Jinak uznavam, ze je to vec nazoru a kazdemu vyhovuje neco jineho, jenom se divim nekomu, kdo koupi volant a hraje na klavesnici.
Race Driver GRID
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Zub:
Na co jsi ten volant teda kupoval?? Jeste rekni, ze mas G25 se spojkou a sestistupnovou manualni pakou?
To te tak bavi mackat 4 tlacitka s tim, ze auto se chova absolutne neralne?? Ja osobne bude radsi jezdit v polovine startovniho pole bez assistu, nez na spici s assistama, to bych si pripadal jak lamer, proto online temer vubec nehraju, jsou tam samy kokoti, co do kazdeho bouraji, nebo lameri s assistama, co jezdej z jedne strany na druhou jak male decka.
Jinak uznavam, ze je to vec nazoru a kazdemu vyhovuje neco jineho, jenom se divim nekomu, kdo koupi volant a hraje na klavesnici.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Maddogg
- Čestný člen

- Sobo
- Středně pokročilý

- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
bez volantu nemas sanci,asistence neni potreba,krom razeni,v gridu nema cenu radit si sam,,,,,,,,,mam g25ku a FF je dobrej vubec jsem to necekal ridi se to pekneZub píše:taky se priklanim k Paulovi, mam volant ale stejne jezdim na klavesnici a mam zaplne asistenty.
a maximalne mi to vyhovuje, protoze me bavi zavodit, byt v prvni skupince a prat se o kazde misto, podjizdet v zatacce na brzy, vymejlset figle jak predjet, cekat na chybu protivnika prede mnou.. to me bavi...
a ne hrat to jako simulaci a pri kazdym pridani plynu skoncit v hodinach.
to pak mas starost se udrzet na trati natoz zavodit.
vsadim se ze skoro vischni co to hraji online a umisteji se vepredu maji vsechny asistenty zaple. ten trosku otrlejsi si tak maximalne radi sam.
jinak paule, jaky pohled pouzivas? z kokpitu?
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Zub
- Začátečník

-
Sobo: ja jsem ten volant koupil a to uz je pekne davno
hraju na nem jen Race O7
a 3D autoskolu a to i kdyz mam papiry zhruba 2 roky
serizovatel : me nepride ze bych na klavesnici za protivnikama nejak zaostaval, spis naopak, ale hra je tak jednoducha a uzivatelsky nenarocna ze ty odstupy hracu jsou fakt minimalni. kdyz pominu ty bourajici ksindly.
ja jezdim jen a jen s kamerou za autem ze shora. mam tak prehled co se deje za mnou a hlavne vidim kdyz na me sije hrac co jede za mnou nejakou kulisarnu - tj chce me vytlacit v zatacce, tak potom režu zatacky vnitrkem, ono nekdy si nadjizdet se fakt nevyplaci.
jo jeste abych nezapomnel - pro me je tato hra defacto jen zavodeni na okruhu s BMW. ty zavody ve meste a drift vubec nehraju to me nebavi.
serizovatel : me nepride ze bych na klavesnici za protivnikama nejak zaostaval, spis naopak, ale hra je tak jednoducha a uzivatelsky nenarocna ze ty odstupy hracu jsou fakt minimalni. kdyz pominu ty bourajici ksindly.
ja jezdim jen a jen s kamerou za autem ze shora. mam tak prehled co se deje za mnou a hlavne vidim kdyz na me sije hrac co jede za mnou nejakou kulisarnu - tj chce me vytlacit v zatacce, tak potom režu zatacky vnitrkem, ono nekdy si nadjizdet se fakt nevyplaci.
jo jeste abych nezapomnel - pro me je tato hra defacto jen zavodeni na okruhu s BMW. ty zavody ve meste a drift vubec nehraju to me nebavi.
- Sinpa
- Mírně pokročilý

Co tě to dělá? Mě to jede na HD3850 bez problémů. Jediny problém nastal když jsem odistaloval OpenALMaddogg píše:Tak demo na mé HD3850 nefunkční. Staršé ovladače kvuli tomu instalovat nehodlám.
http://www.pegasoft.cz/cz/OpenAL-2.0.3/
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- Maddogg
- Čestný člen

Mám uplně deformovaný obraz v menu, vubec nic nevidím. Zkoušel jsem8.4 a 8.5, obojí to samé.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Boin
- Začátečník

-
- jankacek
- Žlutá karta

-
- scream
- Začátečník

- Boin
- Začátečník

-
- jankacek
- Žlutá karta

-
u nas ne , ale na strankach vyrobce je ke stazeni myslim za 49euro (stahnes si tu hru odtam) a aktivacni klic dostanes 30.5. v 00:01 emailem 
a nebo si ji koupit nekde v zahranici ...
ja sem neodolal a musel sem tam kopnout crack do zitra nez mi prijde ten aktivacni klic
edit: je tam volba online a lan -- fachci oboje paradne
nejlepsi je jezdit s tou malou formuli s max rychlosti 230km/h ..
pokud mate cash tak si tuhle hru kupte stoji to za to
a nebo si ji koupit nekde v zahranici ...
ja sem neodolal a musel sem tam kopnout crack do zitra nez mi prijde ten aktivacni klic
edit: je tam volba online a lan -- fachci oboje paradne
nejlepsi je jezdit s tou malou formuli s max rychlosti 230km/h ..
pokud mate cash tak si tuhle hru kupte stoji to za to
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Z gameplay.co.uk mi psali, ze hru posílaj zítra ... V čr dostupna pravdepodobne v červenci (podle Xzone), kvuli par prelozenym titulkum (opravdu strasne dulezity u aut) na to mesic čekat nehodlam, nehlede na to, ze z UK to vyjde levneji ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- jankacek
- Žlutá karta

-
- scream
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, idioti se najdou v kazdy online hre, tomu se nevyhneš, stejne jako potkavaní jich na ulici ....
Nastestí "soukromy" zavody se znamyma to jistí, tak nejak verim, ze i tady na pct by se nas mohlo par najít, co si pak spolu zazavodíme. Chci rict, par lidí, kterym uvidim tak maximalne na zadní svetla
Nastestí "soukromy" zavody se znamyma to jistí, tak nejak verim, ze i tady na pct by se nas mohlo par najít, co si pak spolu zazavodíme. Chci rict, par lidí, kterym uvidim tak maximalne na zadní svetla
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- jankacek
- Žlutá karta

-
http://www.ukazto.com/?id=6115200&klic= ... &overall=1
hups,, s tou malou formulko sem nalit na ty okraje co sou v ebay zavodu v demu a pak hodil smyk a nak dojel k bariere a bum
je to trat z dema jen obracena
jj mohli bysme nekdy zajet jen z w-f
ja teda taky nekdy nabouram v multaku ale treba omylem pac dyz to valim rychle a nakej blbec predemnou zabrzdi tak uz tezko zastavim
hups,, s tou malou formulko sem nalit na ty okraje co sou v ebay zavodu v demu a pak hodil smyk a nak dojel k bariere a bum
je to trat z dema jen obracena
jj mohli bysme nekdy zajet jen z w-f
ja teda taky nekdy nabouram v multaku ale treba omylem pac dyz to valim rychle a nakej blbec predemnou zabrzdi tak uz tezko zastavim
- oneill_sx1
- Začátečník

- Vizi
- Začátečník

Pres co se to tam prosimte plati a jak je to s dopravou ? Ma eng neni zrovna nejlepsi :/ dikSentenced píše:Z gameplay.co.uk mi psali, ze hru posílaj zítra ... V čr dostupna pravdepodobne v červenci (podle Xzone), kvuli par prelozenym titulkum (opravdu strasne dulezity u aut) na to mesic čekat nehodlam, nehlede na to, ze z UK to vyjde levneji ...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Platim tam vzdy "normalní embossovanou" platební kartou MasterCard. Doprava do CR stojí cca 3 libry (90,- Kč) a do Krumlova mi to od nich dorazilo za 2-3 dny pokazdy.
Jinak to posílaj klasicky Royal Mail, takze to doveze pošta, človek tady ani nepozna ze to jde z ciziny, klasika.
Jinak to posílaj klasicky Royal Mail, takze to doveze pošta, človek tady ani nepozna ze to jde z ciziny, klasika.