Opera 10

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Opera 10

Příspěvek od SpeedyGT »

Doufam že už to nebude padat při práci s geocaching mapami (google maps), to byla hrůza...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Opera 10.50 beta 2 released ! (3273)

INFO

Mne zatiaľ neskuročne blbne, blbo zobrazuje stránky (PCT, Facebook ...)

PS: po upgradu sa vám vymaže osobná lišta.

PS2: nedá sa spraviť downgrade na betu tak, aby sa mi nevymazala osobná lišta a rýchly prístup ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Update proběhl v pořádku a PCT jede úplně stejně. Už nevypadává zpracování JS (s error hláškou) :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

tak, som späť s 3241. Tie podivné stránky mi to robilo aj v 3271 tak som trochu downgradol :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Beta2 u mě zatim faka v pohodě, dokonce už i mapy.cz jakž takž fungují, ale už se mi je povedlo jednou bugnout...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

SpeedyGT píše:Beta2 u mě zatim faka v pohodě, dokonce už i mapy.cz jakž takž fungují, ale už se mi je povedlo jednou bugnout...
už je i první post-beta2
ignorelist: kremrole a dezoláti
Whiskas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Whiskas »

Opera 10.50 RC b3291

Windows MSI
Obrázek Obrázek Obrázek
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no a final je za rohem... šup šup, sem s tím :twisted:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nevíte někdo jak smazat odkazování ze speddialu na portal.opera.com pokud kliknu do bílýho pole??? Docela to otravuje a už jsem tu stránku dneska viděl snad podesátý... Mám build 3291.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zeptám se takhle, když v opeře 10.50 vypnete menu bar, jak ho zase zapnout zpátky, kromě editace ini souboru?
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Asi budes vedet co s tim :)

Kód: Vybrat vše

opera:config#UserPrefs|ShowMenu
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

klikneš na menu ikonku s logom Opery a dáš "Zobrazit lištu s menu" :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

RiCK píše:klikneš na menu ikonku s logom Opery a dáš "Zobrazit lištu s menu" :wink:
zkoušel jsem jen první betu s tím novým skinem, a tam právě byla tahle možnost jen "jednosměrná" :oops: když se zobrazilo menu, zpětně už to nešlo.

jinak opera:config#UserPrefs|ShowMenu - to je stejné jako ruční editace ini souboru.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

zajtra to asi vydaju...
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No to je fofr :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

beardie píše:zajtra to asi vydaju...
obvykle se prohlásí nějaká poslední RC za final, ale tady zatím nevíme která RC to bude :mrgreen:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

už je to na stabilní užívání nebo mám ještě počkat na final? :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Používám 10.50 od první BETA verze (alpha buildy jsem radši vynechal a spokojil se jen s jejich občasným otestováním) a zatím jsem neměl žádný zásadnější problém. S RC zatím jen dobré zkušenosti, takže bych RC na běžné užívání mohl s klidem doporučit.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“