl IAS přestřelenej :?
Protože ti přidal DMG ?
protoze ti ho pridaval dvakrat vic nez cokoliv jineho

Alfajk píše:vazne byl IAS moc op...ale stacilo zmenit metodu vypoctu,treba DR a ne ho rovnou o 50% nerfnout
jj dalo se to resit i jinak. Kazdopadne podle modrych to chteli udrzet prehledne a jednoduche.
just me
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Docetl jsem jiz pri praci cele patch notes a docela se tesim na test inferna vecer a kamosi. :twisted:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1t9twup4pQ
lol. no nic idem ceknut act 2 s barbarom ako to bude svizat :-D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Je naprd ze nerfli i Frenzy(myslel jsem ze zmeny v attack speed se tykaji jen brneni ale viditelne to postihlo i spelly....), je to ted nepouzitelny. Budu muset vykoumat co je misto toho the best napadl me bash se zvysenou dmg perkem nebo mate nejaky lepsi napad?
Taky jsem zacal na farmu uvazovat o 2x 1H nebo silne 2H
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Oprava 6x drazsi.
Elity subjektivne lehci o 40% akt 3 inf.
Updatem a nerferem att speedu jsem ztratil 16k dmg. Nakoupil jsem 2 predmety a dostal jsem se cca na puvodni hodnoty. A fotka pod tim naznacuje, jaka je zabava ze musim sbirat legendarky lol. Avsak 3/4 poctu legendarek na fotce predstavuje pocet legendarek mnou nalezenych.

S radosti bych itemy prodal za prachy aby se mi vratila investice do hry, ale prece nebudu podporovat "vyvojare" a davat jim nechutnou marzi.

Obrázek
Obrázek
keri
Nováček
Nováček

Příspěvek od keri »

Koupil jsem si dvě kuše, utratil 2 melouny a mám menší dmg než s původními zbraněmi. Ne kvůli patchi, ale kvůli tomu rozdílům, které se mi přes kalkulačku nechtějí počítat.
Tohle není diablo, ale hra o penězích.
Končím, hru jsem odinstaloval a za žádnou hru již v životě nezaplatím.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja jedu act1 od zacatku a sem ve trictvrte actu a pada mi z elit vetsinou 2-3 zluty nabaral sem asi 4 plny inventare a nektery veci za neco dokonce i stojej a daj se aspon prodat v aukci. :mrgreen:
Predtim to vse letelo k obchodnikovi.

Samozrejme v zadnej upgrade ani nedoufam.Naposled mi padnul pouzitelnej predmet nekdy na 52lvl :roll: pred 150H played
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 20. čer 2012, 18:52, celkem upraveno 1 x.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

keri píše: Končím, hru jsem odinstaloval a za žádnou hru již v životě nezaplatím.
Staci se vyhnout MMO based hram, kde Big Brother diktuje jak mas hrat a co muzes a nemuzes farmit. 8-)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Nechapem co robili tie roky na tej hre ked takto formou patchov silno zasahuju do celeho fungovania hry. "When its done"? Skor "when its gona make a looooot of money for us" :)
Ale ja to hravam stale aj ked je pravda, ze kvoli nedostatku penazi = slaby gear = neustala smrt to prestava bavit. Ale co uz. Je asi cas rozdat si to za inu postavu a kym ju vyvelevelujem zase do 60 uz blizzard zmeni zase hru uplne a bude to mozno aj zabavne :)
Ale ved je to len hra :D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Butch píše:Je naprd ze nerfli i Frenzy(myslel jsem ze zmeny v attack speed se tykaji jen brneni ale viditelne to postihlo i spelly....), je to ted nepouzitelny. Budu muset vykoumat co je misto toho the best napadl me bash se zvysenou dmg perkem nebo mate nejaky lepsi napad?
Taky jsem zacal na farmu uvazovat o 2x 1H nebo silne 2H
Já jsem teda jen na začátku hellu, ale přijde mi nejlepší jet cleave s rupture a když jdeš na bosse, který nespamuje potvory, tak bash s šancí na stun. Ten cleave s rupture má podle mě největší dps z primary skillů.
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

RampaMeKvak píše:Já jsem teda jen na začátku hellu, ale přijde mi nejlepší jet cleave s rupture a když jdeš na bosse, který nespamuje potvory, tak bash s šancí na stun. Ten cleave s rupture má podle mě největší dps z primary skillů.
jenze menit skilly nemuzes protoze ti padne nephalem valor
just me
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

já jsem jel:
LMB: bash+pulverize
RMB: ancient hammer+thunderstrike
1: LEAP + iron impact, pozdějc Death from above
2: REVENGE + Retribution
3:WAR CRY + hardened, pozdějc impunity
4: na nepořádek CALL OF THE ANCIENTS, na žlutý/modrý/bosse WRATH OF THE BERSERKER

Princip byl ten, že do skupinek jsem nalítl Leapem (defens jsem používal jako útok :D), rozdělil poškození Revenge (malí nepřátelé šli většinou do kytek), zbytek potloukl Hammer+LMB aby fury zůstávala kdyby se zapojil modrák nebo žluťák.
Na žluťáky nebo bosse bylo pořadí před ním 3, nalítnout na něj 1, poškodit ho 2, nabouchat fury a pak se zvětšit díky 4 a mlátit střídavě LMB a RMB co to dá. Pomocí 1 utéct, když je nejhůř.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

Nemáte pls někdo navíc jeden guest pass? Chtěl jsem aby si to mladá zkusila, ale v balení jsem neměl ani jeden. :-(
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mno :-)

Klesla mi díky IAS nerfu DPS z 21k na 15k....nic se neděje....

Ovšem enrage na Belialovi je šílenost...po třech minutách fáze 2., když šel do enrage měl 66% :evil: ...takže při způsobu, jakym jsem se fázi 2. učil dávat potřebuju 45k DPS...co na to říct?

A nesundal jsem si ho před patchem - kašlal jsem na něj, protože v grupě jsme s kamarádama chodili konec ACTu III (takže v cooperativě už mám i Azmodana, leč bez save)...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jestli ma nekdo ruskou verzi a chce si to zahrat v anglictine - navod - http://www.youtube.com/watch?v=o8cEnuu7PKs
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tomisco
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomisco »

Slezman píše:přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Také mám ten dojem, až jistotu. Můj barbar (12k dps a 5k armor) měl dnes v prvním aktu Inferna problém už jen s tužšími packy modrých nebo žlutých potvor (kombinace řetězů, zmrazování, přitahování ad.). Polovinu elitek jsem dal na první nebo druhý pokus. Včera jsem chcípal rozhodně více a některé elite packy byly téměř nedatelné. Dnes jsem umlátil všechno (ty nejtužší packy v těsnějších prostorách za cenu 15-20 tisíc za opravu) a nic jsem nemusel obíhat.
Zlatých věcí mi padá také o něco více a dokonce mám dojem, že i občas s lepšími staty, než předtím. Dokonce jsem dnes dropnul 3 rare předměty, které byly lepší, než co jsem měl na sobě (většinou z AH). Zdražení oprav se dá přežít, takže pro mě změna k lepšímu.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Na jednu stranu zase šly ceny goldů nahoru, takže lidi nepřestávají hrát. :roll:

Včera jsem prodával za 4USD a dneska až 8USD.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tomisco píše:
Slezman píše:přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Také mám ten dojem, až jistotu. Můj barbar (12k dps a 5k armor) měl dnes v prvním aktu Inferna problém už jen s tužšími packy modrých nebo žlutých potvor (kombinace řetězů, zmrazování, přitahování ad.). Polovinu elitek jsem dal na první nebo druhý pokus. Včera jsem chcípal rozhodně více a některé elite packy byly téměř nedatelné. Dnes jsem umlátil všechno (ty nejtužší packy v těsnějších prostorách za cenu 15-20 tisíc za opravu) a nic jsem nemusel obíhat.
Zlatých věcí mi padá také o něco více a dokonce mám dojem, že i občas s lepšími staty, než předtím. Dokonce jsem dnes dropnul 3 rare předměty, které byly lepší, než co jsem měl na sobě (většinou z AH). Zdražení oprav se dá přežít, takže pro mě změna k lepšímu.
Přesně jak říkáš, naprosto stejná zkušenost, hladkej průchod až na ty packy (chain a laser), Ruined temple žlutí byli trapní.
Pár změn bylo vidět, most na pole za Tristramem z nějakýho důvodu portálově - asi aby nebyl trapas, když elite pack vběhne do města, já umírám jak blbec, ale ostatní žijí a bojují :)
Cain se mi párkrát zasekl a pogoval za Strangerem + pár dalších chyb. Opravy šílenost, ale prachy stačej, šetřím je jen na tohle :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“