Skládám si Pc určené především k práci (3D Autocad, Photoshop 2D, rendrovani 3D modelů, Sketchup+rend.nadstavba, Artlantis) a chtěl poradit, už mi z toho hrabe

Takže co vy na to?
CPU
i7-930 - o taktování mi prakticky nejde, jediné co mně zaráží je popis od czc "integrovaný DDR3 paměťový řadič do 1600MHz." a pak specifikace z
webu intel "Memory Types DDR3-800/1066"
Deska
GA-X58A-UD3R co dodat, Sata 6Gb/s na které napojím SSD a USB 3.0, které využiji později. Jinak myslím, že v pohodě.
RAM
DDR3 3x2GB CL7 1066Mhz celkem 12GB - i7-930 podporuje pameti jen do 1066Mhz
(viz. zde) o taktování neuvažuji, pokud bych tím nezvýšil výkon.
Grafika
Asus EAH5850 - podle ohlasu je tichá, doufám v to.
Zdroj
Enermax MODU87 +700W - možná je 700W pro tuto sestavu trochu moc, ale co kdybych se rozhodl pro druhou grafiku.
HDD
OCZ Vertex 2 120GB
podle tohoto testu je super, sice v poměru cena/výkon je Kingston SSDNow V+ lepsi, ale ty dvě tři tisícovky za ten výkon dám, už nějakou dobu mám na Win 7 ult SSD Now Kingston V Series a jsem velmi spokojen. SSD chci zapojit pres Sata 6Gb/s, melo by to fungovat ne?
Chladic CPU
CoolerMaster V8 - tohle je čistě citová záležitost, už je i koupeny

Mechanika
LG GH22NS - jen z recese, kdybych neměl instalační dvd tak na ni skoro zapomenu.
Skříň
Lian Li TYR PC-X500 další citovka, je mi jasné, že za tu cenu by byla jiná skříň + pár HDD, ale s Lian Li mám zkušenosti a jsem velmi spokojen
A teď celková cena: 53 588 Kč, skoro jsem se "vybulil". No co, výkon. Ještě se dají ušetřit prachy na levnější skříni (cca 5tis) a další na SSD - vzal bych Kingston SSDNow V+ (cca 3tis), pak bych se dostal na cca 45tis. Nejvíc mně ale trápím RAM! Uvažuji ještě o platformě 1156, u které i7 podporuje až do 1333, ale jen dvou kanálové DDR3 a bylo by to bez Sata 6Gb/s.