durod: No chce to dělat i postranní assassinace a všechno okolo a pobyt si prodloužit.
HEAD: Na tuhle věž se nedostaneš dokud tě zloději v rámci hlavního příběhu nenaučej speciální skok,kterej spočívá v odrazu a zachycení se v nejvyšším možném bodě....Zkrátka trpělivost,je to součást příběhu.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat píše:durod: No chce to dělat i postranní assassinace a všechno okolo a pobyt si prodloužit.
Ne to ja delam,ale hra az do pricho du Froli byla stavena tak, ze te v ramci hlavniho pribehu nutili prejit a odkryt temer celou mapu. A Froli jsem jenom preletel, tak jsem myslel, ze me hra jeste v hlavnim pribehu bude nutit se tam vratit(Zejmena po poznamce ty aristokratky, ze me bude cekat). Ale tak,ci ta bych to tam prelezl, uz jenom kuli hledani Pravdy a "skakacich" misi ala Tomb Raider
On tě tam příběh ještě vrátí.Pak jsou tam nějaký postranní assassinace,poklady,závody,pěstní bitka a jedna z šesti hrobek předchůdců k odemčení Altairovy zbroje
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Tak jsem včera dojel tuto skvělou hru. Závěr byl v pohodě, líbilo se mi, že i když se objevili závěreřné titulky, tak hra stále pokračovala. Chválím, tohle jsem ještě neviděl. Ve statech mám 89% a ještě mi zbývá najít mnoho kusů tajemného videa a asi 3 rozhledny. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nenašel na netu mapku se zakreslenými pozicemi těch tajemných znaků. V několika případech jsem je ani nenašel, i když hra na to upozorní. No a ty hádanky jsou kolikrát taky slušná sada. Ale chci mít hru kompletní. Dík
_marduk_ píše:neviem vyliezť na tuto vežu, je hneď prvá v Toskánsku(najbližšie po príchode)
Na tuhle věž se nedostaneš dokud tě zloději v rámci hlavního příběhu nenaučej speciální skok,kterej spočívá v odrazu a zachycení se v nejvyšším možném bodě....Zkrátka trpělivost,je to součást příběhu.
omg?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Je tam jedna taková blbá,pamatuju si jí.Dostal jsem se tam až náhodnym odrazem a zachycením....Už si to přesně nepamatuju,ale dá se vylézt.Jinak ano,tam ta moje předchozí rada s tím pohybem,kterej Ezia naučej zloději,to se týká věže v Benátkách.
Vacil píše:No tak mi to nedalo a po delší době sem si AC zahrál abych si to vyzkoušel .. stačí vylézt na ten nejvyšší kovovej výstupek a držet W + A ..
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Jak už jsem psal o pár stránek zpět. Hra mi přišla stejně stereotypní jako jednička. Díky bohu, že tady aspoň byly nějaké logické hříčky. Příběh nebyl až tak strašný, jen byl špatným způsobem interpretován. Prakticky to asi vypadalo takhle: Na začátku ti řeknou o co jde a co máš udělat. 20 hodin hraješ - konec a pak se teprve dozvíš co a jak.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Hra samotna mi teda prisla lepsi a o neco min stereotypni nez jednicka. Ale ten dej, kdy uplne kazdej clovek je templar nebo assassin a nakonec to cely zaplacli ufounama apod. mi prisel uz dost otresnej...