HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od Woyta »

Tak si to nakonfiguruj na nejakou softkey ci si udelej zastupce.
Jak? Hledej. :) Poznas system a nucis se nejake ty triky. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
gimb
Nováček
Nováček

Příspěvek od gimb »

Woyta píše:Tak si to nakonfiguruj na nejakou softkey ci si udelej zastupce.
Jak? Hledej. :) Poznas system a nucis se nejake ty triky. :)
Ok, našel jsem tohle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=413137 + SeccondToday a launcher a mohu vesele používat
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Další zajímavý počin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=510348.

107MB ram (69 volných po restartu dle screenu)
150MB storage...

Stejný "ram hack" se objevil v nějnovější rom od Anryla.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Totéž plánuje abu v Ultimate-X.V3, pokud to nebude na úkor stability, tak pěkný počin. Ale musím upřímně říct, že mi zařízení ještě nezahlásilo nedostatek paměti.
What's new:
V3:

* Super RAM (101.88 MB | About 67.08 MB free with M2D | 67.28 MB free with MS3 | 72.50 MB free without today plugins)
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tak sice se to netýká nás "Kaiserařů" ale na Xda je další pecka, Možnost RDS-TMC na Qualcommech s rádiem. To znamená Diamond 1/2, Touch Pro 1/2, HD, Cruise, Xperia, Omnia
Vcelku příjemné přidání další funkce zdarma :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=511838
Čekám, co bude dál, multitouch? :lol:
.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Multi touch nebude. Konsrukce nasich displeju to nedovoli a patent ma zkazene jablko.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Tak du nahodit V-3 , volná ram se vždycky hodí. Navíc na té 6.5 mě štvou menu...

//nejde sync, nevím jestli to je rom nebo sem si tady něco pokazil, zkrátka Vyskytly se problémy s připojením, opakujte akci později...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

pak hod report. ac jsem nechtel upgratovat, tak ty ficury vypadaji zajimave :)

s tim pripojenom jsou nekdy problemy a podari se mi je laborovanim vyresit treba az za tyden, nekdy to je na hlavu.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Už sem vyzkoušel všecko co mě napadlo a ani ťuk, doufám že mi to nějak nedomrvil TuneUp protože pak to vypadá na reinstal widli...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Nesyncne ti to ani po HR a odebrání zařízení z WMDC?
.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Zkoušel sem nový acc v outlooku, reinstal wmdc, hr a nic. Z xp to jede v pohodě...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

myom píše:pak hod report. ac jsem nechtel upgratovat, tak ty ficury vypadaji zajimave :)
Takže:
- mrzne wmp
- při prohlížení operou sem dostal restart
- pohyb v m2d není tak plynulý jako v předešlé verzi

Nevím jestli ty freezy jsou způsobeny tím patchem na ram, ale vracím se k V2.

//tak skusím tam ještě tuhle když už sem u toho flashování.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=510348
// tak nic sem zpět zpokojen na V2
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nevim jak vas ale me v X V2 zlobi opera. Kaiser se snazi usnout a opera ho porad probouzi. Tlacitko power neraguje.
Tak jsem zkusil nahodit Iris browser. Prvni pocity? Bomba. Rychlejsi nez opera, vice funkci nez opera akorat uzivatelske rozhrani nenu tak intuitivni.

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Zdravím Kaiseráci :)
Chystám si zaobstarať Kaisera tak sa chcem spýtať na pár vecí:

1.) Ako to je s výdržou pri zapnutej Wifi ?
2.) Vysúvací/Výklopný mechanizmus displaye ? Neopotrebúva sa ?
3.) Ako to je s rýchlosťou po nainštalovaní pár bežných aplikácií (Jimm, Opera, dajaký HomeScreen, Skype) ?
4.) Ako to je s prijímaním Wifi signálu ? Citlivosť ?
5.) QWERTZ klávesnica ? Pohodlnosť ? Rozloženie ?
6.) Výdrž bez Wifi (denne pár telefonátov, SMS, hudba atď.) ?

Zatiaľ toľko :)
Vopred ďakujem za odpovede :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

1)Podle toho, jak budeš moc přenášet data, při maximální "palbě" tak 3-4 hodiny
2)Ne, po cca. roce a půl stále v pořádku, navíc na to, jak vypadá zařízení křehce, vydrží nejeden pád na beton
3)Záleží na konkrétní ROM a aplikaci, ale i s operou a iGo8 v pozadí se pořád dá v klidu pracovat
4)Nemůžu posoudit, wifi používám jenom doma
5)Dá se na ní zvyknout a psát s ní pekelně rychle
6)Osobně dávám na nabíječku každý večer s nějakými 20-30% s využitím jako píšeš ty

Snad to pomůže
.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Všade čítam a počujem, že použitý procák (Qualcomm) je hrozne lenivý. Je to pravda ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Jak kde. On sám o sobě je rychlý, probém byl v chybějících 2D a 3D ovladačích. Uživatelská komunita na XDA ale toto už pomalu vyřešila. Není teď aplikace, která by mě jela pomalu a systém reaguje okamžitě po dotyku stylusem. Od první ROM co jsem mě je to úplně jiný zařízení.

Jinak Abu vydal V4, měla by opravovat vechny chyby V3, ale nechce se mi nahrávat, musím se učit na státnice.
.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tak je novej Corner X V4. V3 kompletne zrusil kvuli bugum.
Zitra vyzkousim.
Pry je i novy gfx boost a funguje mnohem lepe.

Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Já mám V2 a čekám na 6.5, podle mě na 6.1 už žádná revoluce nebude. Lepší GFXBoost - asi jde o verzi 1.1, která už běží jako proces na pozadí a má zvýšenou stabilitu.
.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Na XDA jsem chvíli browsil po ROMkách a hned nahoře jsem objevil ostickovaný thread o zaseknutém Kaiseru v bootloaderu, že prý pomáhá (pro prevenci) flashnout cmonex-ův HardSPL. Mám to pro prevenci u bratra flashnout?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“