Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
vazne byl IAS moc op...ale stacilo zmenit metodu vypoctu,treba DR a ne ho rovnou o 50% nerfnout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
protoze ti ho pridaval dvakrat vic nez cokoliv jinehoeLPeCKo píše:Nechápu proč byl IAS přestřelenej![]()
Protože ti přidal DMG ?
jj dalo se to resit i jinak. Kazdopadne podle modrych to chteli udrzet prehledne a jednoduche.Alfajk píše:vazne byl IAS moc op...ale stacilo zmenit metodu vypoctu,treba DR a ne ho rovnou o 50% nerfnout
just me
- killerek
- Začátečník

-
Docetl jsem jiz pri praci cele patch notes a docela se tesim na test inferna vecer a kamosi. 
- Nerboard
- Začátečník

-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1t9twup4pQ
lol. no nic idem ceknut act 2 s barbarom ako to bude svizat
lol. no nic idem ceknut act 2 s barbarom ako to bude svizat
- Butch
- Středně pokročilý

Je naprd ze nerfli i Frenzy(myslel jsem ze zmeny v attack speed se tykaji jen brneni ale viditelne to postihlo i spelly....), je to ted nepouzitelny. Budu muset vykoumat co je misto toho the best napadl me bash se zvysenou dmg perkem nebo mate nejaky lepsi napad?
Taky jsem zacal na farmu uvazovat o 2x 1H nebo silne 2H
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Strellok
- Začátečník

-
Oprava 6x drazsi.
Elity subjektivne lehci o 40% akt 3 inf.
Updatem a nerferem att speedu jsem ztratil 16k dmg. Nakoupil jsem 2 predmety a dostal jsem se cca na puvodni hodnoty. A fotka pod tim naznacuje, jaka je zabava ze musim sbirat legendarky lol. Avsak 3/4 poctu legendarek na fotce predstavuje pocet legendarek mnou nalezenych.
S radosti bych itemy prodal za prachy aby se mi vratila investice do hry, ale prece nebudu podporovat "vyvojare" a davat jim nechutnou marzi.

Elity subjektivne lehci o 40% akt 3 inf.
Updatem a nerferem att speedu jsem ztratil 16k dmg. Nakoupil jsem 2 predmety a dostal jsem se cca na puvodni hodnoty. A fotka pod tim naznacuje, jaka je zabava ze musim sbirat legendarky lol. Avsak 3/4 poctu legendarek na fotce predstavuje pocet legendarek mnou nalezenych.
S radosti bych itemy prodal za prachy aby se mi vratila investice do hry, ale prece nebudu podporovat "vyvojare" a davat jim nechutnou marzi.

- keri
- Nováček

Koupil jsem si dvě kuše, utratil 2 melouny a mám menší dmg než s původními zbraněmi. Ne kvůli patchi, ale kvůli tomu rozdílům, které se mi přes kalkulačku nechtějí počítat.
Tohle není diablo, ale hra o penězích.
Končím, hru jsem odinstaloval a za žádnou hru již v životě nezaplatím.
Tohle není diablo, ale hra o penězích.
Končím, hru jsem odinstaloval a za žádnou hru již v životě nezaplatím.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jedu act1 od zacatku a sem ve trictvrte actu a pada mi z elit vetsinou 2-3 zluty nabaral sem asi 4 plny inventare a nektery veci za neco dokonce i stojej a daj se aspon prodat v aukci.
Predtim to vse letelo k obchodnikovi.
Samozrejme v zadnej upgrade ani nedoufam.Naposled mi padnul pouzitelnej predmet nekdy na 52lvl
pred 150H played
Predtim to vse letelo k obchodnikovi.
Samozrejme v zadnej upgrade ani nedoufam.Naposled mi padnul pouzitelnej predmet nekdy na 52lvl
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 20. čer 2012, 18:52, celkem upraveno 1 x.
- keistown
- Žlutá karta

-
Staci se vyhnout MMO based hram, kde Big Brother diktuje jak mas hrat a co muzes a nemuzes farmit.keri píše: Končím, hru jsem odinstaloval a za žádnou hru již v životě nezaplatím.
- T1ger
- Začátečník

-
Nechapem co robili tie roky na tej hre ked takto formou patchov silno zasahuju do celeho fungovania hry. "When its done"? Skor "when its gona make a looooot of money for us"
Ale ja to hravam stale aj ked je pravda, ze kvoli nedostatku penazi = slaby gear = neustala smrt to prestava bavit. Ale co uz. Je asi cas rozdat si to za inu postavu a kym ju vyvelevelujem zase do 60 uz blizzard zmeni zase hru uplne a bude to mozno aj zabavne
Ale ved je to len hra
Ale ja to hravam stale aj ked je pravda, ze kvoli nedostatku penazi = slaby gear = neustala smrt to prestava bavit. Ale co uz. Je asi cas rozdat si to za inu postavu a kym ju vyvelevelujem zase do 60 uz blizzard zmeni zase hru uplne a bude to mozno aj zabavne
Ale ved je to len hra
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- Slezman
- Středně pokročilý

přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- RampaMeKvak
- Žlutá karta Bazar

-
Já jsem teda jen na začátku hellu, ale přijde mi nejlepší jet cleave s rupture a když jdeš na bosse, který nespamuje potvory, tak bash s šancí na stun. Ten cleave s rupture má podle mě největší dps z primary skillů.Butch píše:Je naprd ze nerfli i Frenzy(myslel jsem ze zmeny v attack speed se tykaji jen brneni ale viditelne to postihlo i spelly....), je to ted nepouzitelny. Budu muset vykoumat co je misto toho the best napadl me bash se zvysenou dmg perkem nebo mate nejaky lepsi napad?
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jenze menit skilly nemuzes protoze ti padne nephalem valorRampaMeKvak píše:Já jsem teda jen na začátku hellu, ale přijde mi nejlepší jet cleave s rupture a když jdeš na bosse, který nespamuje potvory, tak bash s šancí na stun. Ten cleave s rupture má podle mě největší dps z primary skillů.
just me
- Slezman
- Středně pokročilý

já jsem jel:
LMB: bash+pulverize
RMB: ancient hammer+thunderstrike
1: LEAP + iron impact, pozdějc Death from above
2: REVENGE + Retribution
3:WAR CRY + hardened, pozdějc impunity
4: na nepořádek CALL OF THE ANCIENTS, na žlutý/modrý/bosse WRATH OF THE BERSERKER
Princip byl ten, že do skupinek jsem nalítl Leapem (defens jsem používal jako útok
), rozdělil poškození Revenge (malí nepřátelé šli většinou do kytek), zbytek potloukl Hammer+LMB aby fury zůstávala kdyby se zapojil modrák nebo žluťák.
Na žluťáky nebo bosse bylo pořadí před ním 3, nalítnout na něj 1, poškodit ho 2, nabouchat fury a pak se zvětšit díky 4 a mlátit střídavě LMB a RMB co to dá. Pomocí 1 utéct, když je nejhůř.
LMB: bash+pulverize
RMB: ancient hammer+thunderstrike
1: LEAP + iron impact, pozdějc Death from above
2: REVENGE + Retribution
3:WAR CRY + hardened, pozdějc impunity
4: na nepořádek CALL OF THE ANCIENTS, na žlutý/modrý/bosse WRATH OF THE BERSERKER
Princip byl ten, že do skupinek jsem nalítl Leapem (defens jsem používal jako útok
Na žluťáky nebo bosse bylo pořadí před ním 3, nalítnout na něj 1, poškodit ho 2, nabouchat fury a pak se zvětšit díky 4 a mlátit střídavě LMB a RMB co to dá. Pomocí 1 utéct, když je nejhůř.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- pute
- Začátečník

Nemáte pls někdo navíc jeden guest pass? Chtěl jsem aby si to mladá zkusila, ale v balení jsem neměl ani jeden. 
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- Rajče
- Mírně pokročilý

Mno 
Klesla mi díky IAS nerfu DPS z 21k na 15k....nic se neděje....
Ovšem enrage na Belialovi je šílenost...po třech minutách fáze 2., když šel do enrage měl 66%
...takže při způsobu, jakym jsem se fázi 2. učil dávat potřebuju 45k DPS...co na to říct?
A nesundal jsem si ho před patchem - kašlal jsem na něj, protože v grupě jsme s kamarádama chodili konec ACTu III (takže v cooperativě už mám i Azmodana, leč bez save)...
Klesla mi díky IAS nerfu DPS z 21k na 15k....nic se neděje....
Ovšem enrage na Belialovi je šílenost...po třech minutách fáze 2., když šel do enrage měl 66%
A nesundal jsem si ho před patchem - kašlal jsem na něj, protože v grupě jsme s kamarádama chodili konec ACTu III (takže v cooperativě už mám i Azmodana, leč bez save)...
- Alfajk
- Začátečník

-
jestli ma nekdo ruskou verzi a chce si to zahrat v anglictine - navod - http://www.youtube.com/watch?v=o8cEnuu7PKs
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- tomisco
- Nováček

-
Také mám ten dojem, až jistotu. Můj barbar (12k dps a 5k armor) měl dnes v prvním aktu Inferna problém už jen s tužšími packy modrých nebo žlutých potvor (kombinace řetězů, zmrazování, přitahování ad.). Polovinu elitek jsem dal na první nebo druhý pokus. Včera jsem chcípal rozhodně více a některé elite packy byly téměř nedatelné. Dnes jsem umlátil všechno (ty nejtužší packy v těsnějších prostorách za cenu 15-20 tisíc za opravu) a nic jsem nemusel obíhat.Slezman píše:přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Zlatých věcí mi padá také o něco více a dokonce mám dojem, že i občas s lepšími staty, než předtím. Dokonce jsem dnes dropnul 3 rare předměty, které byly lepší, než co jsem měl na sobě (většinou z AH). Zdražení oprav se dá přežít, takže pro mě změna k lepšímu.
- Mastodont
- Černá karta

-
Na jednu stranu zase šly ceny goldů nahoru, takže lidi nepřestávají hrát. 
Včera jsem prodával za 4USD a dneska až 8USD.
Včera jsem prodával za 4USD a dneska až 8USD.
- Slezman
- Středně pokročilý

Přesně jak říkáš, naprosto stejná zkušenost, hladkej průchod až na ty packy (chain a laser), Ruined temple žlutí byli trapní.tomisco píše:Také mám ten dojem, až jistotu. Můj barbar (12k dps a 5k armor) měl dnes v prvním aktu Inferna problém už jen s tužšími packy modrých nebo žlutých potvor (kombinace řetězů, zmrazování, přitahování ad.). Polovinu elitek jsem dal na první nebo druhý pokus. Včera jsem chcípal rozhodně více a některé elite packy byly téměř nedatelné. Dnes jsem umlátil všechno (ty nejtužší packy v těsnějších prostorách za cenu 15-20 tisíc za opravu) a nic jsem nemusel obíhat.Slezman píše:přišlo mi, že klesla i obtížnost I. aktu inferno , i když o tom říkali, že ho ponechají. Má někdo stejný dojem?
Zlatých věcí mi padá také o něco více a dokonce mám dojem, že i občas s lepšími staty, než předtím. Dokonce jsem dnes dropnul 3 rare předměty, které byly lepší, než co jsem měl na sobě (většinou z AH). Zdražení oprav se dá přežít, takže pro mě změna k lepšímu.
Pár změn bylo vidět, most na pole za Tristramem z nějakýho důvodu portálově - asi aby nebyl trapas, když elite pack vběhne do města, já umírám jak blbec, ale ostatní žijí a bojují
Cain se mi párkrát zasekl a pogoval za Strangerem + pár dalších chyb. Opravy šílenost, ale prachy stačej, šetřím je jen na tohle