Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Zub: :lol: :lol: Na co jsi ten volant teda kupoval?? Jeste rekni, ze mas G25 se spojkou a sestistupnovou manualni pakou? :lol: To te tak bavi mackat 4 tlacitka s tim, ze auto se chova absolutne neralne?? Ja osobne bude radsi jezdit v polovine startovniho pole bez assistu, nez na spici s assistama, to bych si pripadal jak lamer, proto online temer vubec nehraju, jsou tam samy kokoti, co do kazdeho bouraji, nebo lameri s assistama, co jezdej z jedne strany na druhou jak male decka.

Jinak uznavam, ze je to vec nazoru a kazdemu vyhovuje neco jineho, jenom se divim nekomu, kdo koupi volant a hraje na klavesnici. :-D
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Tak demo na mé HD3850 nefunkční. Staršé ovladače kvuli tomu instalovat nehodlám.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Maddogg: Ktere ovladace konkretne jsi zkousel?? Ta nutnost provozovat hru na starych catalystech se tykala pouze X1k generace, mne i ostatnim na foru to jede dobre s Cat 8.5 i 8.4.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

Zub píše:taky se priklanim k Paulovi, mam volant ale stejne jezdim na klavesnici a mam zaplne asistenty.
a maximalne mi to vyhovuje, protoze me bavi zavodit, byt v prvni skupince a prat se o kazde misto, podjizdet v zatacce na brzy, vymejlset figle jak predjet, cekat na chybu protivnika prede mnou.. to me bavi...
a ne hrat to jako simulaci a pri kazdym pridani plynu skoncit v hodinach.
to pak mas starost se udrzet na trati natoz zavodit.
vsadim se ze skoro vischni co to hraji online a umisteji se vepredu maji vsechny asistenty zaple. ten trosku otrlejsi si tak maximalne radi sam.

jinak paule, jaky pohled pouzivas? z kokpitu?
bez volantu nemas sanci,asistence neni potreba,krom razeni,v gridu nema cenu radit si sam,,,,,,,,,mam g25ku a FF je dobrej vubec jsem to necekal ridi se to pekne :roll: ,grid je jednoduchej jak s asistenci tak bez "na volantu",ale hodne zabavny ,uz se tesim na plnou ,demo me uz nebavi ,vyhral jsem treba 20*zasebou v mp o)
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Sobo: ja jsem ten volant koupil a to uz je pekne davno :) hraju na nem jen Race O7 :) a 3D autoskolu a to i kdyz mam papiry zhruba 2 roky :)

serizovatel : me nepride ze bych na klavesnici za protivnikama nejak zaostaval, spis naopak, ale hra je tak jednoducha a uzivatelsky nenarocna ze ty odstupy hracu jsou fakt minimalni. kdyz pominu ty bourajici ksindly.

ja jezdim jen a jen s kamerou za autem ze shora. mam tak prehled co se deje za mnou a hlavne vidim kdyz na me sije hrac co jede za mnou nejakou kulisarnu - tj chce me vytlacit v zatacce, tak potom režu zatacky vnitrkem, ono nekdy si nadjizdet se fakt nevyplaci.

jo jeste abych nezapomnel - pro me je tato hra defacto jen zavodeni na okruhu s BMW. ty zavody ve meste a drift vubec nehraju to me nebavi.
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Maddogg píše:Tak demo na mé HD3850 nefunkční. Staršé ovladače kvuli tomu instalovat nehodlám.
Co tě to dělá? Mě to jede na HD3850 bez problémů. Jediny problém nastal když jsem odistaloval OpenAL :) (nebyla nalezena knihovna openal32.dll ... ) musel jsem ji tam pak hodit zpět.
http://www.pegasoft.cz/cz/OpenAL-2.0.3/
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mám uplně deformovaný obraz v menu, vubec nic nevidím. Zkoušel jsem8.4 a 8.5, obojí to samé.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Tak kámoš to zkoušel na X800XT PE a bohužel to díky Shaderum 2.0 nerozběhal :-( Docela paradox, že se to dá pustit na o hodně horších kartách který už SM 3.0 mají....výkonově by karta ještě na nižší rozlišení bohatě stačila...nevíte někdo o nějakém patch/přespání souboru aby to si to mohl taky zahrát?
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

ta plna je paradni ... pokud se uz nemuzete dockat az to vyjde u nas tak si to objednejte z usa - nebo ze stranky vyrobce
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

uz vysla plna?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

jankacek píše:ta plna je paradni ... pokud se uz nemuzete dockat az to vyjde u nas tak si to objednejte z usa - nebo ze stranky vyrobce
To je pro mě taky novinka :o protože tahle hra zatím podle dema vypadá jako jasnej adept na koupi :worship:
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

u nas ne , ale na strankach vyrobce je ke stazeni myslim za 49euro (stahnes si tu hru odtam) a aktivacni klic dostanes 30.5. v 00:01 emailem :-)
a nebo si ji koupit nekde v zahranici ...
ja sem neodolal a musel sem tam kopnout crack do zitra nez mi prijde ten aktivacni klic :D

edit: je tam volba online a lan -- fachci oboje paradne
nejlepsi je jezdit s tou malou formuli s max rychlosti 230km/h ..

pokud mate cash tak si tuhle hru kupte stoji to za to
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Z gameplay.co.uk mi psali, ze hru posílaj zítra ... V čr dostupna pravdepodobne v červenci (podle Xzone), kvuli par prelozenym titulkum (opravdu strasne dulezity u aut) na to mesic čekat nehodlam, nehlede na to, ze z UK to vyjde levneji ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

jj, ale v multiplayeru jezdej zas strasny hovada -- jezdej to jak destruction derby a vetsinou to delaj i schvalne ... nebo na startu hodej zpatecku este ...
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

no ja si myslim ze hru si kupia len ti co maju zaujem o seriozne preteky, deti co sa radi buraju tam bude velmi malo...
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, idioti se najdou v kazdy online hre, tomu se nevyhneš, stejne jako potkavaní jich na ulici ....

Nastestí "soukromy" zavody se znamyma to jistí, tak nejak verim, ze i tady na pct by se nas mohlo par najít, co si pak spolu zazavodíme. Chci rict, par lidí, kterym uvidim tak maximalne na zadní svetla :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

http://www.ukazto.com/?id=6115200&klic= ... &overall=1
hups,, s tou malou formulko sem nalit na ty okraje co sou v ebay zavodu v demu a pak hodil smyk a nak dojel k bariere a bum :D

je to trat z dema jen obracena

jj mohli bysme nekdy zajet jen z w-f
ja teda taky nekdy nabouram v multaku ale treba omylem pac dyz to valim rychle a nakej blbec predemnou zabrzdi tak uz tezko zastavim
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Na torrentech uz GRID je a u nas bude az v cervenci :sad:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Sentenced píše:Z gameplay.co.uk mi psali, ze hru posílaj zítra ... V čr dostupna pravdepodobne v červenci (podle Xzone), kvuli par prelozenym titulkum (opravdu strasne dulezity u aut) na to mesic čekat nehodlam, nehlede na to, ze z UK to vyjde levneji ...
Pres co se to tam prosimte plati a jak je to s dopravou ? Ma eng neni zrovna nejlepsi :/ dik
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Platim tam vzdy "normalní embossovanou" platební kartou MasterCard. Doprava do CR stojí cca 3 libry (90,- Kč) a do Krumlova mi to od nich dorazilo za 2-3 dny pokazdy.

Jinak to posílaj klasicky Royal Mail, takze to doveze pošta, človek tady ani nepozna ze to jde z ciziny, klasika.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“